Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה קליפר תפוס באותו צד, שגורם לרפידות בלם לבלום קלות את הגלגל גם כשדוושת הבלם משוחררת.

אפשר לנסות ניקוי + גירוז של פיני הקליפר + בדיקת חופש תנועה של הבוכנה שלו.

אם לא עוזר, צריך להחליף קליפר.

תתיכן גם סתימה בצינור בלם, אבל זה דבר יחסית נדיר.

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי דהייטסו סיריון 2008 שקניתי מהשכרה לפני 3 שנים.

קיימת אצלי תופעה מאוד מוזרה שהבלם הימני מקדימה נשחק משמעותית ביחס לבלמים האחרים.

זה הופיע לראשונה לפני כשנה, היו רעשים מוזרים בזמן הבלימה (כמו רעש של מטוס נוחת..) ובמוסך התברר שהבלם הספציפי הזה נשחק עד למתכת, בעוד בבלמים האחרים לא נראתה שום בעיה. כמובן שהחלפתי את כל הבלמים, אבל לא היה להם הסבר לתופעה.

לאחרונה זה קרה שוב, עם אותן תופעות ואותו אבחון, כאשר שוב במוסך לא היה מענה מעבר להשערות על נהיגה פרועה שלי, ושוב החלפתי את הבלמים.

אני נוסע בצורה מאוד רגועה, עם בלימות הדרגתיות ועם קילומטרז' נמוך מאוד (כ-6000 ק"מ לשנה).

האם למישהו יש השערות לגבי מה יכולה להיות הבעיה, או עצה איך אני יכול לבצע בדיקה יותר רצינית שיכולה לאתר אותה?

תודה,

רז

פורסם
זה קליפר תפוס באותו צד, שגורם לרפידות בלם לבלום קלות את הגלגל גם כשדוושת הבלם משוחררת.

אפשר לנסות ניקוי + גירוז של פיני הקליפר + בדיקת חופש תנועה של הבוכנה שלו.

אם לא עוזר, צריך להחליף קליפר.

תתיכן גם סתימה בצינור בלם, אבל זה דבר יחסית נדיר.

תודה על העזרה, אני אבדוק את זה

פורסם
תודה על העזרה, אני אבדוק את זה

לאחר נסיעה ארוכה בכביש מהיר, תגע בזהירות בג'אנטים. האם צד אחד חם יותר מהשני?

אם כן, אז הבלם באותו גלגל תפוס.

מספיקה נגיעה קלה מאוד של הרפידה בדיסק, כזאת שלא תורגש ולא תפריע לנסיעה, אבל כן תשחק את הרפידות הרבה יותר מהר מהרגיל.

• תוכן חדש...