Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחזיר שמן - תאוצת רכב

rzrian
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אשמח אם תגדיר מה כוונתך מחזיר תקול? האם התכוונת למחזיר שמן נוזל?

השאלה שלך מקבילה לשאלה "האם וקס משפר את האווירודינקה ברכב".8)

התשובה כמובן היא ש-לא.

מחזיר שמן הוא בסה"כ מעין גומי פלסטיק משולב עם פחית מתכת קלה בשילוב קפיץ בכדי שיתיישב על הציר המסתובב וימנע מהשמן לצאת.

משמע שבמידה (ואני לא יודע איך) התקינו את המחזיר עקום או לא במקום או שמו מחזיר במידה שאיננה מתאימה, השמן ינזול החוצה באופן שלא ניתן לפספס וכמובן שהמחזיר לא יעצור או יאט בשום אופן את פעולת המנוע למעט אם נזל כל השמן וההמשך ידוע לא צריך לחזור עליו.:wink:

oil_seal_pict.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיפור הוא כזה.

ברכב (מגאן 2007)הוחלפו 2 שסתומי גיר ובוצע טיפול קטן.

הנסיעה חלקה ללא רעשים וללא דפיקות, הילוכים עוברים מעולה (אוטומט).

אלא שאני הרגשתי שהסחיבה של הרכב לא כמו שהיתה ,במיוחד בתאוצה התחלתית.

בדקתי ,ונקזתי 2 ליטר שמן מנוע שהיה מעל ה-max.

אני חושש שאולי זה דפק לי את מחזירי השמן וכתוצאה מכך הסחיבה של הרכב נפגמה.

האם יש קשר בין הדברים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נא לרכז את כל השאלות הקשורות לאותו נושא בשירשור אחד, ובנוסף לציין להבא בכותרת את דגם הרכב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=4207830

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...