Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכשתי אייפד מיני דור 2, אני מאוד מרוצה והוא הרבה יותר מתאים לי מאשר הגלקסי טאב 3 10.1 שיש לי (שהוחרם על ידי כל המשפחה שאוהבת לשחק איתו בתורות) ואני לא מצליח להעביר סרטים עם תרגום למכשיר. הורדתי VLC, נכנסתי מהאייטונז לאפליקצייה ועשיתי ADD על הסרט שאני רוצה והכתוביות,או שזה עושה לי מלא סימני שאלה או בכלל כלום. בנוסף הורדתי עוד תוכנת המרה בשם handbrake שגם איתה לא ממש הצלחתי (או שאני לא עושה משהו בסדר) להוסיף את הכתוביות ולקודד את הסרט. מה עושים? איך עושים?

בתודה

דארק מן בצעדים ראשונים עם IOS.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

א. תוכנת המרה שעושה הכל חלק בלי התעסקות כלשהיא - smartconverter. עם זה תוכל לשים סרטים עם כתוביות (רכות) דרך אייטיונס.

ב. Vlc הוא דיי זבל. מניסיוני avplayerhd טוב משמעותית.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

+1

תוכנה מעולה,לא צריך להמיר שום דבר,אני רואה בה סרטים על 720 בצורה חלקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני משתמש ב EC PLAYER

דרך ה ITUNE עושים ADD לכל סרט וכל פורמט

לא צריך להמיר כלום.

עובד מצויין בשלושת האייפדים שלי לרווחת הילדים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה חברים, תשובות למטה

א. תוכנת המרה שעושה הכל חלק בלי התעסקות כלשהיא - smartconverter. עם זה תוכל לשים סרטים עם כתוביות (רכות) דרך אייטיונס.

ב. Vlc הוא דיי זבל. מניסיוני avplayerhd טוב משמעותית.

אני מאוד מרוצה עם הVLC בגלקסי S3 שלי, לכן זו הייתה התוכנה הראשונה שהורדתי וכנראה שלא עובדת כמו שאני רוצה באייפד.

הורדתי את התוכנה,מבצע המרה עכשיו ונראה איך זה יעבוד.

אני משתמש בגרסת LITE של OPlayer HD

אני משתמש ב EC PLAYER

דרך ה ITUNE עושים ADD לכל סרט וכל פורמט

לא צריך להמיר כלום.

עובד מצויין בשלושת האייפדים שלי לרווחת הילדים.

אני מצאתי את זו מאוד נוחה

http://format-factory.en.softonic.com/

(ואני אפילו חושב שהגעתי אליה אחרי שמישהו פה המליץ לי עליה)

כל התוכנות שהצעתם עולות כסף,ולכן אני מעדיף קודם לנסות לבצע המרה ולראות אם זה יעבוד כמו שצריך עם התרגום. אם לא אז כנראה שאצטרך להשקיע באפליקציה בתשלום שתעשה את זה,השאלה מה לבחור ממה שהוצע לי כאן. :roll:

תודה רבה!

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

בשביל 10 שקלים אתה מוכן לעשות בלאגנים?

עזוב זה לא רציני.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
תודה חברים, תשובות למטה

אני מאוד מרוצה עם הVLC בגלקסי S3 שלי, לכן זו הייתה התוכנה הראשונה שהורדתי וכנראה שלא עובדת כמו שאני רוצה באייפד.

הורדתי את התוכנה,מבצע המרה עכשיו ונראה איך זה יעבוד.

כל התוכנות שהצעתם עולות כסף,ולכן אני מעדיף קודם לנסות לבצע המרה ולראות אם זה יעבוד כמו שצריך עם התרגום. אם לא אז כנראה שאצטרך להשקיע באפליקציה בתשלום שתעשה את זה,השאלה מה לבחור ממה שהוצע לי כאן. :roll:

תודה רבה!

בפי שציינתי תשתמש בגרסאת לייט של OPlayerHD (כמוני) היא חינמית ולא עולה כסף.

כדאי לך, לא דורש המרה, דרך האייטנוס מעתיקים והיא יודעת להצמיד כתוביות. אני שודרגתי ביוזמתם לגרסה המלאה ( נדמה לי לכבוד חג המולד) אך גם הגרסת לייט מצויינת.

חוץ מזה דחיל-ראבק, לא שווה לתת 15 ש"ח למפתח התוכנה, אני כל תוכנה גם אם היא חינמית מפנק את המפתח ב"תרומה", "בירה" או כל שם אחר שהוא מבקש/נקרא שם.

פורסם

???

אני משתמש בתוכנה שהמלצתי עליה בלי לשלם שקל וזה לא שהורדתי איזה גרסה פרוצה או משהו, איפה ראית שהיא עולה?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

תודה TRONCHO

מעתיקים את קובץ הסרט + קובץ כתוביות ביחד?

פורסם

תודה,עכשיו אני רואה סרט עם כתוביות אבל איפה הסאונד!?

זה מה שהוא מראה לי.

IMG_0033_450x600.jpg

פורסם

דאבל אבל זה נדרש.

בשביל 10 שקלים אתה מוכן לעשות בלאגנים?

עזוב זה לא רציני.

שלום סולל הדרך,

רכשתי את התוכנה,פעלתי כמו שציינת וזה מה שמופיע לי,מה זה ולמה?

תודה.

IMG_0034_450x600.jpg

IMG_0035_450x600.jpg

• תוכן חדש...