Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת תחתונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם הייתי רוכש לי תחתונים בשוק: זולים, מגוון מספק של דגמים והכי חשוב - לא התכווצו ולא התבלו מהר.

סתם תחתונים. פשוטים, רגילים ונוחים.

כיום, לא משנה באיזה שוק (בת"א - התקווה, הכרמל), התחתונים זה כבר לא מה שהיה פעם :lol:

לאחר כביסה או 2 הם מורידים 2-3 מידות, ופשוט לא ניתן ללבוש אותם עוד מבלי לחנוק את הענבים.

מצד שני, אני נרתע מלהיכנס לחנויות הלבשה ולרכוש שם מפאת המחיר.

אז - איפה אני יכול לרכוש תחתונים זולים, אבל עדיין מספיק איכותיים שיהיו איתי יותר מכביסה אחת?

תודה ויום יפה.

נ.ב. - אולי בכלל לרכוש באינטרנט?

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה מחפש תחתונים פשוטים, נוחים ואיכותיים, אז סדרת Basic של דלתא (להשיג בכל חור בערך)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בהמשביר לצרכן יש לא פעם מבצעים על בוקסרים צמודים דמויי דלתא( שהם הכי איכותיים לטעמי) ב30 ש"ח או משהו כזה, לא הכי זול אבל בהחלט תחתונים שמחזיקים הרבה זמן והרבה כביסות.

בכל מחסני האופנה ישנם מגוון ענק של תחתונים עד 15 שקלים, אני משתדל לרכוש של אותה חברה (DONGILI), אמנם זולות אבל מחזיקות גם כן לא מעט ובכבוד.

פורסם

בחנויות סטייל Hangar אפשר למצוא תחתונים סבירים בהחלט במחירים לא רעים. לפני מספר חודשים הייתי צריך לעשות קנייה די גדולה משם ואין לי תלונות.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

HIKE חנויות בגדים לא ממותגות

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אומנם אני מקפיד על הלבשה תחתונה איכותית, אבל קרה לי פעם לקנות תחתונים שעשויים מבד MODAL של DONGILI ואני חייב לציין שהם בהחלט הפתיעו באיכות ועמידות לאורך זמן לאומת קוי פרימיום של דלתא ומותגים אחרים. הייתי חוזר על קניה שכזו, אבל באיזור שלי לא ראיתי במקומות המיועדים לכך. הבד הזה הוא 100 אחוז סינטטי אבל מאוד עמיד ונעים למגע ולבישה. במיוחד בקיץ.

נקנה בשביל הקטע באיזה מחסן אופנה של שקל 90 ברחובות.

פורסם

GANT ו CELIO הם קצת יקרים משהו כמו 40-50 לתחתון אבל הם פשוט מצויינים, בלי שפשפות, בלי הזעות, בלי התכווציות, בלי תחושת מחנק של ה"חבילה" שמאלצת אותך לדאוג למצוא מקום טוב ביותר בפומבי.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

יש בפתח תקווה ביכין סנטר, חנות כזו של בגדים זולים, אני חושב משהו עם גלי (נמצא בצד ה"רחוק" של היכין סנטר קצת לפני ה BBB)

אני קונה שם כבר 3 שנים תחתונים, 10 שקלים לתחתון, מחזיקים בערך חצי שנה כל אחד עד שנהיה בהם קרע. המידה נשארת תקינה. אני כל חצי שנה מוציא 50 שקל על תחתונים שנקרעו. ממליץ בחום

פורסם

אם יוצא לך להיות באירופה, קנה בC&A

קניתי סטוקים שיספיקו לי לשנים הקרובות, אחלה תחתונים 5 ב10 יורו בסייל, מחיר רגיל כ17 יורו למיטב זכרוני

• תוכן חדש...