Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום חזרתי לרכב וראיתי שהחלון של הרכב בצד של הנהג למטה.

רציתי לדעת איך אני יכול לאבחן אם זה המנוע או המנגנון?

מקום מומלץ שאפשר לקנות את הרכיבים, מקום מומלץ שמתקן\משפץ דברים כאלו במחירים הוגנים.?

הרכב הוא פולו קלאסיק 98

בברכה

פורסם

בעעסה, זה קרה לי אתמול.

אם שומעים את המנוע אז המנגנון נדפק(נשבר איזה חלק) מה שקרה לי, אם לא שומעים כלום או שהמנוע מת או בעייה במגעים/כבלים/כפתורים.

אם המנגנון נדפק לא ניתן לתקן לבד אלא ללכת לעוסק בתחום (לי לקחו 380 ש"ח) יקר!!

פורסם

אז זהו...

פירקתי את הכל מסתבר שנשבר לי חלק קטן באחד מהפלסטיקים המרימים שתופס תכבל.

מישהו מכיר מקום שאני יכול להביא את זה במחיר שפוי בארץ?

אני יכול להזמין את כל המנגנון מאייבי במאה שקל... פשוט יקח לזה בערך חודש עד שזה יגיע...

פורסם

מה הוא עשה לך בידיוק?

אני יודע לסדר את זה אני צריך רק את החלק.

אם הוא יוכל להכין לי חלק כזה ממתכת זה יהיה שלמות... אם לא במחיר שהוא לקח לך אני יכול להביא 4 מנגנונים קומפלט... כל העיניין שיקח לזה חודש בערך להגיע זה הכל

פורסם (נערך)

תיקנתי פעמיים , אחת לפני כמה חודשים ואחת אתמול .

בשתי הפעמים בחרתי בזגג חיים כהן מהרב דנגור בבני ברק .

אין לי שום קשר או אינטרס , הוא פשוט מייצר רכיב מתכת במקום הפלסטיק (אחרת הייתי מרכיב בעצמי תפסני פלסטיק חדשים) , המחיר שלו מעולה והוא פשוט בעל מקצוע מהדור של פעם .

עריכה אחרונה על ידי Moonlight Theory

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

פחות מהסכומים שהוזכרו עד עכשיו , הוא גם הוריד לי את המחיר מבלי שביקשתי כשבאתי לשלם לאחר העבודה .

לדעתי אין אפשרות יותר טובה , ואני כותב את זה כאחד שבקלות היה מרכיב פלסטיקים מאיביי או מביא דלת קומפלט בכמעט חינם .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

שכנעת אותי כמעט לגמרי... :)

זה כל כך סודי כמה שילמת?

אם המחיר יהיה הוגן אני לא חושב פעמיים.

את העבודה אני יודע לעשות אני צריך רק את החלק... ואם הוא יוכל להכין לי אחד כזה ממתכת זה יהיה מושלם.

פורסם

אני מאמין שאם קיבלת מחיר "אישי" מאדם אתה לא מפרסם אותו , מעין לא ליצור תקדימים .

תקשר אליהם תשאל מה המחיר , אם תבחר לעשות אצלו אולי הוא יבוא גם לקראתך במעמד התשלום .

• תוכן חדש...