Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הרכב הונדה אקורד 07, מורגש בימי חורף קרים בעיקר - רעש נהמה \ יללה בסיבובים, "מסתדר" אחרי כמה זמן.

יום אחד הגעתי לעבודה ואמרתי אין אני הולך למוסך, בדרך למוסך כבר לא היה שום רעש אז עשיתי אחורה פנה.

עברתי על שירשורים דומים, הבנתי שזה יכול להיות החל בצמיגים כלה במסרק הגה ועוד כמה אפשרויות באמצע.

שאלות:

1. האם העובדה שהרעש נשמע רק כשקר ובתחילת הנסיעה מרמז על מקור הבעיה.

2. האם מוסכניק טוב יוכל להבין מאיפה הבעיה גם אם עד שאני מגיע אליו כבר אין רעש?

תודה

פורסם

גם אצלי ב407 היה רעש בתחילת נסיעה בהתחלה רק בסיבובים אחר כך תמיד עד שהמנוע הגיע לטמפ עבודה

הייתי מגיע למוסך , מפסיק הרעש וחוזר חזרה:)

אצלי זה היה תושבת מנוע, בטוח שיש עוד אופציות

פורסם

מה שאתה מתאר (לדעתי) זה רעש ממשאבת ההגה כוח שלך.

בימים קרים יש לפעמים חדירה של אוויר קר למערכת בשל התיישנות הצינורות הגומי מ- ואל משאבה ההגה כוח למיכל נוזל הגה כוח ומזה מגיע הרעש, שמתגבר בסיבובים כי אז המאשבה נכנסת לפעילות יתרה מאשר סתם בנסיעה רגילה.

אם התחממות המנוע התופעה אכן חולפת כי האוויר יוצאת נדחפת החוצה מהעמרכת

תבדוק בבוקר קר בהתנעה, אם יש לך בועות במיכל נוזל הגה כוח כשאתה מניע את הרכב. אם יש לך, אז יש חדירה של אוויר למערכת.

אתה יכול להחליף את הצנרת, ולפעמים די להחליף את הבאנדים שמהדקים את קצה צינור הגומי לבאנדים קצת יותר חדישים וגם תחליף את נוזל ההגה כוח וזה אמור לפתור את הבעיה. במקרים מסויימים די להחליף את האטם בסוף הצינור שיוצא ממשאבת ההגה (תבדוק, כי לא נמצא אטם גומי כזה בכל אוטו).

התופעה מוכר יותר במכוניות שהמשאבה הגה כוח נמצא יותר גבוהה מהמיכל של נוזל ההגה כוח.

• תוכן חדש...