Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו טסים שלושה חברים מחפשים מצלמה משהו פשוט שתצלם טוב ותיהיה אמינה שלא תתפגר באמצע.

אנחנו מחפשים משהו עם יכולת צילום מתחת למים. - אפשר יד2.

סוגים?דגמים?המלצות?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

הייתי מעלה קצת את התקציב, ב300 ש"ח לא תקבל מצלמה טובה ועוד בכלל שלא תצלם מתחת למים.

במחיר כזה אתה קונה קייס טוב לטלפון ומצלם איתו (לא שאני ממליץ) אבל תקציב תצטרך לפחות 700-1000.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אם אתה רוצה יש לי canon s3 שנמצאת ללא שימוש. אני מוכן להלוות לך אותה. כמובן תצתרך לקחת ולהחזיר אליי .נמצא באיזור ירושלים.אם תאהב מוכן גם למכור לך אותה.כמובן שהיא מצריכה קייס מיוחד (ויקר)כדי לצלם מתחת למים.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

באיזה עומק לצלם מתחת למים?

כי יש יחסית בזול מן שקיות אוניברסליות למצלמות לצילום תת מימי עד 10 מטר.

בכל אופן לגבי מצלמה, אני בעבר טסתי לטיול וגם לא רציתי להשקיע, הבאתי מצלמה ב-400 ש"ח.

חד משמעתי אחת הטעויות הגדולות שעשיתי! אחרי חודש טיול קניתי מצלמה ב-1500 ש"ח וכל החודש הראשון יצאו לי תמונות מבאסות.

לשיקולך.

http://www.hagorsales.co.il/index.php?Subject=Product-221-2126

http://www.ebay.com/itm/NEW-DiCAPac-WP-ONE-WP-310-WP-410-Underwater-Camera-Waterproof-Housing-Case-/121063798900?pt=US_Camera_Underwater_Housings&hash=item1c2ff6f874

פורסם

אם אתה גם רוצה להסתכל על התמונות שאתה מצלם ואולי אפילו להנות מהן, תשקיע קצת יותר.

אחרת עדיף לצלם עם הסלולארי.

• תוכן חדש...