Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שניהם נבחנו אצלנו בנפרד ועתה הגיע הזמן לעמת אותם פנים אל מול פנים במבחן השוואתי ראשון בפול גז. את תצורת המנוע אנחנו מאד אוהבים, ו"על הנייר" הפערים לא גדולים. מי הוא הטוב מבין השניים אשר זכה בליבנו? לחצו כאן למבחן...

comp.jpg

פורסם

פשששש...אומנות...יפה מאוד...

אחלה תוכן..

אחלה סיכומים...

ותמונות מדהימות!

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

כתבה מצויינת.

ללא ספק מצדיק את המינוי.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
שניהם נבחנו אצלנו בנפרד ועתה הגיע הזמן לעמת אותם פנים אל מול פנים במבחן השוואתי ראשון בפול גז. את תצורת המנוע אנחנו מאד אוהבים, ו"על הנייר" הפערים לא גדולים. מי הוא הטוב מבין השניים אשר זכה בליבנו? לחצו כאן למבחן...

אחלה מן אחלה. כיף לפתוח בוקר ככה.

"Confutatis maledictis

Flammis acribus addictis,

Voca me cum benedictis"

פורסם

כדת וכדין. פשוט מעולה.

אהבתי במיוחד את השנינויות הקטנות המלוות לציונים ("זה לא כוכבים, זה גלגלי שיניים. ניסינו"...) - הגיע הזמן לקצת הומור - את הסיכומים הקצרים, וכמובן, התמונות. עכשיו רק צריך להוסיף קצת אקשן נושך בצילומים, מישהי בחוטיני להחזיק את השמשיה ולעשות מסאז'ים לצוות, וזה יהיה מושלם.

באמת כל הכבוד.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

כתבה נחמדה. חבל שאף פעם לא יהיה לי VTR.

רק דבר אחד - בתמונות ה"השוואתיות", אין תמונה של לוח השעונים של הסוזוקי. במקום זאת יש תמונה של ה"פנס" האחורי המכוער.

גם אין למטה...איפה היא מתחבאת? :smile:

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
כתבה נחמדה. חבל שאף פעם לא יהיה לי VTR.

רק דבר אחד - בתמונות ה"השוואתיות", אין תמונה של לוח השעונים של הסוזוקי. במקום זאת יש תמונה של ה"פנס" האחורי המכוער.

גם אין למטה...איפה היא מתחבאת? :smile:

תאמין לי... אתה לא באמת רוצה לראות את הלוח שעונים של ה-SV.... :wink:

פורסם

איזה צ'ופר.

אחלה כתבה, עושה תיאבון.

אני עדיין מחכה לSV650, ועדיף עכשיו מלעולם לא. ברגע שעופר אבניר מביאים כזה, אני שוקל ברצינות לחזור לרכב בכביש. ולא, לא את גרסת החצי פיירינג עם הקליפאונים. תארזו לי אותו בלי פלסטיקה. תודה.

נו באמת!

פורסם
אז להחזיר את הרגליות איש-קריות שכמוך? :snipersmi

אם תשים לב טוב לגוף הבקשה ולממוענים, תראה שבשנים הקרובות אני נשאר בשטח.

את הרגליות אני צריך - שמעתי שהן משייפות סלעים הרבה יותר ביעילות משתי פיסות המתכת המסכנות שהיום מולבשות אצלנו באופנוע.

נו באמת!

פורסם

לכרובי, היכולת לנהוג עם אזיקים היא מאפיין ידוע של תוצרת הונדה.

חלק גדול מהקהל של הסיווק דורש את זה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...