Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 1.2 TSI

yanivla
שימו לב! השרשור הזה בן 4016 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום, אני מתכוון לרכוש בימים הקרובים פולו חדשה מהניילון 1.2 TSI

אני עובד במפעל ישקר, ומי שמכיר יודע שעד שמגיעים לשער המפעל יש הרבה עליות

לקחתי את הרכב לנסיעת מבחן לעליות של סטלה מאריס בחיפה, ומבחינת המנוע הוא אכל אותם בלי מלח.

השאלה הגדולה, האם בגלל הטורבו, האוטו לא ישתה לי את כל הדלק .....

אמרו לי גם משהו על המנוע, הוא 8 שסתומים ולא 16, אז זה מנוע ישן .... משהו כזה. ..

ראוי לצייןף כי אני נהג רגיל שלא נוסע בפראות או מנסה להגיע עם האוטו עד לקצה גבול היכולת.

חוץ מזה אשמח לעוד תובנות לגבי טיפולים במוסך וכו'..

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1.2 מציע שילוב טוב של כוח וחיסכון והוא ממש לא זולל דלק.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא תהיה לך שום בעיה בשום עליה גם בנסיעה רגועה, אבל ברור שאם תלחץ את הדוושה זה יבוא על חשבון צריכת הדלק. זה מנוע חביב מאוד מבחינת זמינות הכוח שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב מעולה. מנוע חזק יחסית למשקל. בנסיעה משולבת לא תצטרך להתאמץ להגיע ל 1:13-14. מחוץ לעיר 1:18 בכיף. ממליץ לך להוסיף בקרת שיוט לנסיעות בינעירוניות.

עזוב הכל תן בימנית :lol::lol::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ לך לקרוא קצת בקטלוג הרכב המשומש שלנו בו תמצא תוכן ייחודי שרשמו אנשים שיש להם פולו משנת 2010 עד היום.

לדוגמה יש שם דיון של בחור עם פולו TSI שעושה סיכום של חודש עם הרכב. אני בטוח שתמצא פה תוכן שיעניין אותך.

ולהלן סיכום של שנה עם הפולו TSI.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4016 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...