Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע.

לגבי "הודעת הביצועים" תתעלם

לגבי ההודעה השניה לא יודע, יש לי עשרות סרטים מעולם לא נתקלתי.

אולי זה קודד במקודד קול לא מתאים?

אני מעולם לא נתקלתי בבעיה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניסיתי עוד הרבה סרטים. אולי אנסה להמיר את הסרט לפורמט אחר? אולי אפשרי לקודד רק אודיו?

תודה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אבל זאת המקודה, שלא צריך להמיר.

איזה גרסה יש לך

שלי 1.30 די ישנה, אני לא מעדכן מה שעובד.

אולי דפקו משהו בגרסאות אחרות

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אבל זאת המקודה, שלא צריך להמיר.

איזה גרסה יש לך

שלי 1.30 די ישנה, אני לא מעדכן מה שעובד.

אולי דפקו משהו בגרסאות אחרות

1.35 +כמה תווים.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

מסתר שבגרסה האחרונה הורידו תמיכה ב AC3 בגלל בעיה של רשיון. זה ממש חוצפה.

יש אזהרה לכך לפני ההתקנה, אבל מי שם לב?

אם המכשיר שלך פרוץ אין בעיה להתקין את 1.30 ואז עדייי יצאת הוגןן.

re8yqune.jpg

פורסם

סולל הדרך היקר, תודה רבה על העזרה והתמיכה.

כנראה שכגם שמשלמים על תוכנה,המפתחים מזמברים אותך מהצד. מעט מאוד סרטים אני יכול לנגן עם התוכנה הזו ושהם יעבדו. אני גם לא יודע איזה פורמט להוריד כדי שזה לא יעשה בעיות. אני לא ממש ראיתי מה הם כתבו וגם אם הייתי רואה,למה שאדע איזה פורמט אודיו יש לסרטים שאני מוריד. להבא אשים יותר לב.

פורסם

תנסה לפנות לAPPSTORE

יש מצב שיחזירו לך את הכסף.

פורסם

בעקרון זה נושא ניראה לי בכל התוכנות.

מה שאתה יכול לעשות זה לעשות המרה במחשב בעזרת AC3KILLER

רק תשים לב שאתה לא שומר את זה על הקובץ המקורי.

פורסם

המרה מיותרת

צריך תוכנה שיודעת לנגן הכל בלי המרות מיותרות

פורסם

אני נתתי שתי דרכים שעובדות מניסיון, אבל בכיף תהנה עם הניסויים.

התוכנה ממירה לך הכל פיקס כדי להעביר בתור סרט שיעבוד עם הוידאו במכשיר והנגן מנגן דיי טוב.

לגבי הסרת הקודק בגלל בעית זכויות, נו באמת נראה לך שזה מה שהמפתח רצה והוא ״זימבר״ אותך? ללא ספק גישת הישראלי המקופח הקלאסי...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני משתמש בAVplayer

אין צורך להמיר קבצים, קוראת את כל הפורמטים כולל תרגום בעברית.

אפשר להעביר בקלות ע"י שרת HTTP מובנה בתוכנה, או במכשיר פרוץ להעתיק ישר לתוך הספריה של התוכנה.

בהצלחה.

פורסם

לגבי הסרת הקודק בגלל בעית זכויות, נו באמת נראה לך שזה מה שהמפתח רצה והוא ״זימבר״ אותך? ללא ספק גישת הישראלי המקופח הקלאסי...

לא מבין אותך.

היתה גירסה בתשלום שעבדה

אח"כ שודרגה לכזו שעובדת חלקית.

אז מי שקנה אותה בכסף מלא הוא האשם?

המפתח היה צריך להוריד אותה או לרכוש זכויות כדי לספק את המוצר כמו שהתחייב לספק.

מה ישראלי בהתנהגות הזאת?

פורסם

היתה גירסא שהשתמשה בקודק שאו שהשימוש שלו היה בניגוד לזכויות יוצרים מסוימות או שהזכויות יוצרים עליו השתנו.

בדיוק כמו שהוא לא מפצה אותך כשהיא מורידה סידרה בvod כך גם לא המפתח.

להגיד שירכש זכויות זה טוב ונחמד אבל לא תמיד אפשרי במיוחד או פיזבילי.

Then dying is forgetting

פורסם
א. תוכנת המרה שעושה הכל חלק בלי התעסקות כלשהיא - smartconverter. עם זה תוכל לשים סרטים עם כתוביות (רכות) דרך אייטיונס.

ב. Vlc הוא דיי זבל. מניסיוני avplayerhd טוב משמעותית.

איך עובדים עם הsmartconverter? ומה זה כתוביות רכות?

אחרי ההמרה להשתמש בavplayerhd או בנגן וידאו הקיים במכשיר?

תודה!

פורסם

לסמארטקונוורטר אתה פשוט גורר את הקובץ ובוחר אייפד מהסוג שיש לך ונותן לו להמיר.

אני רואה שה גירסא לחלונות מוגבלת, במק יש גם אופציה לשלב כתוביות בלי לקודד מחדש.

אחריו אתה יכול בכל תוכנה שבא לך כולל הנגן וידאו המובנה של אפל.

Avplayer אמור פשוט לנגן הכל. ללא צורך בהמרה. כולל סאונד בac3.

השתמשתי אישית בשניהם (בסמארטקונוורטר אבל במק) ושניהם ללא דופי תואמים לדרישות.

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...