Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחחח, אז איך את מחלקת את הכסף בין הבגדים לשאר הדברים? כי לנשים (לא רק לנשים) לקנות בגד אחד זאת מטלה קשה מאוד (אישתי אף פעם לא חוזרת רק עם בגד אחד).

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חחחח, אז איך את מחלקת את הכסף בין הבגדים לשאר הדברים? כי לנשים (לא רק לנשים) לקנות בגד אחד זאת מטלה קשה מאוד (אישתי אף פעם לא חוזרת רק עם בגד אחד).

עושה קניות אונליין \ בחו"ל בעיקר, וחושבת טוב טוב לפני שאני קונה ציוד צילום.

פורסם

מזל שאנחנו קונים רק דברים שצריך !

אגב,חרבון - אני חייב להוציא 8K על סט צמיגים עישנתי בדריפטים את הקודם.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

אני חושב ששווה לחשוב מידי פעם כמה באמת אנחנו צריכים את הדברים שאנחנו "צריכים".

עם הכסף בא התאבון. לפני כמה שנים, כשחייתי יותר בצמצום בהיותי סטודנט + כתב רכב (שכר לא רחוק משל מתדלק :-P ), לא חלמתי אפילו לפנק את עצמי בשטויות. הדבר היחיד שהתעקשתי עליו היה הרכב. היום, כשאני מרוויח יפה, אני מוצא את עצמי בסיטואציות מטופשות שבהן אני קונה במאות ואלפי שקלים דברים שאני באמת לא צריך משום סיבה הגיונית, למעט העובדה שאני פשוט חייב אותם כי זה מגניב לאללה.

זה נעשה יותר גרוע מכיוון שאני ממוקם כרגע באירופה והפיתויים בתחום המכוניות גדולים מאי פעם. ובמקרה הזה לא מדובר במאות או אלפי שקלים, אלא במאות אלפי שקלים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
חצי רציני.

אני חושב ששווה לחשוב מידי פעם כמה באמת אנחנו צריכים את הדברים שאנחנו "צריכים".

וואו, החיים במאה ה- 21 מה זה לא עובדים ככה...

אנחנו ר-ו-צ-י-ם, ולא צריכים. והרבה פעמים בצדק. אין צורך להסתגף איפה שלא צריך.

אפשר להסתפק בבית בסוג אחד של לחם, סוג אחד של ירק, מוצר חלב אחד. אבל אנחנו לא.

אפשר להסתפק בערוץ או שניים בטלוויזיה, אבל רובנו מנויים על 900 ערוצים בערך.

אפשר להסתפק בטלפון נייד דור 2 - אבל רובנו "חייבים" את הדגם האחרון של האייפון/גלאקסי.

וכהנה אינסוף דוגמאות - בכל מקרה, אדם שיופיע שוב ושוב באותו בגד, לא משדר משהו חיובי.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
אני תמיד שוכח. היא מתאפרת/מסתרקת/מסתפרת בשביל עצמה,

ו(כמעט) רק בשביל ההרגשה הטובה שלה. הבעל לא פקטור פה.

זה ממש לא נכון. אישה, וגם גבר, מתקשטים ומתלבשים ומתבשמים בשביל הסביבה. כמעט כל אחד רוצה פידבק חיובי מהסובבים, רוצה להרשים.

הוכחה הכי פשוטה - שם אותך על אי בודד לשנה. קח את כל תכשירי הקוסמטיקה והבגדים המשובחים שבעולם. אתה תשקיע? קדחת! וגם אשתך לא!

פורסם
עם הכסף בא התאבון. לפני כמה שנים, כשחייתי יותר בצמצום בהיותי סטודנט + כתב רכב (שכר לא רחוק משל מתדלק :-P ), לא חלמתי אפילו לפנק את עצמי בשטויות. הדבר היחיד שהתעקשתי עליו היה הרכב. היום, כשאני מרוויח יפה, אני מוצא את עצמי בסיטואציות מטופשות שבהן אני קונה במאות ואלפי שקלים דברים שאני באמת לא צריך משום סיבה הגיונית, למעט העובדה שאני פשוט חייב אותם כי זה מגניב לאללה.

זה נעשה יותר גרוע מכיוון שאני ממוקם כרגע באירופה והפיתויים בתחום המכוניות גדולים מאי פעם. ובמקרה הזה לא מדובר במאות או אלפי שקלים, אלא במאות אלפי שקלים...

כשאתה גר בחו״ל זה סיפור שונה כי מעבר ליכולות הכלכליות שאמורות לגדול אתה גם רוצה להנות מהכסף ולאפשר לעצמך דברים שלא היית מאפשר בארץ הקודש.

אני לא פריק של בגדים, אני אוהב להתלבש יפה אבל מבחינתי פעם אחת או פעמיים בשנה לרכוש בגדים וגם אז לא בשיגעון כי אין לי סבלנות למדידות וכו׳.

ועדיין, אשקר אם אגיד שלא נהנתי לפני איזה 3 שבועות ממסע הקניות ה״חצי שנתי שלי״, זה הסתכם עם איזה 4-5 ג׳ינסים של Zegna ועוד חברות טובות אחרות, מעיל עור של Boss ושלל מותגים אחרים.

אני לא פריק של מותגים ויחד עם זאת בהחלט אוהב את הבגדים של החברות האלה ומדי פעם כיף להתפנק בהם.

ביגוד איכותי זה ממש לא איזה תחום שיש בו בלעדיות לנשים, זה כיף להתלבש יפה.

אתה צודק רוני, אנחנו מוציאים הרבה כסף גם על דברים פחות חיוניים וזה מתיישר עם המשוואה שאומרת ״גודל ההוצאה כגודל ההכנסה״.

ואל תדבר איתי על רכב....הזוג צמיגים האחורי כבר סיים בערך 60% ולהערכתי יוחלף ככל הנראה בעוד 2-3 חודשים, מה שכבר מעלה בי תהיות לגבי איך אני מקזז קצת כסף על חשבון הזוג הקדמי שבמצב מצויין ומחבר את הרכב לסט 19׳ במקום ה-18׳ שיש עכשיו...

סיפור ״זול״ של איזה 15-20k שקלים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
זה ממש לא נכון. אישה, וגם גבר, מתקשטים ומתלבשים ומתבשמים בשביל הסביבה. כמעט כל אחד רוצה פידבק חיובי מהסובבים, רוצה להרשים.

הוכחה הכי פשוטה - שם אותך על אי בודד לשנה. קח את כל תכשירי הקוסמטיקה והבגדים המשובחים שבעולם. אתה תשקיע? קדחת! וגם אשתך לא!

אני לא אטרח לשאול בכלל האם אתה נשוי :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אני לא אטרח לשאול בכלל האם אתה נשוי :-)

לא הבנתי מה ניסית לומר, אבל בשבילך - סוגר החודש 14 שנות נישואין...

פורסם

אתה צודק ידידי, אישתי ואנוכי מתגנדרים עבור הסביבה- היא מתגנדרת כדי להרגיש טוב בעיני עצמה וכדי שהסביבה, שאני חלק ממנה תפרגן לה- זה גורם לה הרגשה טובה שחברה אומרת לה ״את נראית ממש טוב״, זה גורם לה להתרגש כשאני, בעלה, שם לב וזורק לה מילה טובה (לא מתבייש לבוא לאישתי לפני יציאה לבילוי ולהגיד לה ״אישתי, איזו כוסית את!״, זה ממלא לה מצברים, לך תבין.... ;)

יש לי חבר שלפני כמה שנים שעוד היינו רווקים יכולת לדעת אם הוא בזוגיות לפי הג׳ל בשיער- אם יש ג׳ל הבחור פנוי, אין ג׳ל הבחור בקשר.

לי אישית זה הפריע כי זה שהבחור בקשר לא אומר שהוא צריך לצאת מהבית לבילוי במראה ״הרגע התעוררתי״.

סלח לי על הביטוי- על הזין מה הסביבה חושבת, לי חשוב שאישתי תרגיש טוב לצאת איתי מהבית, רוצה שהיא תרגיש כמו טווס שיש לה בן זוג עם הופעה מסודרת, בגדים מסודרים ונקיים, בושם, ג׳ל בשיער וכל ה״חבילה״, בנוסף לא פחות חשוב- שתרגיש טוב ומושכת בעיני עצמה.

מדי פעם היא וחברות יוצאות לבילוי, יצא שחברה שלה סיפרה לי שמישהו ניסה להתחיל איתה- לי זה עושה הרגשה מצויינת כי אני יודע שזה החמיא לה.

פרגון אנשים, לא הכל בחיים זה ״פוזה״.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
עשרה זוגות נעליים? הצחקת אותי.. מה דעתך על חמישים זוגות?

נשמע מעולה!

תכלס - אצל חלק מהגברים המצב הפוך - שיער פרוע וארוך - אין זוגיות, שיער קצר ומסודר - יש זוגיות.

• תוכן חדש...