Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בעוד חודש מסתיים לי תוקף הביטוח (חובה+מקיף), אני נהג צעיר עם 2 שנות ניסיון על הכביש.

כמו שאתם בטח מבינים מחיר הביטוח בשמיים, במיוחד לאור העובדה שאני נוהג על רכב שהחלקים שלו נדירים יחסית בארץ (סובארו STI).

דיברתי עם הסוכן שלי ואין כמעט הוזלה משנה שעברה, המחיר עדיין בשמיים.

חבר קרוב המליץ לי להשאיר פרטים באתר הנ"ל, חזרו אלי אתמול מ2 חברות שונות, אחת מהן הציע מחיר זול מאוד, זול מידי אפילו.

מדובר בהפרש של כאלפיים שקלים!! כמובן נשמע לא אמין במיוחד, דיברתי עם הסוכן במשך כחצי שעה בפלאפון ואני חושב שכיסיתי הכל.

במחינת הפוליסה אין הבדל בין הביטוח שהיה לי עד עכשיו למה שהסוכן הציע.

מה אתם אומרים? מה פשר ההפרש?

פורסם

לא , אתה לא פראייר , תעיין בסעיפים של הפוליסה שבידך ותשווה אותם למה שהציעו לך , יש הרבה סעיפים שמשחקים תפקיד ראשי בהוזלת הפוליסה , ותלוי באיזה חברה מדובר יש חברות שאם היו עושים לי ביטוח בחינם לא הייתי מתקרב , אני מדבר איתך מניסיון , אם אתה מאמין בסוכן שלך , תלחץ עליו ותקבל עוד הנחה , לסוכן יש הרבה מה לשחק במחירים כי הם מקבלים אחוז יפה מהפוליסה .

בהצלחה

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

הסוכן שלי נכון לעכשיו אחרי הרבה לחץ מצידי לא מצא הצעה אטרקטיבית מספיק.

דיברתי עם הסוכן מהחברה שיצרה איתי קשר, עברתי איתו סעיף סעיף ואין שום הבדל ממשי בין בפוליסות.

ביקשתי הסבר לפשר המחיר הזול והדבר היחיד שהוא יכל להגיד לי הוא שהחברה שדרכה הוא רוצה לבטח אותי נותת את ההצעה הזולה ביותר ביחס לנתונים שלי (רכב,גיל,ותק,עבר נקי וכ').

פורסם

יש הבדלי ענק אז אל תופתע.

אני נהג חדש עם שנת ניסיון ודרשו ממני 10K על ביטוח שכולל את הכל (מהחברה שביטחה אותי ברכב הקודם)...קצת לחץ מצד ההורים על הסוכן ונמצאה הצעה ב7.5K אשר גם כן כוללת את הכל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

באופן מעשי , גם אם התנאים זהים לחלוטין יש הבדלים גדולים בין חברה לחברה .

מה שחשוב הוא הסוכן. סוכן טוב חשוב הרבה יותר מההצעה .

אם יש לך סוכן שאתה עובד איתו שנים ומעולם לא הכזיב אותך וטיפל היטב בתביעות שלך , עדיף

להישאר איתו למרות שאתה משלם יותר .

פורסם

למה אתה קורא "לטפל היטב" בתביעה, ששווה עוד אלפיים ש"ח בשנה, שסוכן אחר לא יעשה כחלק סטנדרטי של עבודתו?

אילו הבדלים יש בין חברות הביטוח, כאשר הפוליסות (לדברי פותח השרשור) זהות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גם אני גיליתי שהייתי פרייאר השנה.

למזלי בגלל שהסוכנת הקודמת שלי לא עובדת אחרי 4 וחצי ולא בימי שישי, לא בצחלתי להשיג אותה על מנת לבטח רכב חדש. פניתי לסוכנת של אבא שלי וקיבלתי הצעה זולה ב800 ש"ח ובנוסף היא עובדת עד 6 ובימי שישי

פורסם (נערך)

מנסיון אישי והמון סיפורים מחברים, ברגע האמת רוב סוכני הביטוח ובעיקר הביטוחים הישירים עושים בשבילך את הכי מעט האפשרי. בכל מקרה, אחרי בחירת חב' הביטוח כדאי לחשוב על מחיקת סעיפים יקרים ולא רלוונטים וכמובן הגדלת ההשתתפות העצמית, זה עשוי לחסוך לא מעט. החשוב הוא להתאים את הפוליסה לכמות הק"מ השנתי ולאופי הנהיגה ,לנהג לוחץ או לנהג היותר רגוע. הרבה קמ שנתי מחובר לנהג עצבן ולחצן , לא לוותר על שום סעיף ולחפש את הסוכן הכי זול.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

אתה לא פראייר (כמו הרבב מאיתנו אתה נורא רגיש למילה הזו, נכון?), אתה (ואחרים) לומדים שיעור בצרכנות.

ביטוח הוא מוצר, וכמו בכל מוצר - במיוחד שעולה הרבה - עושים סקר שוק לפני שקונים: קבל הצעות מחיר (בלי לרכוש אותן באותו רגע) ותשווה את הכיסויים המוצעים ועלות השתתפות עצמית. תראה מה אתה צריך ומה לא. לדוגמה- אם אין צורך בביטוח לכל נהג אפשר לעשות ביטח נקוב בשם/שמות (עד מספר מסויים של נהגים).

תבדק אם יש מישהו מהקרובים/חברים שיש לו 'סידור' הנחות בארגון בו הוא עובד זאז התנאים מועדפים והמחיר מופחת.

במקביל תבין כי מחיר ביטוח נקבע לפי מאפייני הנהג והרכב, ושני אנשים עם אותו רכב בדיוק יקבלו הצעות שונות.

מי שמתעצל לעשות כמה טלפונים או לברר במחשב - שלא יבוא בטענות שגבו ממנו יותר. את הבהשוואה לעשות כל שנה, עד גבול סביר אפשר להתמקח עם חברות ישירות או סוכן, אם יש הצעה אמיתית במחיר נמוך יותר הם יתיישרו קרוב אליה.

חשוב לבדוק ברשת מה מספרים על אותה חברה או סוכנות, אם כי במקרה של חברות ביטוח - לדעתי קשה לקבל פידבק שאפשר לשקלל כי לרוב האנשים יהיו טענות וגם לחברות הביטוח יהיו עוד יותר טענות על הונאות ותרמיות...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אינכם מכירים את ענף הביטוח .

סוכן טוב לפעמים משלם מכיסו כדי שהלקוח לא יעזוב אותו .

עד שלא תתבעו את חברת הביטוח לא תדעו מה היא שווה .

חוץ מזה , יש סעיפים בפוליסת הביטוח שמופיעים רק בפוליסה ולא בהצעה הראשונית שהסוכן אומר לך כדי לקנות אותך .

מניסיון אישי , חברת ביטוח טובה ואמינה וסוכן טוב עושים את ההבדל ובשביל זה לפעמים משלמים יותר .

לא תמיד הזול טוב יותר . רק ברגע האמת תדע .

פורסם

לא יודע אם פראייר, אבל בהחלט לא מודע. היום יש לא מעט כאלו אתרים ברשת,

והם עושים את מה שהרשת אמורה לעשות: לתת לנו את המידע האמיתי, בלי סינונים.

פשוט עד היום היית שבוי במה שהסוכן אמר לך בלי יכולת לבדוק את זה, והיום אתה יכול.

וכן, זה הבדל שיכול להיות שווה גם יותר מאלפיים שקל.

קלאסיות - הקרם דה לה קרם, הדובדבן שבקצפת. ממממ...

פורסם

אם הפוליסות זהות והמחיר זול יותר, אין שום בעיה לעשות ביטוח בביטוחים הישירים. מהניסיון שלי, במקרה הצורך הם פעלו בזריזות וביעילות, בניגוד לסוכן שמשך ומשך. אציין שאני לא מאלה שמצפה לקבל יותר ממה שהיה לי לפני קרות האירוע, אולי בגלל זה לא היו לי בעיות עד כה.

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...