Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלקסווגן ג'טה 2010 אוטמט 102 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל דעה כאן אני מקבל ושוקל.

אין צורך לריב :)

אין ספק שהיום בבוקר אני יותר חכם ובעל ניסיון לקריאת תגובתכם.

נסיעת המבחן הוכיחה לי שוב את ההבדל הגדול בין קוריאניות יפניות לאירופאיות.

השאלה היא מדוע הסוכן לא עדכן שיש אחריות ל5 שנים ?

ויכול להיות שהאחריות אינה תקפה לרכבים שהיו בליסינג ?

אמנם הרכב לא מאובזר כראוי אבל אין כל הבדל בנו לטויטה עם מחיר גבוה בהרבה.

בוודאי שתרגיש הבדל גדול באיכות הנסיעה בין אירופאיות לקוריאניות ויפניות,אין מה להשוות,במיוחד לעומת הקוריאניות.

יכול להיות שבגלל שהרכב מליסינג אז אין אחריות 5 שנים,זה הגיוני.

כמו שהומלץ לך,עדיף ללכת בכיוון של יד פרטית,אתה יכו למצוא רכבים כאלה עם יד1/2 וק"מ נמוך יחסית ובמחיר של 10%-15% פחות מהמחירון.

פורסם

אני בדקתי עם נציג של אוטוסנטר לפני כ-3 שבועות את עניין האחריות ולטענתו היא תקפה גם לרכבי ליסינג.

פורסם
אני בדקתי עם נציג של אוטוסנטר לפני כ-3 שבועות את עניין האחריות ולטענתו היא תקפה גם לרכבי ליסינג.

תודה רבה לך !

אין ספק שעדיף פרטי

רק שאני דיי לחץ על רכב ולמצוא רכב מפרטי ולהגיע לעסקה לפעמים לוקח זמן ארוך יותר.

הרכב המדובר באמת נראה טוב ועם ק"מ כל כך נמוך והיסטוריה של טיפולים במוסך מורשה.

מה שכן המחירון שלו 77,600 ש"ח והם מוכנים לרדת אחוזים בודדים של מה שמוגדר במחירון לוי יצחק.

בגלל הק"מ הנמוך.

כנראה שאוותר על העסקה וימשיך הלאה לרכב הבא.

פורסם

יש הרבה מוכרים פרטיים שנתקעו עם הרכבים להרבה זמן, חלקם מחכים לרכב חדש וחלקם אפילו קיבלו אותו כבר ולכן רוצים להיפטר מהרכב ומוכנים לרדת במחיר. הג'טה לא נחשבת מאוד מבוקשת כמו האוקטביה למשל לכן בשוק הפרטי יש מציאות.

• תוכן חדש...