Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אספ, כל הגישה שלך מוטעית.

אתה לא אמור להגדיר לה מה היא צריכה לעומת מה היא רוצה. היא אדם מבוגר ועצמאי.

אם אתה לא מסוגלים להגיע להסכמה והבנה על הוצאות, תעשו חשבונות בנק נפרדים וחשבון משותף, לתשלום הוצאות הבית. לאחר מכן תקבעו כמה כל אחד שם במשותף וכמה משאיר לעצמו (לי נראה הגון בנישואים שלכל אחד יישאר בסוף החודש בפרטי אותו סכום כסף בדיוק, אבל אפשר להפריד יכולת השתכרות אם רוצים ומסכימים). עודפים בחשבון המשותף משאירים לרכישות משותפות גדולות. הוצאות במשותף, רק בהסכמה. בפרטי, שכל אחד יעשה ככל העולה על רוחו.

אם אתם לא יכולים להגיע להסכמה על זה - לא להתחתן.

ברצינות.

לא להתחתן.

נ.ב. זה לא עניין של גברים-נשים. תבדוק עם בנצי כמה ג'ינסים יש לו.

נ.ב.נ. אני עדיין מנסה להסביר לזוגתי נואשות למה צריך זוג גלגלים חדש (חישוקים ונאבות) לאופניים...

+חמשה שה מיליון

סעמק אל תתחיל לדבר על נעליים. אני כבר יודע שעוד כמה שנים כשנעבור לגור ביחד זו תיהיה בעיה רצינית איתה

אתם ממש חמודים - משום מה נראה שרובכם חושבים שהנשים שלכם לא מבינות מהו ערכו של כסף.

ולחלק החשוב יותר - אתם מכירים את האישה שלכם כמו שהיא היום - אם היא לא תמשיך לקנות בגדים (כמובן שלא צריך תיק של דיור כל חודש), לאורך השנים היא תתחיל להיות, איך לומר בצורה יפה - מוזנחת.

אתם רוצים שהנשים שלכם ימשיכו להיות מושכות ומושקעות אבל לא מבינים שבאמת צריך להשקיע בזה. אישה צריכה להרגיש מושכת לא רק בעיניכם - אלא גם בפני עצמה (למען האמת - בעיקר בפני עצמה).

אם היא לא תרגיש מושכת ויפה ומושקעת, אני מבטיחה לכם שהחיים שלכם יתכערו מאוד מהר (כמובן כתלות בכך שזה היה חשוב להן מלכתחילה).

אז אמנם אתם חושבים שזה בזבוז - אבל לאורך השנים אתם רוצים לגדול, לצמוח ולהזדקן לאט לאט עם אישה שלדעתכם היא מהממת ובדיוק אותה אישה שהכרתם. אחרת, בשלב מסויים לא יהיה לכם סקס ואו שתהיו אומללים, או שהזוגיות שלכם תדעך ותיגמר.

אני לא אומרת שצריך לעשות קניות בלי חשבון - אבל לומר שזה לא נחוץ ולהחליף בגד רק כשאחר בלוי? כנראה שזה עניין גברי.

מה שמזכיר לי - יש לי כמה זוגות נעליים שצריכים לעבור לעולם שכולו טוב, וארון אחר לקנות לאהובותיי שנשארו (כן - אני מכורה לנעליים יפות. ומאז שרזיתי אני ממש צריכה ללכת לעשות שופינג- מצד שני, אני עושה שופינג בכסף הפרטי שלי ושאף אחד לא יעז לומר לי מה אני יכולה או לא יכולה לעשות עם הכסף שאני מרויחה).

פורסם
אישה צריכה להרגיש מושכת לא רק בעיניכם - אלא גם בפני עצמה (למען האמת - בעיקר בפני עצמה).

נכון, נכון ושוב נכון. לא משנה כמה פעמים אשתי הסבירה לי

(אחרי שאני מגלה קרם חדש במחיר שגורם להיפר ונטילציה),

אני תמיד שוכח. היא מתאפרת/מסתרקת/מסתפרת בשביל עצמה,

ו(כמעט) רק בשביל ההרגשה הטובה שלה. הבעל לא פקטור פה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
+חמשה שה מיליון

אתם ממש חמודים - משום מה נראה שרובכם חושבים שהנשים שלכם לא מבינות מהו ערכו של כסף.

ולחלק החשוב יותר - אתם מכירים את האישה שלכם כמו שהיא היום - אם היא לא תמשיך לקנות בגדים (כמובן שלא צריך תיק של דיור כל חודש), לאורך השנים היא תתחיל להיות, איך לומר בצורה יפה - מוזנחת.

אתם רוצים שהנשים שלכם ימשיכו להיות מושכות ומושקעות אבל לא מבינים שבאמת צריך להשקיע בזה. אישה צריכה להרגיש מושכת לא רק בעיניכם - אלא גם בפני עצמה (למען האמת - בעיקר בפני עצמה).

אם היא לא תרגיש מושכת ויפה ומושקעת, אני מבטיחה לכם שהחיים שלכם יתכערו מאוד מהר (כמובן כתלות בכך שזה היה חשוב להן מלכתחילה).

אז אמנם אתם חושבים שזה בזבוז - אבל לאורך השנים אתם רוצים לגדול, לצמוח ולהזדקן לאט לאט עם אישה שלדעתכם היא מהממת ובדיוק אותה אישה שהכרתם. אחרת, בשלב מסויים לא יהיה לכם סקס ואו שתהיו אומללים, או שהזוגיות שלכם תדעך ותיגמר.

אני לא אומרת שצריך לעשות קניות בלי חשבון - אבל לומר שזה לא נחוץ ולהחליף בגד רק כשאחר בלוי? כנראה שזה עניין גברי.

מה שמזכיר לי - יש לי כמה זוגות נעליים שצריכים לעבור לעולם שכולו טוב, וארון אחר לקנות לאהובותיי שנשארו (כן - אני מכורה לנעליים יפות. ומאז שרזיתי אני ממש צריכה ללכת לעשות שופינג- מצד שני, אני עושה שופינג בכסף הפרטי שלי ושאף אחד לא יעז לומר לי מה אני יכולה או לא יכולה לעשות עם הכסף שאני מרויחה).

מסכים לחלוטין עם מה שאת אומרת פה! לחלוטין!

אבל... בשביל מה 10 זוגות נעליים? הרי בכל מקרה את נועלת 2-3 לפעמים מגוונת קצת אבל בתכלס יש איזה 5-6 זוגות שהם סתם שם. זרוקות, שכוחות ומוזנחות. אני לא אומר שלא צריך לקנות ולהשקיע בשביל ההרגשה הטובה אבל לא צריך חדר שלם בשביל זוגות נעליים (החלום של חברה שלי זה חדר/ ארון רק לנעליים ועוד אחד רק לבגדים. למזלי היא מבינה שבשנים הקרובות זה לא יקרה. היא מחוברת לקרקע)

פורסם

הוא פקטור. אכפת לאשתך ממה אתה רואה כשאתה מסתכל עליה, והיא רוצה לראות שאתה נהנה להסתכל עליה.

אחותי התחתנה לפני יומיים, וראיתי איך אבא שלי הרגיש ליד אמא שלי (אחרי כמעט 31 שנות נישואין) - הוא הרגיש כמו טווס עם אישה יפה ומטופחת לצידו וכל הערב רק דאג לומר לה כמה היא יפה, והיא ממשיכה ליהנות מזה שבעלה חושב שהיא האישה היפה ביותר במקום.

פורסם

פות"ש: אם כך, תסביר לה שגם הגבר רשאי לפנק עצמו באיזה רכב ספורט יקר ו/או רכב אספנות נדיר ואביזרים יקרים לרכב פעם בכמה זמן, כי הוא גבר.

פורסם

יש לי קרוב ל-30 זוגות נעליים (החצי השני טוען שיש לי חצי מיליון זוגות נעליים). לכל זוג הייעוד שלו, ולכל אחד את הסיבה שבגללה קניתי אותו. מהנעליים המוזנחות צריך להפטר מדי פעם - אבל תחשוב על זה שזוג עקבים אחד פשוט לא מספיק. ולא מתאים להכל. ולא נותן את אותו המראה. ואת העקבים לא תמיד אפשר לשים לעבודה (אני יכולה כי אני עובדת במשרד - אבל לא כולן יכולות). חוץ מזה - מה פאקינג אכפת לך כמה נעליים יש לה? שתיהנה!

ועכשיו למשפט החוכמה של בן זוגי היקר (שנאמר אחרי שסיפרתי לו על מהות הדיון כאן): "תפקידו של גבר הוא לבנות ארונות, תפקידה של האישה הוא למלא אותם"

פורסם
+חמשה שה מיליון

איזה קטע, עד היום הייתי בטוח שנשים משקיעות בעצמן רק בשביל לגרום לבנות האחרות סביבן לקנא, וכמה שיותר.

פורסם

אני מסכים עם נציגת המין היפה ואני אוסיף משהו שהיא לא נגעה בו-

נשים (רובן ככולן) צריכות תחזוק מתמיד של הבטחון העצמי שלהן, מעבר לזה שחשוב להן להראות טוב בפני עצמן חשוב להן מאוד לשמוע פירגונים מבן הזוג, גם לשמוע שהוא אוהב אותה אבל גם לשמוע שהוא נמשך אליה וחושב שהיא סקסית וגם ברמה שהיא תדע שהוא נהנה מהסקס איתה (ילדי הפורום כבר הלכו לישון, כן?).

בדיוק כמו מערכת זוגית שצריך לתחזק תמיד אחרת היא תדעך, כך ה״מערכת הזוגית״ של כל אישה עם הדימוי העצמי שלה, צריך תחזוק מתמיד אחרת תדעך.

התחזוק הזה מגיע מעצמה באמצעות בגד חדש, לק חדש, נעל חדשה, חזיה חדשה (ודיר באלק לא תשים לב ותפרגן!) ואפילו מהדיאטה, בו זמנית התחזוק הזה מגיע לא פחות מהבעל.

בקיצור, כל עוד זה יושב במסגרת התקציבית- תן לה לפנק את עצמה מדי פעם בבגד, תן לה גם מילה טובה על זה- הרווח יהיה ברובו שלך.

בנוסף אל תשכח מדי פעם לקנות לה משהו בעצמך, זה יראה לה שאתה לא רק מפרגן כשראית שהיא קנתה משהו- אתה גם זוכר אותה וחושב עליה בעצמך.

כן, הן לפעמים מסובכות אבל זה מה שבחרת לחיות איתו, תתמודד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

איזה פוסט הזוי... לא הייתי רוצה לראות את אשתי עם סמרטוט שיתחלף רק כאשר יווצרו בו חורים.

מזל שאני בן 20 ויש לי עוד זמן להתחרט על מעשה שכזה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
יש לי קרוב ל-30 זוגות נעליים (החצי השני טוען שיש לי חצי מיליון זוגות נעליים). לכל זוג הייעוד שלו, ולכל אחד את הסיבה שבגללה קניתי אותו. מהנעליים המוזנחות צריך להפטר מדי פעם - אבל תחשוב על זה שזוג עקבים אחד פשוט לא מספיק. ולא מתאים להכל. ולא נותן את אותו המראה. ואת העקבים לא תמיד אפשר לשים לעבודה (אני יכולה כי אני עובדת במשרד - אבל לא כולן יכולות). חוץ מזה - מה פאקינג אכפת לך כמה נעליים יש לה? שתיהנה!

ועכשיו למשפט החוכמה של בן זוגי היקר (שנאמר אחרי שסיפרתי לו על מהות הדיון כאן): "תפקידו של גבר הוא לבנות ארונות, תפקידה של האישה הוא למלא אותם"

מסכים עם כל מילה! באמת. לא אכפת לי כמה זוגות יש לה וכל עוד היא יכולה לקנות ולהנות אז שתקנה. הבעיה היא שלפעמים היא קונה משהו שהיא לא צריכה כשיש משהו שהיא כן צריכה (לדוגמא, היא העדיפה לקנות נעליים במקום 2 חולצות ארוכות.) אבל אלו כבר החלטות שלה ושתעשה מה שבא לה. אני לא מנסה להבין יותר מידי והעיקר שהיא נהנת.

פורסם (נערך)

זה בסדר, גם אשתי לא מבינה למה אני נהנה לשבת עם הבן הגדול ולדבר על נושאים טכנולוגיים, או, רחמנא לצלן, לנסות לבנות איזה משהו טכני, ועוד להוציא על זה כסף. היא אפילו לא מבינה מדוע צריך לשטוף את המכונית מדי פעם. במשך השנים למדנו לכבד זה את שגעונותיו של האחר, דווקא תורם להפחתת חיכוכים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נשים לא קונות בגדים רק בשביל שיהיה מה ללבוש כמו שחברי הפורום הזה לא קונים רכב רק בשביל להגיע מנקודה A ל-B, ישנו ערך מוסף לקנייה ולשימוש בבגדים (או ברכבים) שלא כל אחד יכול להפיק.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כל עוד זה בגדים, לא איכפת לי כמו שלה לא אכפת כמה אני מוציא על המצלמות שלי :-D

לרוב יוצא שאני ואישתי הולכים לעיר, היא חוזרת עם בגד ואני עם עדשה חדשה, אני הולך איתה לחנות ומפרגן לה, והיא הולכת איתי לחנות ומשתעממת.

חכה שיגיע הזמן לסדר את הבית מחדש, אז אתה תתגעגע שהיא תוציא את הכסף רק על בגדים.

שבוע שעבר נסענו לגרמניה בקשר לחדר אמבטיה חדש, לבסוף חזרנו הביתה עם כסאות חדשים ב2000 יורו, וללא חדר אמבטיה :roll:

פורסם

תשמע כבר אין לי מה לומר - אני זו שקונה בגדים, ציוד צילום, צריכה לקנות עוד לפטופ עכשיו...

הוא סה"כ מבזבז על אלכוהול טוב, אוכל טוב ו-raspberry pie עם XBMC

• תוכן חדש...