Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. הפחנוע הקוריאני שלי לא התניע היום. בהתחלה הוא נשמע כאילו הוא מתניע כרגיל, ואז שקט. לא, הוא לא הניע ונכבה. הוא פשוט לא הניע. אני מנסה להתניע שוב, והסטרטר נשמע כאילו הוא פשוט מסתובב רציף בלי לסובב כלום. ממש הרעש של הסטרטר אבל רציף, בלי הרעש הרגיל של סיבוב הקראנק. האוטו כמובן לא מתניע. ולא, זה לא נשמע כמו סטרטר חלש. אין בעיה עם המצבר. אתמול שטפתי את האוטו, והנעתי אותו בשביל להחזיר אותו למקום. (אחרי שייבשת אותו ווידעתי שאין מים על המצבר או משהו כזה) אך היום, פתאום זה קרה.

לפחות הוא יהיה יפה במוסך. :cry:

הזמנתי גרר למחר על הבוקר. מבקרים במוסך באחריות. אני רוצה לדעת למה אני יכול לצפות מחר, ובעיקר להוציא את התסכול שלי. קניתי רכב חדש מהיבואן בשביל לא לחטוף תקלות על הראש. חסר להם להגיד "חתול חתך לך חוט חשמלי. שלם 5000 שקל על העבודה שעשינו פה היום"

מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם?

פורסם

קודם כל במקום לחכות לגרר שאולי גם יעשה נזק, אתה יכול להתניע בדחיפה, הרכב שלך ידני. פשוט תשלב להילוך שני, שידחפו לך את הרכב ותרים קלאץ' כשהרכב צובר תאוצה. אם מדובר בבעיית סטארטר כמו שאתה כותב, הרכב אמור להתניע.

דבר שני, זה נשמע כמו בעיית סטארטר ולא בעיית חוט חשמל "שחתך חתול", הריי אתה שומע רעש. אם לא היה מגיע חשמל, לא היית שומע כלום, בדיוק כמו מצבר מת. פשוט תן להם שישברו את הראש. אם מחליפים לך את הסאטרטר, שים לב שלא מתקינים לך אחד משופץ שיתקלקל שוב יום אחד אחרי תום האחריות.

ואל תתעצבן, גם ברכב חדש תקלות קורות. זה לא אומר כלום.

פורסם
קודם כל במקום לחכות לגרר שאולי גם יעשה נזק, אתה יכול להתניע בדחיפה, הרכב שלך ידני. פשוט תשלב להילוך שני, שידחפו לך את הרכב ותרים קלאץ' כשהרכב צובר תאוצה. אם מדובר בבעיית סטארטר כמו שאתה כותב, הרכב אמור להתניע.

דבר שני, זה נשמע כמו בעיית סטארטר ולא בעיית חוט חשמל "שחתך חתול", הריי אתה שומע רעש. אם לא היה מגיע חשמל, לא היית שומע כלום, בדיוק כמו מצבר מת. פשוט תן להם שישברו את הראש. אם מחליפים לך את הסאטרטר, שים לב שלא מתקינים לך אחד משופץ שיתקלקל שוב יום אחד אחרי תום האחריות.

ואל תתעצבן, גם ברכב חדש תקלות קורות. זה לא אומר כלום.

רעיון גאוני עבור רכב שבאחריות. למה לחכות לגרר. בוא פשוט נדרדר את הרכב ונסתכן בנזק לתמסורת, לקלאץ', למנוע, למה לא. אה, בנוסף לזה, בוא נסכן את האחריות עצמה.

נחכה לגרר ונקווה לטוב. הרכב עוד לא בן שנתיים אפילו. בנושא הסטרטר החליפי, איך אתה מציע שאני אבדוק? כמובן שאני אבדוק בקבלה שכתוב מה שצריך להיות כתוב.

פורסם
רעיון גאוני עבור רכב שבאחריות. למה לחכות לגרר. בוא פשוט נדרדר את הרכב ונסתכן בנזק לתמסורת, לקלאץ', למנוע, למה לא. אה, בנוסף לזה, בוא נסכן את האחריות עצמה.

נחכה לגרר ונקווה לטוב. הרכב עוד לא בן שנתיים אפילו. בנושא הסטרטר החליפי, איך אתה מציע שאני אבדוק? כמובן שאני אבדוק בקבלה שכתוב מה שצריך להיות כתוב.

בסך הכל מנסים לעזור ולחסוך לך כמה שקלים. אתה לא חייב לקבל את כל מה שמציעים לך.

Golf MK3 1997 1.8

פורסם

לא נזק ולא בטיח. תניע בדחיפה וסע למוסך.

בתור אחד שהניע עשרות רכבים בדחיפה מאז שהיה ילד עם חצ'קונים בטוסיק :-D

איזה כייף לי :)

פורסם

אולי אתם יכולים להניע רכב בדחיפה בלי שום בעייה, אבל אני חושב שזה אירוני בתור פורום שמעריץ את הספרון שמגיע עם הרכב. הספרון שאומר במפורש לא לעשות את זה. אני לא סומך על עצמי שאני אעשה את זה נכון ללא נזק. אני לא סומך על עצמי שאני לא בטעות אכנס באיזה עץ או אעלה על מדרכה.

במיוחד כשכתוב שלהניע את הרכב בדחיפה יכול להוביל לביטול האחריות, כי זה בדיוק נופל בהגדרה של שימוש לא רגיל.

פורסם
שמעת פעם רעש של סטרטר במנוע עם רצועת טיימינג קרועה?

לא שמעתי. אבל לא מכיר הרבה רכבים כמעט חדשים לגמרי עם רצועת טיימינג קרועה. אתה מכיר?

פורסם
אולי אתם יכולים להניע רכב בדחיפה בלי שום בעייה, אבל אני חושב שזה אירוני בתור פורום שמעריץ את הספרון שמגיע עם הרכב. הספרון שאומר במפורש לא לעשות את זה. אני לא סומך על עצמי שאני אעשה את זה נכון ללא נזק. אני לא סומך על עצמי שאני לא בטעות אכנס באיזה עץ או אעלה על מדרכה.

במיוחד כשכתוב שלהניע את הרכב בדחיפה יכול להוביל לביטול האחריות, כי זה בדיוק נופל בהגדרה של שימוש לא רגיל.

מכיוון שהרכב עדיין באחריות אני לגמרי איתך. אם תגיע למוסך בעצמך שהרכב מונע וייתברר שיש תקלה שאומנם לא קשורה כלל להנעה בדחיפה המוסך עלול לטעון שאתה גרמת לנזק ובגלל שאתה לא מבין גדול לך תסביר להם שאין קשר ולך תסביר שמגיעה לך אחריות עכשיו. אתה עושה בשכל לחלוטין.

• תוכן חדש...