Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נטיה ספורטיבית ומראה ספורטיבי עד 40K

Jeka.E
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם ,

אני מחפש רכב עם נטיה ספורטיבית מבחינת כוח לא כ"כ משנה גודש או לא היקר שיהיה זריז ומהנה....

וכמובן שיהיה לו מראה ספורטיבי ונחמד לא פחות חשוב.

הרכב הולך לשמש בעיקר לנסיעות עירוניות יומיות של כ 10 דק לכל כיוון , ואולי איזה טיול קטן פעם בחודש...

כרגע אחרי הרבה בדיקות וחפירות הגעתי למסקנה שמהגודשות מומלץ בעיקר כל סדרת מנועי ה 20VT , ויש על הכוונת IBIZA 1.8T 20VT שנת 2001 משודרגת מאוד שמגיע ל כ280 סוסים.

סטייג 2+.

טורבו הייבריד, בוסטקונטרול גריידי spec b, צנרת ודאון פייפ 2.5, קולר חזית גדול צנרת אלומיניום, מזרקים מוגדלים, משאבת דלק וולברו, קיט מאתנול סטייג ' 2 aem, אינלט, קואילוברים VMAXX, צמיגים r1r.

הרכב סך הכל נוסע טוב ומתנהג טוב אבל אני פחות מתחבר אליו מבחינת מראה ואני גם לא בטוח עד כמה הוא פרקטי ליום יום...מה גם שנכון להיום יש לי שברולט קרוז שנת 09 שנשארת לאישה...ואני דיי חושש שההוצעות השוטפות על הרכב הנ"ל יהיו משמעותית גבוהות יותר וזה רכב עם יותר סיכון באופן כללי...

אז כרגע השאלה היא העם יש אלטרנטיבות שיספקו חווית נהיגה דומה אבל עם מראה נחמד יותר ובאופן כללי רכב שיביא שקט נפשי ולא יהיה צריך לדאוג חלילה יקרה משהוא לטורבו וכו....

אשמח לעצות וחידודים בנושא וכמובן להצעות לרכבים מעניינים שאולי בכלל לא שקלתי....

אולי אני גם ממש מגזים וזה לא כזה קריטי בקיצור אשמח לחוות דעת ועצות ....

תודה רבה מראש וסליחה על החפירה....

2017 Type R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתייחס לעניין באופן כללי בלבד כרגע - לא מבין למה אתה צריך רכב שכזה כשאתה מדבר על נסיעות עיריניות יומיות של 10 דק'? מה יעזרו לך 280 כ"ס בפקקים או בנסיעה במהירות 50-60 קמ"ש? איפה הכיף ? ב"לקחת כיכרות?".

בנוסף, אתה חושש מעניין ההוצאות - כעיקרון אני לא חושב שיהיו הוצאות משמעויות מבחיקת תחזורה עקב הטורבו בהכרח, אלא פשוט כי אתה מדבר על רכבים בני 12-14 שנה שמטבעם סביר כי ידרשו יותר תחזוקה ותיקונים מאשר רכב צעיר בהרבה.

לדעתי האישית, אם אתה זקוק לעוד רכב אתה יכול לקנות לך משהו בסגנון של פיאט גרנדה פונטו או פיאט איבו שנת 2009-2011 ידנית, להנות מרכב מרווח, בטיחותי, חסכוני יחסית וזול לאחזקה.

כשתוכל להרשות לעצמך רכב בתקציב גבוה יותר בהמשך חייך - עשה זאת. כרגע, ב-40 אלף ש"ח ובתמהיל הנסיעות שלך - אני במקומך היתי מוותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על התגובה,

האמת היא שיש משהוא במה שאמרת וכמובן שאתה צודק בחלק ניכר , אבל העיניין הוא שכבר עברתי מס מכוניות רגילות ומשפחתיות (מזדה 323,מזדה 3, קרוז).

אני מתחתן בסוף השנה ואני מרגיש שזה סוג של עכשיו או לעולם לא , כי אחרי זה יהיה משפחה ילדים ורכב ספורטיבי ונחמד כבר לא יהיה...

אז זה דיי חלום ילדות כזה שאני מנסה להגשים כל עוד זה בר ביצוע...

השאלה היא העם באמת יש צורך למשהוא קיצוני ככ כי באמת שהשימוש שלי הוא בלשון המעטה שטותי וקטן מאוד בייחס למה שרכב כזה מספק...

הפיאט ממש מכוערת ולא עושה לי את זה בכלל , ה BRAVO נראת לא רע אבל לצערי לא נכנסת לי לתקציב...

אשמח לעוד הצעות ועצות תודה רבה.

2017 Type R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההצעה של הפיאט היתה סתם לשם הדוגמא והבאת "משפחת" הרכבים שעליה אני מדבר - לידיעתך.

תראה, כשמדובר ב"חלום" אז הרבה פעמים שמים את ההיגיון הבריא בצד ו"חושבים עם הלב" ובמקרה כזה רק אתה יכול להגיד אם הסיאט עושה לך את זה ובא לך לקנות אותה. אם כן לבריאות.

אם אתה בכל זאת רוצה לשלב פה שכל והיגיון - את דעתי אמרתי לך. אני באמת לא מבין איפה תוכל להנות מרכב כזה, בין אם הוא עם 100 כ"ס ובין אם הוא עם 400 כ"ס בנסיעה של 10 דק' כשגם היא עירונית. יתרה מזאת, אפשר לחשוב שאם ה-10 דק' הללו היו בבין עירוני אזי היית יכולה להנות מהרכב - זה לא שאתה יכול לסוע פה 200 קמ"ש, ולסוע 100 קמ"ש כל רכב יכול ולטעמי אין פה בכלל מקום להנאה מנסיעות כאלו.

התקציב קצת בעיתי לדעתי, וכנראה שיאפשר לך לרכוש רכבים מוגדשים מתחילת שנות ה-2000 בלבד כך שזה לא עוזר לנו כ"כ מבחינת תחזוקה וכו'.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול להמליץ על מה שהיה לי-

אלפא 147, 1.6, 120 כ"ס, ידני בלבד.

טוב למשפחה, לא חונק בטיפולים וכיף גדול גם כשהוא לא מונע..

היתה אלפא 147 2002 ידנית (120כ"ס)

מצאתי בראבו 2009, והפכתי אותה לאבארת'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שוב תודה על התגובות ,

ואכן זה מאוד בעייתי כי הלב אומר שים **** וקח את האיביזה בייחוד שזה רכב של חבר והוא פדנט והרכב 100% נקי מבחינת שילדה מנוע וגיר...

במצד שני אני גם מבין טוב מאוד שאין לי ממש מה לעשות איתו , אולי רק בסופשים וגם זה אני לא יודע כמה...

מה שכן אהבתי מאוד את הרעיון והמראה של האלפה , יש עוד הצעות כאלה ורכבים דומים (מראה מאוד נחמד , לא יודע איך היא מבחינת נהיגה....) אשמח לעוד הצעות בסגנון...

נדב אתה יכל בבקשה לשטף קצת איך היא מבחינת עליות תחזוקה והעם יש בעיות לרכב או משהוא שכאדי לדעת עליו ?

תודה רבה.

2017 Type R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תחליט לחזור לכיוון הקודם, אני מאוד נהנה מ206XS כשגם הCC אמורה להכנס בתקציב (אבל לא יודע אם תמצא שמורה)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאלפא שלי לא היו בעיות בעקרון.

קניתי אותה וישר עשיתי ישור קו שכלל מוט מייצב ומשולשים (4,000 ש"ח)

החלפתי טרמוסטט (700 ש"ח)

וצמיגים- 2,000 ש"ח..

האוטו היה אחלה, מהנה וסבבי :)

היתה אלפא 147 2002 ידנית (120כ"ס)

מצאתי בראבו 2009, והפכתי אותה לאבארת'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לך על יונדאי קופה רכב אמין אטמוספרי זול בלי כל המחלות של הטורבו נותן תמורה טובה לכסף

מנוע 2700 יעשה לך סביב 1ל 10 ,אבל לא משהו קטסטרופלי.

שלדה טובה, נראת קרבית ,אמינה וזולה לתחזוקה,ביטוח זול,ביצועים בקו ישר סבירים ביותר,פונה בהחלט לא רע ונראת קרבית מאוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...