Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי הרבה מאוד שנים, הטלוויזיה השמנה והנאמנה שלנו החליטה להכנע סופית להפסקות החשמל האינסופיות שהיו בעקבות השלג, והפסיקה לעבוד סופית.

אז החלטנו להשתדרג. הבעיה שאין לנו שמץ של מושג בכל מה שקשור לעולם הטלוויזיה בשנים האחרונות (כבר אמרתי שהיינו עם הטלוויזיה הישנה הרבה מאוד שנים? :lol: )

אנחנו מחפשים טלוויזיה בגודל 37-40 אינץ' (רצוי לא להגיע ל-40 כי זה עלול קצת ליצור בעיית מקום. אבל אם יש הבדלים משמעותיים ועדיפים אז נצליח לארגן משהו).

דרישות?

- איכות תמונה ברמה גבוהה.

- אמינות + אחריות (עד כמה שאפשר)

לא כ"כ קריטי שהיא תהיה "חכמה", אבל זה יכול להיות בונוס נחמד.

תקציב: עד 3,000 ש"ח (עדיף פחות).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
שקלתם לקנות LCD או LED במקום הטלוויזיות המגושמות ?

מתנצל שלא רשמתי, חשבתי שלפי הדרישות + תקציב זה היה מובן.

כמובן שהכוונה ל-LCD\LED או כל טכנולוגיה חדשה. לא חשבנו לקנות טלוויזיה שמנה (CRT).

פורסם

הרץ ב-ZAP חיפוש לפי הגודל ("37 נראה סביר אם יש לך מגבלת מקום ל-"40, אבל בצע מדידות מדוייקות שכן יש מכשירים עם מסגרת צרה ומכשירים עם מסגרת רחבה, כך שההפרש בפועל עשוי להיות קטן ממה שאתה מצפה).

בתקציבך תוכל לרכוש מכשיר מתוצרת מוכרת (נניח סוני או טושיבה או סמסונג או LG) ולא מותג מדבקה עלום. אני לא בטוח שזה מבטיח את אורך חיי המכשיר, אבל יש סבירות יותר טובה לאיכות תמונה טובה, למרות שיש גם מכשירי מדבקה בכלל לא רעים. אצלי יש מכשירי "32 מתוצרת פנאסוניק, טושיבה ושארפ ו-"40 של סוני, כולן נרכשו במהלך 4 השנים האחרונות וחוית הצפיה בכולן טובה, אם כי הסוני החדשה היא בהחלט ברמה גבוהה מהאחרות.

שים לב שבחנויות שבהן יש שורות ארוכות של מכשירים לעתים מכוונים את התמונה כך שהיא נראית יותר טוב במכשירים שהחנות חפצה למכור. לכן צריך לבדוק את המכשירים בכמה חנויות. כמוכן - מחר יום ששי, עבור על העיתונים, בעיקר על המקומיים, כדי למצוא מבצעים על מכשירים המתאימים לך.

ולא לשכוח - להתקשר ליס\הוט ולשדרג את הממיר והשידור לרמת HD, כיום העלות קטנה (סביב 15 ש"ח לחודש לממיר) וההבדל באיכות התמונה מתורגם לשיפור באיכות החיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שים לב שבחנויות שבהן יש שורות ארוכות של מכשירים לעתים מכוונים את התמונה כך שהיא נראית יותר טוב במכשירים שהחנות חפצה למכור. לכן צריך לבדוק את המכשירים בכמה חנויות. כמוכן - מחר יום ששי, עבור על העיתונים, בעיקר על המקומיים, כדי למצוא מבצעים על מכשירים המתאימים לך.

בתור עובד של אחד הסניפים הגדולים ביותר של רשת מוצרי חשמל ידועה, קשה לי להאמין שמישהו בחנויות אחרות מתעסק בשטות כזו.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
בתור עובד של אחד הסניפים הגדולים ביותר של רשת מוצרי חשמל ידועה, קשה לי להאמין שמישהו בחנויות אחרות מתעסק בשטות כזו.

ובתור עובד בתחום, על מה אתה ממליץ?

פורסם

סוני KDL-40R473BAEP, מסך מעולה מבחינת תמונה, מסגרת דקה מאוד ולא יקר יחסית (2700 ש"ח).

כל השאר יצא לך קצת יקר יותר (יבוא רשמי כמובן), סמסונג UA40F5000 נכנסת בתקציב אבל הסוני עדיפה.

Just daily

פורסם
סוני KDL-40R473BAEP, מסך מעולה מבחינת תמונה, מסגרת דקה מאוד ולא יקר יחסית (2700 ש"ח).

כל השאר יצא לך קצת יקר יותר (יבוא רשמי כמובן), סמסונג UA40F5000 נכנסת בתקציב אבל הסוני עדיפה.

כמה זה קצת יותר?

ושאלה בקשר ל-SmarTV:

האם כל הדנאגלים שמבוססים על אנדרואיד יכולים להחליף את העניין של טלוויזיה חכמה? (ואז אפשר לוותר על האופציה הזאת)

פורסם

כן.

יש לי טלוויזיה "חכמה" של LG שרכשתי לפני שנתיים, בפועל לא עשיתי שימוש אפילו פעם אחת בפיצ'רים האלה כי היא מחוברת לסטרימר.

פורסם

מצטרף להמלצה בחום. זה הדגם שהזכרתי קודם - עלתה לי 3000 ש"ח (אבל זה היה לפני כחצי שנה, וכידוע הדגמים מתיישנים בקצב מהיר, ובהתאם לכך מחירם יורד), והתמונה באיכות מדהימה. הבעיה היחידה שבה נתקלתי עד כה הוא קושי בחיבור ליציאת הוידיאו של מחשב נייד ישן (אין כניסת VGA או Mini DIN).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כמה זה קצת יותר?

42LN570Y-TB של LG, כולל SMART ושלט חכם, יוצא בערך 3500 ש"ח.

KDL-42W654ASI של סוני, מסך מעולה 42" (מסגרת דקה מאוד מנירוסטה) כולל SMART, יוצא בערך 3850 ש"ח.

Just daily

פורסם

לפני כמעט שנתיים,,רכשתי במבצע בשקם אלקטריק LCD של HAIER בעל 25 אינצ'ים בעלות של כ-1400 ש"ח.

יש עכשיו בחנויות מבצעי סוף שנה וכפי שכתבו לך אני מעריך שבסביבות המחירים 2200-2700 אפשר למצוא גם אם להתפשר על 32 אינץ אבל עדיף לקנות משהו איכותי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
כמה זה קצת יותר?

ושאלה בקשר ל-SmarTV:

האם כל הדנאגלים שמבוססים על אנדרואיד יכולים להחליף את העניין של טלוויזיה חכמה? (ואז אפשר לוותר על האופציה הזאת)

יצא לי לשחק ב SMART-TV של פיליפס לא מזמן, היה זוועה.

הדונגלים עושים עבודה הרבה יותר טוב.

לפי מה שהבנתי ה SMART של LG הכי טוב בשוק.

הטלוויזיות של היום הרבה יותר קטנות בגלל שאין מסגרת מסביב, יכול להיות שגם 40" קטן מדי בשבילך.

תבדוק דגמים של Samsung, lg עם SMART ועידן +

אייל

פורסם

40'' לא קטן מדי, כי מדובר במקום שהרוחב שלו הוא 85 ס"מ, מה שאומר ש-40 יבלוט טיפה החוצה (איזור ה-90-93 ס"מ).

בנוסף, המרחק צפייה הוא כ-2 מ' בערך, ולכן אני לא רוצה מסך גדול מדי.

מישהו ראה מבצעים מעניינים בזמן האחרון?

פורסם

מבחינת מרחק הצפיה ה-"40 תהיה בסדר גמור.

כאשר אתה מצייין רוחב 85 ס"מ - האם זה בין קירות (או דפנות) או רוחב של רהיט? לסוני רוחב כ-92.5 ס"מ, היא לא תכנס בין קירות שהמרחק ביניהם 85 ס"מ אבל בליטה קלה מחוץ לגבולות של שולחן או מזנון לא צריכה להוות בעיה, הסטנד השולחני שלה הרבה יותר צר.

• תוכן חדש...