Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה בדיוק באיזור המרכז אתה מחפש?

פ"ת זה טוב לך? אני מכיר כמה מקומות (אין לי מושג לגבי מחירים)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ראשון לציון הכי טוב, אבל אני לא חושב שיש בראשון.

ת"א, פ"ת יכול לתפוס גם, נס ציונה/רחובות, חולון/בת ים.

אזור המרכז באופן כללי.

פורסם

אני דיי בטוח שתמצא גם בראשון, אולי מי מחברי הפורום מכיר ויכול לעזור.

לגבי פ"ת אני יכול לתת לך שמות של שני מקומות:

* טריולה - בוודאות מוכרים פסטה בעבודת יד שלהם, פסטה מצוינת, אין לי מושג לגבי מחירים.

* גומבה - אני כמעט בטוח שהם מוכרים פסטה בעבודת יד שלהם (ניתן לראות גם במקום שהם מכינים פסטות), פסטה גם כן מצוינת, ואין לי מושג לגבי המחיר.

שניהם נמצאים ממש קרוב ל"יכין סנטר" וקרובים גיאוגרפית אחד לשני (בערך 200 מטרים ביניהם).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מאמא פסטה רחוב הברון הירש, בני ברק, מול קניון איילון.

מעולים במחירים הוגנים

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

פסטה זה מתכון בסיסי מאוד ואם ממש רוצים ניתן בקלות להכין לבד. פסטה טריה זה נחמד אבל גם פסטה מיובשת באיכות טובה לא ממש נופלת ממנה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אפשר גם איל-פסטיו על אבן גבירול

להכין בצק פסטה לבד זה די קל

הרידוד מצריך קצת תשומת לב אבל אחרי פעם פעמיים מבינים (אין כמו מרדד שמלבישים על מיקסר)

ליצר צורות מסויימות, זה כבר עבודה :-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...