Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת לרכב....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות מערכת כוללת הכל לרכב אבל אני לא הכי מבין בזה אני רק יודע שפיונר זה חברה טובה....

אז יש לי תקציב עד 2000 שקל אני רוצה צמערכת בסכום הזה....

ואני אשמח אם תכתבו לי מאיפה אני קונה את החלקים האלה.....

חתימה עד שלוש שורות.

פורסם

בגדול אני יכול לומר לך ש2000 ש"ח זה לא המון כסף למערכת שלמה אבל אתה יכול להשיג רכיבים סבירים למערכת, מה שחשוב לדעת זה האם אתה רוצה להכניס מגבר וסאב כבר עכשיו או שאתה מוכן להתפשר על רדיודיסק ורמקולים בלבד ולהכניס מגבר וסאב מאוחר יותר כשיהיה לך יותר כסף להשקיע

לפי דעתי אסור לך לרוץ ולהרכיב מערכת שלמה בסכום כסף כזה בשביל שסתם תהיה לך הרגשה טובה שהרכבת מערכת, לפי דעתי תתחיל בקטן ולאט לאט תגיע למערכת שלמה שכוללת סאב, קומפוננט וכו וכו'

הבנת ?

• תוכן חדש...