Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב צריך לעבור טסט בחודש הבא.

הצמיגים הקדמיים יבשים, נאמר לי שהם יעברו טסט, אבל החלטתי כבר להחליף גם ככה הגלגל הרזרבי מתפורר אז נעביר אחד מהם אליו וניתחדש בזוג צמיגים חדשים.

הרכב נמצא רוב הזמן בבאר שבע, פעם בכמה זמן(שבוע/שבועיים/חודש) אני חוזר איתו הביתה לחדרה.

אין שום יומרות ספורטיביות רוצה צמיג טוב, שאוחז טוב ולא התייבש אחרי שנה.

לא מעוניין להשקיע הרבה כסף, הרכב עם 210 אלף ק"מ, ותמיד יש סיכוי שמשהו יקר התקלקל ואני אחליט לוותר עליו(למרות שהחלפתי כבר כמעט כול חלק באוטו הזה).

מצד שני אני לא רוצה צמיג סיני, לכן התקציב הוא 250 שקלים לצמיג.

אופציות שמצאתי לפי המידה 165/70 R13:

הנקוק K715+ מחיר 250+-

מקסיס MA701 באותו מחיר בערך

פאלקן SN828 גם בערך באותו מחיר.

כשניגשתי לפנצ'ריה לברר ביקשתי צמיגים בני חצי שנה גג, הוא אמר לי שזה לא בטוח אפשרי וזה לא צריך להנחות אותי האם הוא צודק? כי אמרתי לו שזה כן חשוב לי ואני לא אתפשר על זה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

מקפיץ, לא ממש קיבלתי תשובה.

הוצעו לי צמיגים של יוקואומה במידה הזו ב260 שקלים לצמיג.

שאלתי לגבי התאריך הוא אמר לי שהוא מזמין אותם, והוא לא יודע בדיוק מאיזה שבוע אבל הם 2013 בוודאות, והוא מעריך שהם מסביבות השבוע ה20.

מה אתם אומרים? האם לקנות צמיג חדש בן שנה זה תקין?

האם יוקואומה זה עדיין מותג ששווה משהו או שגם הוא נמכר לסינים?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

• ספונסר פורום
פורסם

יוקוהומה זה מותג צמיגים טוב וה-ADRIVR זה צמיג בסדר גמור. בכלל במידה שלך אין הרבה צמיגים איכותיים, רוב היצרנים עברו כבר לג'אנט 14 ו-15 אינטש' ויש מעט מאוד צמיגים טובים ב-13 אינטש'.

לגבי תאריכים, בפנצ'ריה לא תמיד יכולים להבטיח לך תאריך ספציפי כי הם לא יודעים מה יגיע מהיבואן. כמובן שאם יש להם את הצמיג שאתה מחפש במלאי אז אפשר לבדוק, אבל אם לא אז לא. בכל מקרה אין שום בעיה עם צמיג בן שנה.

לגבי הצמיגים של הנקוק ושל פאלקן שציינת, בדוק באתר של היבואן: http://www.tireclub.co.il/catalog.html#cat=4&diameter=13&profile=70&width=165

המחיר שם זול מ-250 ש"ח לצמיג.

פורסם

מודה לך על התגובה.

בדקתי לגבי הפאלקן נאמר לי שהם מ2012, אפילו ישן יותר מהיוקואומה.

הזמנתי את היוקואומה, ואני ארכיב אותם בהמשך השבוע לקראת הטסט.

לפי מה שראיתי המידה הזו כבר די בעייתית, אז צמיג בן שנה ומטה זה לא רע.

• תוכן חדש...