Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוסטאר 1.6 2012 אוטמט או פיאסטה 2014 1.2 ידנית? בהנחה שנפילת מחירון לא חשובה?

mishelk12
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי הצעה לווליסטר 2012 1.6 אוטומטית (צבע כחול יפייפיה) עשתה רק 26 אלף קילמטר (דגם הרגיל) יש עדיין שנה אחריות

והתכוונתי לרכוש פורד פיאסטה חדשה 2014 השבוע ידנית 1.2 כוללת עם מולטימדיה

המחיר של הוולוסטר הוא ב10K יותר מהמחיר שאני רוכש את הפיאסטה

בואו שניה נשכח את הנתונים שיעזרו לי למכור את הרכב בעתיד כשאני אצטרך.... כמו שנת הרכב ונפילת המחירונים

מאיזה רכב לדעתכם אני יהנה יותר בנסיעה ובשוטף? אני בן 24 משתמש ברכב מעט מאוד (רק למטרות יציאה בילוי וחברים)

עוד שנה אני מתחיל ללמוד בהרצליה ואני גר בנתניה (בסכ'ה אצטרך לנסוע בין פעמיים או 3 להרצליה כל שבוע)

חשוב לי מאוד:

רכב שנראה טוב גם מבחוץ וגם מבפנים זהו נתון קריטי עבורי

נסיעה נוחה וכייפית!

אבזור ברמה גבוה ומולטימדיה

אמינות ועלויות החזקה לטווח זמן ארוך של לפחות 3 4 שנים

ושיהיה יחסית חסכוני מכיוון שכמות הנסיעות שלי נמוכה זה לא קריטי

מה לדעתכם האופציה הנכונה יותר עבורי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שני הרכבים שונים בתכלית אך בהתחשב בדרישות שציינת - יש יתרונות לוולסטר בהיבט הנראות - הרכב עדיין מושך תשומת לב על הכביש ובחנייה ובהשוואה לפיאסטה כמובן שצובר נקודות זכות.

מבחינת אמינות - כל רכבי יונדאי בשנתונים האחרונים מפגינים אמינות גבוהה ועמידות ( איכות הרכבה ) כמו כן מאובזרים למרבה .

שוב לעומת הפיאסטה למרות שבדיל האחרון צויידה במולטימדיה עדיין האפרוריות בפנים משרה אוירה קודרת .

מבחינת חיסכון בדלק הפיאסטה אמורה להיות חסכונית יותר אך גם חלשה בעיקר בעליות אם אתה מתכנן לשלב נסיעות בילוי וטיולים ארוכים מידי פעם (בכל זאת מנוע 1.6 לעומת 1.2)

עוד נתון לא פחות חשוב- הוולסטר הינו רכב נישה לא קורץ לכל אחד בעוד הפיאסטה הינה רכב סופר מיני עממי ולא מוחצן כך שכל רכב פונה להל יעד שונה ובתור רכב ישן הדאלה איך יקבל השוק כל אחת מהן ( קהל יעד לוולסטר יהייה בקרב צעירים שמחפשים רכב עם נראות ספורטיבית במחיר יחסית זול לעומת קהל היעד של הפיאסטה שיכול להיות מכל חתך הגילאים למי שמחפש רכב סופר מיני עממי חסכוני וזול )

מבחינת ירידת ערך - למרות שציינת שלא חשובה- הוולסטר בת שנתיים כך שספגה את ירידת הערך של השנה הראשונה והשנייה ותמשיך לאבד מערכה אך באחוזים נמוכים יותר (בהנחה ששוק היד-2 יקבל אותה ) לעומת פיאסטה חדשה שעלולה לחטוף ירידה של 30% כעבור שנתיים ראשונות (ראה מודעות יד 2 עבור פיאסטות 2011-2012 )

בסופו של דבר לך עם הלב - אם אהבת את הוולסטר לך עליה רכב גדול יותר רחב יותר ואפקט "ההגעה" חזק יותר מה שחשוב לך לפי דבריך . מה גם שציינת שאינך גומע הרבה ק"מ כך שההפרש בדלק זניח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם מה שקריטי לך זה מראה,אז הוולסטר,ללא ספק מאוד יפה,כמו כול יונדאי אמינות טובה,צריכה ממוצעת.

תתחדש.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיקרון על הפיאסטה אני צריך להחזיר תשובה לחברה עד יום שישי הבא שזה יוצא ה24 לחודש

וב20 לחודש נכנס המחירון של השנה החדשה

מאמין שהמחירון של הוולוסטר ירד לפחות ב 4-7 K

ויש לי מישהו שאני מכיר שמוכר ב86 ככה שרוב הסיכויים שנעגל את זה ל80 כולל התמקחות .....

אני חושב נכון? או שלא נראה לכם שזה ירד משמעותית?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הכוונהב 20 לחודש נכנס מחירין חדש?

המחירון מתעדכן כול ראשון לחודש,מחודש לחודש הרכב לא ירד ב 4-7 אלף אלא פחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הכוונהב 20 לחודש נכנס מחירין חדש?

המחירון מתעדכן כול ראשון לחודש,מחודש לחודש הרכב לא ירד ב 4-7 אלף אלא פחות.

לפי מה שהבנתי המחירון של יצחק לוי

יתעדכן ב20 לחודש ואז בהתאם כל המחירים ביד 2 וכו' ......

אז הטעו אותי??

כי אני דיי חדש בתחום ואין לי שמץ...

כי לפי מה שהסבירו לי המחירון שיש כרגע זה לפי המחירים של 2013 ולא של 2014

ו2014 יכנס רק ב20 לחודש הזה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי איך אתה חושב,תיראה לא כול המוכרים ביד 2 מתבססים על לוי יצחק,חלקם על מחירון יד 2,זה גורם בילבול כי יש הבדל ביניהם,אני מציע לך להיכנס למחירון יד 2 ולראות הבדל בין החודשים,למשל מחיר היונדאי ב אוגוסט לעומת ספטמבר,ככ. בערך תקבל הערכה בכמה הוא ירד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור בעלים של ולוסטר לשעבר , ואחות שקנתה ולוסטר לפני כשבוע.

המחיר הזוי ונמוך מדי,האוטו הזה עף בשוק הייד השניה כמו לחמניות חמות במאפיה מוצלחת.

במחירי מחירון ואפילו 1000 2000 יותר.

עם שלי עשיתי תאונה אז לא יגיד לך שמכרתי אבל שקניתי זה היה 7 מעל המחירון בתקופה שרק שיווקו אותה.

אחותי קנתה במחיר מחירון והיא נכנסה יום לפני ליד 2.

אולי הצבע מהווה פה פקטור אבל עדיין הייתי בודק לעומק,אני דיברתי על הצבע השחור . ואם מדובר על 80 אלף שקל כמו שטענת

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור בעלים של ולוסטר לשעבר , ואחות שקנתה ולוסטר לפני כשבוע.

המחיר הזוי ונמוך מדי,האוטו הזה עף בשוק הייד השניה כמו לחמניות חמות במאפיה מוצלחת.

במחירי מחירון ואפילו 1000 2000 יותר.

עם שלי עשיתי תאונה אז לא יגיד לך שמכרתי אבל שקניתי זה היה 7 מעל המחירון בתקופה שרק שיווקו אותה.

אחותי קנתה במחיר מחירון והיא נכנסה יום לפני ליד 2.

אולי הצבע מהווה פה פקטור אבל עדיין הייתי בודק לעומק,אני דיברתי על הצבע השחור . ואם מדובר על 80 אלף שקל כמו שטענת

אתה ואחותך מרוצים ממנו?

כי אני עדיין מתלבט עם הפיאסטה החדשה

אגב אם החישובים שעשיתי לגבי המחירון לא נכונים כמו שאמרו

אז אני אצטרך לשלם 86

שזה יוצא 13 אלף יותר מהמחיר של הפיאסטה

לדגם 2011 ולא 2012 אוטומט

לגבי הצבע מדובר על כחול כהה שלפי דעתי ברמה מאוד קרובה לשחור אולי בחלק מהמקרים גם יפה יותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

86 אלף אינספייר אוטומט... יש מצב. בשקלול היא שווה 89. למרות שבאמת הרכב הזה עף בשוק יד2.

אגב, תציין מה הדברים היותר חשובים לך. כי אמינה (בינתיים) היא כן, הגיר הוא לא אוטומט רגיל (DCT כפול מצמדים, תעשה נסיעת מבחן חובה), טיפולים כמעט כמו כל יונדאי משפחתית.

נסיעה נוחה? מממ, לא הכי נוחה אבל גם לא גורמת לסבל. משהו באמצע.

בנסיעות בין עירוניות היא לא תצרוך הרבה דלק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הולוסטר באמת מאד מפתיעה. שבוע שעבר בחנייה של הסופר עמדה שם אחת חדשה ואדומה - באמת אקזמפלר יפיפה.מושבי דמוי עור וחלונות כהים.

אחרי כמה דקות מגיעה סבתא עם קניות, פותחת את האוטו, מעמיסה ונוסעת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חחח סבתא לעניין!! שומאכר . לא נסעתי עדיין על תיבה כזאת אבל אני מניח שלכל דבר אפשר להתרגל בסוף מבחינתי. אגב ראיתי שבין 2011 ל2012 בוולוסטר ההבדל במחירון לאוטומט הוא רק 1500 שח שזה יפה מאוד זה שומר על המחירון ... ולגבי הפיאסטה רוב הסיכויים שהיא תאבד לפחות 15 אחוז מהמחיר עד שנה הבאה... שזה יוצא בדיוק הכסף שגם הייתי מפסיד אם הייתי מוסיף על הווליסטר . השאלה עכשיו היא כבר איזו קניה כדאית יותר כי מבחינת לבחור בחרתי בוליסטר בלב שלם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...