Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שנשוי 9 שנים ונפל בשבי של אשתי כבר לפני 15 שנה אני יכול לסכם את מסקנותיי עד כה: אני מחליט על הדברים הגדולים והיא על הקטנים. אני מחליט לגבי השאלות המהותיות בחיים כמו: האם יש חיים לאחר המוות? האם ישנם חוצונים? הסכם השלום עם הפלסטינאים וההתחממות הגלובלית. היא בניגוד אלי עוסקת רק בנושאים הקטנים: איפה נגור, כמה ילדים יהיו לנו, מה נעשה בזמננו הפנוי, איך לדאוג שלא יהיה לי זמן פנוי ועל מה יילך הכסף. ועוד משפט מפניני החוכמה של "תכשיט": "אל תשכח שהמשכורת שלך, יוצאת דרך הכרטיס אשראי שלי!!". אהבת חיי והוצאת חיי.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלי יש טרנינג אדידס לחורף וכפכפים אדידס לקיץ 8)

מה השאלה בכלל? כל אחד מוציא על מה שהוא אוהב, רק שיהיה בגדר הסביר זה הכל.

לפותח השרשור, אצל רוב הנשים שאני מכיר בגדים זאת האהבה שלהן, מה לעשות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
כהכנהה לחיי הנישואים המתקרבים במהירות האור, אנחנו מדברים על נושאים שנראה לנו שיהוו בעיה, במטרה למנוע את הבעיות מראש.

בנושא ביגוד, אני טענתי שיש לקנות בגד כשהקודם נהרס או כבר לא מתאים, ואילו זוגתי שתחייה טוענת נחרצות שאישה צריכה לקנות לעצמה בגדים פעם בכמה זמן בלי קשר לצורך הפיזי.אני לא מבין את זה..היא טענה שככה זה אצל כל הנשים.

האם אכן כך הדבר?

אפילו אני יודע שזה משהו בלתי נמנע :lol::lol::lol:

בגדים זה בוטנים אגב, אם היא אוהבת לאסוף נעליים אתה בבעיה יותר גדולה :p

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אגב אני חייב לומר שהמצב ההפוך יכול להיות גם די מעצבן. אצלנו, אני קונה יותר בגדים - כשאני בחו"ל, בעיקר בארה"ב אבל לא רק, אני תמיד אקח איזה יום נטו לקניות. אשתי לעומת זאת, קונה את המינימום שבמינימום, וגם אז בד"כ מחברת קופונים למבצעים עד שיוצא שהחנות פחות או יותר משלמת לה - וזה לא קשור למצב הכלכלי, זה הרגל מהימים שהיתה רווקה שעברה לגור לבד בת"א וחיה בצמצום. כשהיינו בלונדון לאחרונה בחופשה, הייתי צריך ממש לדחוף אותה לתוך חנויות כדי שתקנה לעצמה משהו, והיתה מעיפה מבט במחירים ואומרת "מכוער" ויוצאת. על תכשיטים בכלל אין מה לדבר - היא קונה לעצמה משהו פעם בכמה שנים, ו"מסכימה" שאני אקנה לה רק אחרי שאני קונה לעצמי משהו ממש יקר (נניח שעון). זה כמובן רק לגבי עצמה, לילדים היא קונה חופשי, בגדים כל שבוע וכל מיני שטויות על בסיס יומי כמעט.

זה חסכוני אבל די מעצבן... כי היא גורמת לי להרגיש בזבזן :|

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אספ, בגדים היא הוצאה של כל בחורה. אין מה לעשות. אתה נהנה מההופעות שהיא דופקת לך וזה עולה $$$ !!

חכה שתכנס פעם לסופרפארם איתה שהיא קונה קרמים, תביא קצת חמצן לפני.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
אפילו אני יודע שזה משהו בלתי נמנע :lol::lol::lol:

בגדים זה בוטנים אגב, אם היא אוהבת לאסוף נעליים אתה בבעיה יותר גדולה :p

סעמק אל תתחיל לדבר על נעליים. אני כבר יודע שעוד כמה שנים כשנעבור לגור ביחד זו תיהיה בעיה רצינית איתה

פורסם

בוא אני אסביר לך את זה ככה

תאר לך שכל המכוניות שכל היבואנים מציעים לך היו בסדר גודל של 500-600 ש"ח לרכב ממוצע ו-2000-3000 ש"ח לרכב יוקרתי

לא היית קונה כל שבוע 2 רכבים בממוצע? ואם יש מבצע לא תביא גם איזה טנדר לילדים? מה עם רכב אמפיבי לא תקנה? ולמה להסתפק באוטו כשאפשר לקנות אוטובוס לסופ"ש? בקיצור הבנת את הפואנטה

ואפילו לא דיברתי גאראז' חדש כל חודש-חודשיים כי נגמר לך המקום והיא מתלוננת שאין לה איפה להחנות את היונדאי המשופשפת שלה

עכשיו עצור ותאר לך שהיא הייתה אומרת לך "למה אתה צריך לקנות אוטו כל חודשיים? חכה שיתפרק ואז תקנה"

bitch are you crazy?!

GOT סחוג?

פורסם

שרשור מאוד מעניין. אני קונה כשכדאי. כלומר קונה אם אני רואה הזדמנות. בלי קשר לשאלה אם אני צריך.

לכן יש לי מלתחה מפוצצת בכול טוב, אבל לא הוצאתי עליה הון. זוגתי שתחיה קונה כשצריך, או כשאני כבר מאיר לה שהגיע זמן לרכוש בגד חדש כי לא נעים בתפקידים כמו שלה להסתובב באותם בגדים. אבל בגלל שהיא קונה לפי הצורך ולא לפי הזדמנות, כל פריט שלה עולה מאות רבות של שקלים ובטוטאל יש לה הרבה פחות בגדים שעלו הרבה יותר כסף. אפילו הגעתי למצב שאני לפעמים קונה גם לה, או מביא אותה באוזן לקניון אם ראיתי איזה מבצע מטורף.

מי מאיתנו צודק - אין לי מושג. כנראה שזה צריך להיות משהו בין לבין.

פורסם

אספ,

אני אדגים לך את העניין מכיוון אחר, נשים אוהבות בגדים, אנחנו אוהבים מכוניות.

לכמה מאיתנו יוצא מדי פעם לרדת לחניה, לצאת עם הרכב לסיבוב ולחזור הביתה? אני מניח שלא מעט מאיתנו, זו התרפיה שלנו, זה הכיף שלנו.

אצל נשים זה בגדים, לעיתים הן קונות בגדים לא כי הן צריכות אלא כי הן רוצות, זה עושה להן טוב.

כל עוד האישה לא מבזבזת מעבר ליכולות הכלכליות שלכם וכל עוד הגבר לא מחזיק רכב של VAG (שזה מעבר לגבולות הכלכליות של כולם)- הכל בסדר. ;)

הכל בחיים צריך להיות במידה ומאחר ואתם לפני חתונה אתם צריכים להבין שחשוב שתיהיה לכם הבנה הדדית וגם פרגון אחד לשני, זה המתכון להצלחת הדברים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
"אל תשכח שהמשכורת שלך, יוצאת דרך הכרטיס אשראי שלי!!". אהבת חיי והוצאת חיי.

לאישתי ולי יש תמונה שחבר צילם אותנו פעם לגמרי בספונטניות מבלי שאפילו שמנו לב לאירוניה שבסיטואציה:

נכנסנו לבנק, אני ניגשתי למכונה מצד ימין והפקדתי צ'ק משכורת כאשר בו זמנית אישתי ניגשה למכונה מצד שמאל (כלומר אישתי ואנוכי עומדים גב אל גב) כדי למשוך כסף....

תמונה אחת שהסבירה איך עובדת כלכלת בית בצורה הכי טובה שיש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

אני עם עכברוני, ולאו דווקא בענייני בגדים. מנצלים מבצעים לכל מוצר שעשוי להיו שימושי בעתיד. כמובן שאין בעיה עם אבקת כביסה, גם מאגר לשנתיים יהיה שימושי, אבל בחלב לא עוברים את ה-8 ליטר (צריכה שבועית של המשפחה).

לגבי בגדים - התענוג הגדול של אשתי הוא נבירה בסלסילות המבצעים, ועוד יותר טוב - שוק לוד רמלה (הסיסמא: "גברת, לא צריך לגנוב - גנבנו בשבילך"). בגד לא צריך לעלות יותר מ-30 ש"ח וזוג נעליים לא יותר מ-50. כך אפשר לצבור הרבה בגדים, ליצור הרבה שילובים, ולא נורא אם הבגד נמאס או מתפורר אחרי שתי כביסות. עם הסמרטוטים האלה היא נראית יותר טוב מהגבירות שמשקעות 1000 ש"ח בכל בגד, ואין בעיה של שימוש חוזר - כל שילוב הוא בבחינת חידוש.

כמובן שיש גם בגדים יותר איכותיים, למטרות ייצוג, אבל אלה הן מהסוג שלא תלוי באופנה ומשמשים תקופה ארוכה.

עידן - כבר בילדותי למדתי את חלוקת התפקידים במשפחה: אמא שלי הסבירה לי - אבא מביא את הכסף, אני מוציאה אותו. אבל זו לא חוכמה. אמא שלי ניהלה את כל החשבונות - ברמה הטכנית - אבא שלי לא ידע איך לשלם חבון חשמל (בדואר, זה היה בימי המזומן בלבד).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתור אחד שנשוי 9 שנים ונפל בשבי של אשתי כבר לפני 15 שנה אני יכול לסכם את מסקנותיי עד כה: אני מחליט על הדברים הגדולים והיא על הקטנים. אני מחליט לגבי השאלות המהותיות בחיים כמו: האם יש חיים לאחר המוות? האם ישנם חוצונים? הסכם השלום עם הפלסטינאים וההתחממות הגלובלית. היא בניגוד אלי עוסקת רק בנושאים הקטנים: איפה נגור, כמה ילדים יהיו לנו, מה נעשה בזמננו הפנוי, איך לדאוג שלא יהיה לי זמן פנוי ועל מה יילך הכסף. ועוד משפט מפניני החוכמה של "תכשיט": "אל תשכח שהמשכורת שלך, יוצאת דרך הכרטיס אשראי שלי!!". אהבת חיי והוצאת חיי.

הצחקת אותי בגדול!

תודה.

אתה לא רציני, נכון?!

מה אנחנו, אסירים באיזה גולאג??

חצי רציני.

אני חושב ששווה לחשוב מידי פעם כמה באמת אנחנו צריכים את הדברים שאנחנו "צריכים".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מי מדבר על דברים שכאלו לפני החתונה או בכלל?. ולשאלתך, נשים אכן קונות בגדים מדחף, לאוו דווקא מצורך. הכי חשוב, שיהיה במזל.

תיאום ציפיות די נכון, כדי לא להתעסק בזה אחר כך עם משקל של ויכוחי יתר. עדיין צריך להיעשות בטעם

צודקת לגמרי. אני גבר - וגם אני נוהג כך., תפרגן לה :-D
אתה יוצר פה ניגוד מושלם לגבר טיפוסי, אתה בטוח שאתה גבר? :lol:

אצלי לדוגמא, כל עוד "זה עובד" אני לא רואה סיבה לקנות משהו חדש.
למשל זה גבר אמיתי (הכל בהומור מנוע צהוב...

אתה לא רציני, נכון?!

מה אנחנו, אסירים באיזה גולאג??

לא בגולאג אבל אנחנו עדיין אסירים, אם לא שמת לב לאזיק שנמצא על היד לאחר החתונה..

ומשהו לסיום,

האישה מבזבזת על בגדים כי זה חלק מהאוויר שלה בחיי היום יום, לפני כמה ימים ישבתי עם 2 חברים שנשואים כבר המון זמן ויש להם ילדים, אני נשוי בקושי שנתיים והגענו להמון תובנות, החשובות שבהן שחייבים לבזבז משהו כדי לגרום לחיי הנישואים להצליח ולספק אוויר לנשימה בחיי היום,

אחד זה מה שהאישה מוציאה לבד (בגדים, תכשיטים, איפור, מחק את המיותר)

והשני זה מסעדות/סרטים/בילויים אחת לכמה זמן... הכל בהתאם ליכולת והכל בהתאם לפרק זמן נורמלי ולא אחת לשנה.

אתה עומד להתחתן וחשוב שתבין מספר דברים, כמו שכשיצאתם הייתם יוצאים לבילויים והיא הייתה מוציאה כסף על בגדים כך גם אמור להישמר הסטטוס קוו הזה לאחר הנישואים, אחרת היא תעריך לרעה את מה שקורה עם החיים שלה מהרגע ששמת לה טבעת. כמובן שכמו שציינתי לא בכמויות שהיו לפני כי יש דברים נוספים שצריך לקחת בחשבון כמו כלכלת בית נכונה.

אבל יש קו אדום מאוד רציני שאתה חייב לשמור עליו ואסור לך לוותר בשום אופן, אם היא אומרת משהו המילה האחרונה חייבת להיות שלך ובצורה מאוד קובעת (כן מאמי)

לפי דעתי יופיעו פה תובנות נוספות אך בסוף השרשור תיהיה מוכן לצאת לחיי הנישואים עם ארגז הכלים מאוף טופיק

Confidence In Motion

פורסם
לאישתי ולי יש תמונה שחבר צילם אותנו פעם לגמרי בספונטניות מבלי שאפילו שמנו לב לאירוניה שבסיטואציה:

נכנסנו לבנק, אני ניגשתי למכונה מצד ימין והפקדתי צ'ק משכורת כאשר בו זמנית אישתי ניגשה למכונה מצד שמאל (כלומר אישתי ואנוכי עומדים גב אל גב) כדי למשוך כסף....

:roflmao:

גדול!

בנוגע לגולאג - תכל׳ס, עם יד על הלב, לרובנו יש את כל מה ש״צריך״, לפחות בזמן הווה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...