Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברשותי קורסה opc 2013 והייתי מעוניין להתקין בה פוד קורה עם שלושה שעונים. (היא לא מגיעה עם שעון לחום מנוע משום מה)

הבנתי מחר שקיים סיכוי שהתקנה של שעונים עלולה להביא לביטול האחריות מצד החברה,האם הדבר נכון?

בנוסף אשמח לדעת אילו שעונים הייתם ממליצים להוסיף בנוסף לשעון טמפ' מנוע.

שיהיה שבוע טוב!

בתודה מראש לעוזרים.

פורסם

שעון טמפ׳ שמן יותר חשוב מחום מנוע לדעתי.

כך תוכל לדעת מתי השמן הגיע לטמפ׳ עבודה.

בנוסף, שעון בוסט חשוב מאד כדי לוודא שאין בריחות גדישה ושהכל תקין.

פורסם

ראשית כל תודה,אשמח עם מישהו שמבין בעניין האחריות יגיב פה גם.

האם יש חברות מומלצות לשעונים ולפוד עצמו? איפה ניתן לבצע הרכבה באזור הצפון (חיפה-קריות) ומה אמור להיות סדר גודל?

פורסם

פוד 3 שעונים בקורה, אתה מתכוון?

אם כן, זה לא מומלץ עקב הסתרת שדה הראיה.

בנוסף, זה מושך שוטרים.

אין לי מושג לגבי האחריות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

גם אני כמוך בסירה אחת...

יש פתרונות יפים של חברה בשם PLX http://www.plxdevices.com/

יש להם שעון מולטי שמתחבר לOBD וניתן לראות כמה וכמה פרמטרים כמו גם טמפ' ו בוסט על סמך הMAP מנתוני ECU שלך.

עדיין לא החלטתי על איזה כוון אני ילך, אבל ממש לא בא לי לפוצץ את הדש בגייג'ים ולעשות רכב ערבי שיזהר לי לעניים כל פעם בנהיגת לילה.

יתרון מובהק ל PLX שאין פה העברת חוטים וצינורות וואקום לתא המנוע כך אתה בעצם לא מבטל שום אחריות.

יש שם גם אפשרות לרכישת בלוק חיישנים שמתחבר לשעון בהמשך לחיישנים אנאלוגיה אמיתיים במידה ותרצה.

פורסם

חבל לשים את הדברים האלה על רכב מגניב שכזה, אני אישית לא הייתי מוסיף.

אל תדאג, המהנדסים של חטיבת ה-OPC עבדו קשה עד שהפכו את הקורסה הרגילה למה שיש לך עכשיו.

ובקשר לשעון חום, כנראה שבעת הצורך, המסך שיש במכונית יתריע לך.

יום טוב

פורסם

היתרון הגדול ב PLX זה שהוא מסוגל לקבל אינפוט גם של מודולים חיצוניים כמו EGT ו WB.

נתוני ה OBD יכולים להיות מאוד מעניינים. ובשילוב עם dashcommand, אתה יכול לראות הכל על מסך הסארטפון או על מסך דאבל דין.

השאלה אם אתה באמת צריך את כל זה. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...