Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום היתי היום אצל מתקין בקשר לכלוב שאני רוצה לבנות למגבר והסאב(הודעה אחרת)

קיצר הוא ראה תציוד שלי ואמר שזה יקר וחבל שאם תתקין לבד אתה יכול להרוס אותו(המתקין הוא ממש לא חפר והוא מקצועי ביותר) אחשיוו אני רוצה לעשות לעצמי בדק בית אם הידע שברשותי הוא מספיק לשם ההתקנה, אז כך אני אחשיוו יתאר את שלבי ההתקנה כמו שאני יודע ותגידו לי אם כן ואם לא תנסו להסביר לי איך כן:

התקנה:

1.קבל+ מהמצבר למגבר שדרכו(קרוב למצבר) אני מרכיב את הבית פיוז+הפיוז העברת הכבל מצד שמאל

2.כבל מינוס מהמגבר לשילדה של הרכב(קצר)

3.העברת RCA מה HU אחד מהיציאה הרגילה ועוד אחד מהיציאה של הסאב אלה למגבר מצד ימין של האוטו

4.העברת כבל הרימוט מהHU למגבר בצד שמאל של האוטו והעברת הבורר של הבאס מהמגבר לדש

5.העברת כבל לקומפוננט מהמגבר (יצאה לכל אחד) כבל שמאל מצד שמאל וימין מצד ימין של האוטו

6. חיבור הסאב בגישור שתי יציאות מהמגבר

כיונים:(לה יודע הכול)

בכיוני המגבר יש לי שלושה כיונים GAIN, ועוד שנים שאני לא בטוח לגביהם אה וכל :x-over freq(hz שמחוג שלו נע בין 50 ל-200 ויש כפתור בצד שאפשר לבטל אותו

-וכיוון ה BASS BOOST (DB שנע בין 0-18

1.כיוון הGAIN כך: איפוסו, הפעלת המערכת על 3/4 עוצמה ולעלות את הGAIN באיטיות וברגש עד שמוזיקה מתחילה להישמע פחות טוב

2.והשאר זה כיונונים של הסאונד והחיתוכים מHU והבורר של הבאס שיוצה מהמגבר, כיונים אלו לא יכולים לשרוף משהו נכון?

טוב זהו תעזרו לי בענין הכיונונים המגבר הוא kicker kx650.4

אה ועוד משהו לא צינתי שיותקן גם כבל אני לא סגור בנושא ההתקנה שלו כי אמרו פה פעם בפורום שצריך לעשות לו מין אתחול כזה אם איז פיוז תסבירו לי על זה ואיך אני מתקין אותו?

תמונות של הכיונים והחיבורים במגבר אני יעלה יותר מאוחר(צריך להטעין תסוללות של הדיגיתלית)

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הצלחתי לזהות משהו שלא כשורה בכל ההסברים שלך, אני אתן לשאר להגיב אם הם מוצאים לנכון ..

בכל אופן, אין שום השלכות לגבי הצד של הרכב כשאתה מעביר.

אתה יכול להעביר את כולם, באותו הצד, ולהיות בראש שקט.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ומה בקשר לכיונים ולקבל המתקין אמר שכיוון הכרוס גם מאוד רגיש ויכול לעשות נזקים?

אה שכחתי הקומפוננטיכול לקבל גג 100RMS וההספק של המגבר (ב14.4V) הוא 120 מה עושים?

פורסם

ההספק של ההגברה שלך, זה במצב אופטימלי כשהיא מכויילת לתת את כל העוצמה.

אתה יכול לחבר מגבר של 100 וואט, לטוויטר של 50 וואט, ומבלי לגרום לו נזק, עם כיול נכון.

אני לא באמת חושב שהכיוונים של הקרוס הם כלכך רגישים ... צריך לשחק לפי האוזן שלך, עד שתגיע לתוצאה שמתאימה לך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

יש לי תחושה שהמתקין הבין שאין לך ידע "נרחב" בנושא, ולכן ניסה לגבש את דעתך, בשביל לרכוש את שירותיו..

בכל אופן, עם קצת הבנה, ועזרה מהפורום.. תוכל לעשות עבודה לא פחות טובה ממנו, (בנושא כיוונים)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שוב... אין שום משמעות לצד של הכבל מתח.... אתה יכול ללפף את כולם ביחד...... הכל יהיה בסדר אל תדאג

:)

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...