Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנרת?

חרמון?

מפרץ חיפה? :p

הצפון די רחב אתה יודע,לאיזה איזור אתה מתכנן\מעדיף?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
כנרת?

חרמון?

מפרץ חיפה? :p

הצפון די רחב אתה יודע,לאיזה איזור אתה מתכנן\מעדיף?

אין העדפה מסוימת, זה טיול עם החברה ורוצים שיהיה כיף. לעצור לארוחת בוקר במקום טוב ולהמשיך משם.

מעדיף לא לחרמון, כי צריך לצאת ב 5 בבוקר (מת"א) בשביל לא להתקע בפקקים.

עדיפות למקום שהדרך אליו קצת פחות פקוקה באופן קבוע, אבל חשוב שיהיה מקום עם אטרקציות

פורסם

רגלי?

רכוב?

בטבע?

איזה אוכל?

כמה כסף/זמן מוקדש לאוכל?

זוויתן תמיד נחמד לטיול רגלי ואפשר לקנח את הערב בראש פינה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

וואו בדיוק רציתי לפתוח אותו שרשור! אשמח להתעלק אנחנו קבוצה של 10 חברה 5 בנים 5 בנות רוצים לעשות טיול רגלי, מסלול, מעיין, לא קשה מדי עם אופציה לגיחה גם לאתר החרמון ומסעדה טובה בסוף

יש כסף, תקציב לבן אדם כולל דלק בערך 250 שקלים

תמיר.

• אחראי פורום
פורסם

מסלול וחרמון באותו יום? או שתצאו ממש מוקדם (ברמה של התחלת מסלול ב-7-8 ) או שתוותרו על אחד מהם.

לא משנה מה תעשו קודם, זה יעייף אתכם להמשך. מן הסתם, אם כבר משקיעים נסיעה, עדיף לחרמון.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

1. אגמון החולה

כניסה: 3 ש"ח תרומה למקום

מסלול: מסלול די מישורי עם טבע יפה והרבה חיות (תלוי בעונה) שניתן לעשות עם אופניים או רכבי גולף מושכרים במקום.

*אם אני זוכר נכון אפשר גם להכניס אופניים פרטיות, תבדקו.

2. נחלים ומעיינות ברמת הגולן

יש לא מעט מקומות יפים: נחל סער, בריכת המשושים, נחל אל על

כמובן שתוכלו להוסיף אטרקציות באזור כמו מרכז קנדה, טיול ג'יפים / טרקטורונים

אוכל:

מבחינת ארוחות בוקר על הדרך יש אינספור מקומות לעצור

מבחינת ארוחות צהריים יש בצומת הגומא מסעדת בשרים טובה "בית השף" (סגור בשבת)

ובמטולה מסעדת "הטחנה" (יותר יקרה עד כמה שזכור לי וכדאי להזמין מקום מראש)

תהנו.

פורסם

לגבי הנחלים בגולן לשים לב שחלק מהמסלולים פתוחים וחלקם מעגליים, בחרו במסלול מעגלי.

החרמון - למיטב זכרוני בכל מקרה מצריך יום שלם. תבלו שם לא מעט בתורים, ומדובר בבילוי יקר.

אגמון החולה רעיון מצויין. עשיתי את זה פעם בהרכב של שתי משפחות, - הזקנים (כלומר ההורים) שכרו רכב לארבעה ופידלו את דרכם סביב האגמון, מאמץ לא קטן כיון שהרכב בנוי ממסגרת כבדה מאוד. הדור הצעיר העדיף אופנייים. בכל מקרה - כולם נהנו.

יש הרבה מסלולים נחמדים נוספים בכל רחבי הגליל העליון, המערבי, התחתון והעמק. ממליץ לחפש באתר רשות הטבע והגנים, אתר טיולי, אתר החברה להגנת הטבע וגיגול קצר יעלה עוד הרבה מאוד אתרים טוביףן.

לגבי ארוחה - אנחנו מעדיפים פיקניק באחד החניונים הייעודיים. מצריך הכנה אבל יותר זול, ולי יותר כיף לאחול בשטח מאשר במסעדה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
1. אגמון החולה

כניסה: 3 ש"ח תרומה למקום

מסלול: מסלול די מישורי עם טבע יפה והרבה חיות (תלוי בעונה) שניתן לעשות עם אופניים או רכבי גולף מושכרים במקום.

*אם אני זוכר נכון אפשר גם להכניס אופניים פרטיות, תבדקו.

2. נחלים ומעיינות ברמת הגולן

יש לא מעט מקומות יפים: נחל סער, בריכת המשושים, נחל אל על

כמובן שתוכלו להוסיף אטרקציות באזור כמו מרכז קנדה, טיול ג'יפים / טרקטורונים

אוכל:

מבחינת ארוחות בוקר על הדרך יש אינספור מקומות לעצור

מבחינת ארוחות צהריים יש בצומת הגומא מסעדת בשרים טובה "בית השף" (סגור בשבת)

ובמטולה מסעדת "הטחנה" (יותר יקרה עד כמה שזכור לי וכדאי להזמין מקום מראש)

תהנו.

תוכל לפרט קצת יותר על האטרקציות ? איפה בדיוק ניתן לעשות טיול ג'יפים\טרקטורונים ? זה בדיוק מה שחפשתי.

פורסם

טיולי ג'יפים וטרקטורונים יש בהרבה מושבים בגליל ובגולן. גגל "טיול גיפים בגליל" או "טיול גיפים בגולן" או כנ"ל "טרקטורונים".

הבא בחשבון שלא מדובר בשכירת רכב חופשית אלא בטיול בשיירה. להצטייד ברשיונות הנהיגה! וכמובן בלבוש ונעליים מתאים להליכה בשטח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני ממליץ לך לחפש באינטרנט על החברות השונות, יש כאלו שעושות הנחה ל"חבר" או ארגונים אחרים, שווה לכם לבדוק.

יש כל מיני סוגי מסלולים שהבסיסי בהם הוא בערך 90 דקות (כולל הפסקה לפק"ל תה וכו') והעלות היא בערך 100 ש"ח לאחד על טרקטורון זוגי.

יש חברות שמציעות גם מסלולים אתגריים ומסלולים של תחרויות ניווט וכו' שיכולים להיות הרבה יותר מהנים (קח בחשבון עלויות לא זולות בכלל)

פשוט תרשום טיולי טרקטורונים בצפון ואת השאר תשאיר לגוגל ;)

פורסם
אני ממליץ לך לחפש באינטרנט על החברות השונות, יש כאלו שעושות הנחה ל"חבר" או ארגונים אחרים, שווה לכם לבדוק.

יש כל מיני סוגי מסלולים שהבסיסי בהם הוא בערך 90 דקות (כולל הפסקה לפק"ל תה וכו') והעלות היא בערך 100 ש"ח לאחד על טרקטורון זוגי.

יש חברות שמציעות גם מסלולים אתגריים ומסלולים של תחרויות ניווט וכו' שיכולים להיות הרבה יותר מהנים (קח בחשבון עלויות לא זולות בכלל)

פשוט תרשום טיולי טרקטורונים בצפון ואת השאר תשאיר לגוגל ;)

אין לי נסיון בתחום האטרקציות ולכן בקשתי המלצות, בהנחה שיש חברות שעושות את זה בצורה יותר מקצועית ומעניינת, וכאלה שסתם עושות טיול משעמם או קצר מדי.

כמו כן חשוב שתהיה מסעדת בשרים טובה לארוחת צהריים (כזו שהאנטריקוט שלה לא היה מבייש מסעדה טובה בת"א כמו NG נניח)

פורסם
אין לי נסיון בתחום האטרקציות ולכן בקשתי המלצות, בהנחה שיש חברות שעושות את זה בצורה יותר מקצועית ומעניינת, וכאלה שסתם עושות טיול משעמם או קצר מדי.

כמו כן חשוב שתהיה מסעדת בשרים טובה לארוחת צהריים (כזו שהאנטריקוט שלה לא היה מבייש מסעדה טובה בת"א כמו NG נניח)

אני מצטער אין לי אפשרות לענות להודעות פרטיות כי אין לי 25 תגובות בפורום אז אני אכתוב כאן

2 המסעדות שרשמתי לך ברמה מאוד גבוהה

אני לא מכיר את המסעדה בתל אביב אבל אני מאמין שהן לא נופלות ממנה בשום צורה

(אם תלך תעדכן אשמח לשמוע את דעתך)

בעיקרון יש לך טרקטורוני דישון וטרקטורוני היער והגולן שהם די מוכרים וטובים ואם אני לא טועה שניהם ממוקמים באזור רמות נפתלי.

פורסם
אני מצטער אין לי אפשרות לענות להודעות פרטיות כי אין לי 25 תגובות בפורום אז אני אכתוב כאן

2 המסעדות שרשמתי לך ברמה מאוד גבוהה

אני לא מכיר את המסעדה בתל אביב אבל אני מאמין שהן לא נופלות ממנה בשום צורה

(אם תלך תעדכן אשמח לשמוע את דעתך)

בעיקרון יש לך טרקטורוני דישון וטרקטורוני היער והגולן שהם די מוכרים וטובים ואם אני לא טועה שניהם ממוקמים באזור רמות נפתלי.

סליחה על הבורות.

רמות נפתלי זה באיזור של המסעדה הבשרית שאמרת?

• תוכן חדש...