Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדות שלא דרך טורנטים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בא לי לראות סרט.

מה כבר ביקשתי?

סה"כ שיהיה באיכות גבוהה, הורדה מהירה, בלי טורנטים ובחינם! יותר מדי??

מסתבר שהמעונות באוניברסיטה חוסמים טורנטים.

ומסתבר שבלי זה אני די CLUELESS בכל מה שקשור להורדות.

מה עושים?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

עוברים להורדות ישירות.

את הלינקים מוצאים באתרים כמו Warezbb, לאחר מכן עושים מנוי בתשלום באחד משרתי ההורדות (RapidGator, Uploaded, FileFlyer) ומתחילים להוריד בקצב גבוה בלי טובות/חשבונות עם אף אחד. כמובן שיש סבירות גבוהה להגבלה על תעבורת הרשת במעונות, לכן לא בטוח שזה יפתור את הבעיה.

פורסם
עוברים להורדות ישירות.

את הלינקים מוצאים באתרים כמו Warezbb, לאחר מכן עושים מנוי בתשלום באחד משרתי ההורדות (RapidGator, Uploaded, FileFlyer) ומתחילים להוריד בקצב גבוה בלי טובות/חשבונות עם אף אחד. כמובן שיש סבירות גבוהה להגבלה על תעבורת הרשת במעונות, לכן לא בטוח שזה יפתור את הבעיה.

אם לא טורנטים אז כנראה שתצטרך לעשות את מה שדריש אמר ולקנות מנוי לאחד מאתרי ההעלאות.

אני כבר שנים משתמש בטורנטים ולא יודע כיום איזה אתר הכי מומלץ, תחפש מקורות כמו WAREZ-BB ותראה באיזה אתר הכי משתמשים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

יש אנשים שמורידים בלי לעשות מנוי. כל שרת הורדות סביר (putlocker, depositfiles וכדומה...) יוריד לך על 1.5 או 2 מגה. וזה עם אינטרנט מהירות 12 מגה. המשמעות היא סרט בחצי שעה.

למשל, האתר הזה http://www.rlslog.net/ הוא אתר סיקורים חוקי למהדרין, שמסקר כל דבר שיוצא על הפלנטה, החל ממגזינים ועיתונים, ועד למשחקי קונסולות. האתר תפקידו לסקר בלבד, אך התגובות הן החלק המעניין :)

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חוץ מהגבלת המהירות רוב האתרים האלה גם לא מאפשרים הורדה של כמה קבצים במקביל,

תצטרך לחכות בין חצי שעה לכמה שעות טובות רק כדי להוריד את הקובץ הבא (וגם בד״כ יש הגבלות

של הורדת קבצים עד גודל מסויים). בקיצור, תהיה חייב לקנות מנוי לאחד האתרים האלה.

חיסרון נוסף זה שתחליט לבצע רכישה של מנוי באתר אחד, והסרט שתרצה להוריד בכלל יהיה מאתר אחר.

אין על טורנטים. במידה וחבילת הגלישה שלך בסלולארי היא ללא הגבלה תשקול לחבר למחשב ולהוריד דרכו.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אני משתמש ב-Usenet. להסביר מה זה על רגל אחת זה קצת מסובך ונשמע לא הגיוני, אבל בגדול, זו רשת עולמית של "קבוצות דיון" שהיתה לפני ה-web שאנחנו מכירים היום. הרשת הזו שרדה עד היום, במסווה אחר, בעיקר של שיתוף קבצים.

בגדול איך שזה עובד זה שאתה משלם סכום מסויים לספק, שמאפשר לך להתחבר לרשת הזו דרך חוות השרתים זו (אצל כל הספקים יש גישה לאותה רשת - הספקים נבדלים ביניהם בכמות הזמן שהם שומרים אחורה את המידע בשרתים שלהם). ההורדה מבוצעת באמצעות קליינט דומה קצת לביטורנט, ואת ההורדות מוצאים גם כן באמצעות קבצים יעודיים (NZB) באתרים המוקדשים לזה.

היתרון לעומת ביטורנט הוא שאין כאן שום אספקט של תלות באנשים אחרים, ברגע שמצאת NZB, הקבצים שלך ולא משנה כמה נדירים\ישנים הם. היתרון המרכזי לעומת עולם ההורדות הישירות הוא שזאת טריטוריה פחות מוכרת ומוחצנת במנועי החיפוש, ולכן בדרך כלל רשויות החוק הבינלאומיות לא ממהרות להוריד משם תכנים ולסגור אתרים. כמו כן המחירים הם משמעותית נמוכים מרוב אתרי ההורדות הישירות הפופולריים - חבילה ללא הגבלה במהירות מקסימלית עולה 15$ לחודש, חבילה של 1 TB עולה 25$ אצל הספק (ההולנדי) שלי. ההורדה היא תמיד במהירות המירבית של החיבור שלך. מה שכן, קצת יותר קשה למצוא את התכנים להורדה (אבל עם הזמן לומדים שיטות ומקומות טובים לחפש בהם).

אה, ויתרון אחרון, ניתן להוריד קבצים באמצעות פרוטוקול מוצפן וזה עוזר מאוד להלחם במגבלות bandwidth throttling של ספקיות האינטרנט (ושאף אחד לא יספר לי שהם לא עושים כאלה, כי יש לי הוכחה חותכת - לפחות נכון ללפני שנתיים בערך). במילים אחרות, אם שמת לב שבשעות מסויימות המהירויות של ההורדה שלך קצת נמוכות, זה לאו דווקא בגלל האיכות של הטורנט.

אז כן, זה עולה קצת כסף, אבל חוסך את ההתעסקות, לטעמי שווה. אני משתמש בזה כבר יותר משלוש שנים ומרוצה מאוד (שונא לחכות להורדות).

פורסם

בשביל מה לשלם?

תוריד תוכנה שנקראת DC++ .יש שם אפשרות להירשם ל"חדרים" שהן קבוצות שמשתפות בינהן קבצים ואז תוריד כאוות נפשך.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

לדעתי עזוב הורדות, אתה בטח רואה את הסרטים על לפטופ ובכל מקרה ההארד דיסק מאוד מוגבל (ובתור סטודנט אני מבין לחלוטין)

אז ההמלצה שלי אליך היא תוריד את XBMC לווינדוס תתקין בתוך התוכנה את http://fusion.xbmchub.com ותוסיף פלאגינים מובחרים מתוך זה (נשמע קצת סיניתת אבל אין לי בעיה להרחיב בפרטי)

יש שם אחלה סרטים וסדרות עם מידע על הסרט + כתוביות שעובד דיי טוב , ניתן גם להתקין על מכשירי אנדרואיד חזקים וIOS פרוצים.

יש המון מדריכים וגם בעיברית

גם לRaspberry Pi ואפילו XBMCbuntu

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

הלפטופ מחובר למערכת ומסך 23", ויש עוד בערך טרה פנויים. אז הכל בסדר :-)

אבל בלי קשר זה נשמע מעניין. זה לצפייה אונליין? באיכות מוצלחת?

דניאל, ההבדל הוא ביחידות המדידה. mb/s 15

זה ביט.

1.5 זה בייט.

8 ביט בבייט.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
במידה וחבילת הגלישה שלך בסלולארי היא ללא הגבלה תשקול לחבר למחשב ולהוריד דרכו.

אין דבר כזה ללא הגבלה בסלולר.

אחרי 1-5GB (תלוי בחבילה) מאיטים אותך למהירות של צב נכה.

וגם בחבילות שמשווקות "ללא הגבלה" ובלי האטה (מסלולים עסקיים יקרים), אחרי 10-15GB ינתקו אותך. אותיות קטנות וזה.

ופתרון אפשרי לדייר המעונות - להוריד במחשב שנמצא בבית של ההורים על חיבור נורמלי, ואז להעביר את הקבצים אליך.

את ההורדות ניתן לנהל מרחוק דרך web interface שיש לכל קליינט טורנט נורמלי.

את ההעברה אליך או ב SCP או איזושהי וריאציה אחרת או פשוט להעתיק לדיסק קשיח נייד כשאתה מגיע לשם מדי פעם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אכן כך השימוש הכי טוב,תשתמש בנפח הסלולר לשימושים הקטנים (אימייל,קארזפורום,שיטבוק וכו') והורדות תעשה אצל ההורים\חבר וכו'.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
הלפטופ מחובר למערכת ומסך 23", ויש עוד בערך טרה פנויים. אז הכל בסדר :-)

אבל בלי קשר זה נשמע מעניין. זה לצפייה אונליין? באיכות מוצלחת?.

כן, איכות מעולה וצפייה באונליין באמת תוכנה מומלצת!

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

Clutch, אני חושב שאתה מתכוון ל NEWSGROUPS שעדיין קיימות.

פותח השרשור, חיפוש קצר בגוגל על המילה יביא הרבה הסברים.

DC++ עוד קיים?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בדרך כלל באוניברסיטאות יש את רשת הalliance במעונות.

זו רשת P2P ("עמית לעמית") שאתה מוריד ישירות משאר המחשבים שמחוברים לרשת (דיירי המעונות) במהירות כרטיס הרשת שלך (הורדתי לפני שנה את העונה השלמה של משחקי הכס בפחות מדקה). שוווה לך לברר אם גם אצלכם הדבר הזה קיים. אם כן אז תוריד את התוכנה ותצטרך שמישהו מהדיירים ינפיק לך סיסמא שאיתה תוכל להתחבר לרשת הפנימית.

(בטכניון זה קיים בוודאות, מניסיון)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...