Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אני חושב על לקנות דירה יד 2 באזור הקריות, אני לא מכיר את האזור טוב, חיפשתי אתרים\פורומים שבהם אפשר לברר על שכונות ולא מצאתי, מקווה שתעזרו לי פה.

אנחנו זוג צעיר שמתכננים ילד בקרוב,

הכיוון הוא שדרות כצנלסון בקרית אתא, האם יש מישהו שגר באזור או מכיר את האזור, כמה שיותר פרטים על האזור רק יועיל לי לאיסוף מידע על האיזור.

תודה מראש.

פורסם

קרובת משפחה שלי גרה ברחוב הזה.

הבתים שם ישנים, אבל כבר יש שם בניין אחד שעבר פינוי-בינוי, אז אם תקנה דירה אולי גם לך יתמזל מזלך ויעשו פינוי-בינוי.

יש שם גם גן ירוק נחמד שנקרא "גן כצנלסון".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גדלתי בשכונה הזאת.

מדובר בבנייני 3 קומות על עמודים וחניה מתחת, כמו שיש בכל הארץ.

בגדול האזור נחשב לא רע בקרית אתא.

באזור גרות הרבה משפחות דתיות.

זה רחוב יחסית ראשי ולא מזמן שיפצו את הכביש שם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כי מי שלא גר באזור מפחד להסתכסך עם מי שגר בקרית אתא...

מההיכרות רבת השנים שלי, זה לא האזור הכי גרוע בקרית אתא אלא דווקא אזור יחסית בסדר. מצד שני זו עדין קרית אתא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפחות זה לא קרית ים :lol:

יש אזורים כמו שכונת בן עמי בק. אתא שנחשבים להרבה פחות טובים, ויש כאלה שנחשבים טובים יותר, כמו גבעת טל למשל. כצנלסון זה מקום טוב באמצע.

אנחנו עברנו משם לפני כ6 שנים בערך בגלל שהיתה יכולת כלכלית + רעש של טרקטורונים בשבת בערב ובבוקר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מנסיון של קרוב משפחה - קושי עצום למכור דירה בקריית אתא (ובאיזור די חדש). בדוק היטב שלא תהיה במצב של בעל סיטרואן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עדיף אולי בית אחורי ברחוב או בתים ברחובות הקרובים: הנביאים, הגפן ואלו שקרובים לקיבוצים. (יותר חדשים).

יש שם גינה ענקית על כל הרחוב ולפעמים יש רעש מהגינה של ילדים משועממים.

הטרקטורונים שהוזכרו קיימים בגלל הקרבה לשדות הקיבוצים.

מה שטוב באיזור זה גם היציאה המהירה לכביש 70.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
מנסיון של קרוב משפחה - קושי עצום למכור דירה בקריית אתא (ובאיזור די חדש). בדוק היטב שלא תהיה במצב של בעל סיטרואן.

כמובן שאני יביא שמאי שיגיד לי במדוייק כמה הנכס שווה ואני יבדוק מכל הכיוונים את הדירה, אני לא מצפה לשכונת יוקרה בהתאם לכסף שיש לי אבל מחפש אזור סביר שאפשר לגדל בו ילדים ושאישתי חוזרץ הביתה ב 21:00 בערב לא תפחד ללכת ברחוב

• תוכן חדש...