Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

שברולט אבאו 09, נפח 1400 . בבוקר הטורים עולים ויורדים במשך כמה דקות.

התופעה הזו מאז שאני זוכר שרכשתי את הרכב. לא קשור לקיץ או חורף.

מה יכולה להיות התופעה? כיוונים של פיתרון?

שבוע טוב לכולם.

פורסם
לכמה סלד הם עולים? האם אחרי שהרכב מיתחמם התופוה נעלמת?

לא עולים יותר מידי.. אולי בוא נגיד 1000-1100 אולי טיפה יותר, בצורה מהירה כזאת... עולה יורד עולה יורד.

לאחר שהרכב מתחמם התופעה הזאת לא חוזרת.

פורסם
עקרונית סלד שכזה למנוע קר בהתחלה זה בסדר אבל מכיוון שהם משחקים למעלה ולמטה אז אתה יכול לבצע ניקוי למצערת ואני מאמין שהתופעה תיעלם.

פתחתי לאחר שקניתי את הרכב והמצערת יפיפיה. 60,000 קילומטר הרכב.

מה ז"א זה בסדר התופעה הזאת? חח היה לי גטס 2004 עם 140 אלף קילומטר, ולא מכיר תופעה כזאתי..

מה יכולה להיות הבעיה?X:

אם זה יעזור לך, גם בהפעלת מזגן בזמן שהרכב על D יש תופעה דומה.. עולה יורדת עולה יורדת

פורסם

בזמן הנעה על מנוע קר חיישן מנוע צעדים שאחראי על סיבובי סרק מאפשר מעבר גדול יותר של אויר ובכך מועשרת תערובת בנזין אויר על מנת להביא לחימום יעיל של המנוע ולטמפרטורת עבודה נורמאלית ולכן כאשר המנוע קר הסלד יהיה מעט גבוה. גם בגטס על מנוע קר הסלד עולה ואז לאחר דקה שתיים מתייצב על בערך 700 סלד. לגבי התופעה של סלד משחק למעלה ולמטה זהו מצב פחות תקין ולמרות שניראה שהמצערת נקייה לעיתים זה מבלבל ובחלקה הפנימי ובתעלות יש היצטברות של פיח שגורמת לתופעה שתיארת וניקוי יסודי ייפתור את הבעיה.

• תוכן חדש...