Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שוב חברים

ניתקלתי בבעיה שאני חסר אונים איתה ולהלן הסיפור-

1- ה"ראם אייר" שהותקן בריכבי היתנתק ותקע את המאורר :shock: .

2- כתגובה המאורר מצידו הפסיק ליפעול:neutral: .

3- אני ניכנסתי לתמונה ובתגובה מתקנת :idea: החלפתי "יוניט" חום שמורכב על הרדיאטור (זה שמפעיל את המאורר)

4- הראלי בתגובה עקרונית שסיבתה לא ידועה,החליטה שהמאורר לא מקבל אישור לעבוד:fist:

(למה:roll: הרי היא יודעת שאני אוהב אותה- נשים, לא נבין אותם אף פעם) :???::wink: .

ה"יוניט" שהוחלף לא מקורי כי לא היה, לבינתים זה יספיק.

המאורר תקין כרגע מחובר קבוע.

האם ב"יוניט" יש חשיבות ל- + / -.

למה הוא לא עובד??

שקט, שש... לאט לאט!.. להירגע- הראלי השחורה :twisted:

פורסם

3- אני ניכנסתי לתמונה ובתגובה מתקנת :idea:החלפתי "יוניט" חום שמורכב על הרדיאטור (זה שמפעיל את המאורר)

נו באמת קצת יותר מאמץ מצידך ליפני שאתה עונה לא יזיק

פורסם

התכוונתי שאת היוניט שהחלפת ,תחליף אותו שוב כי הוא דפוק.

קורה שקונים יוניט חדש והוא יוצא דפוק,אין מה לעשות .

תעשה ניסוי,קצר את החוטים של היוניט-חבר אותם אחד לשני ותראה אם המאוורר עובד,אם כן אז תחליף את היוניט החדש באחד חדש נוסף.

פורסם

או קיי היתי עושה את זה עכשיו אם לא היה חשוך קצת - למרות שיש לי רצון עז עד מאוד לחבר את כבל המאריך ו"לחפור" בה עד צאת נישמתה ( סקס הכי טוב בלילה :onfire::puppydoge:screwy:).

אבל אם הוא לא יעבוד - מה אז ? ישנם עוד סיבות- פיוזים,מחשב?,קשור ל"יוניט" של לוח השעונים?, וכו'רד'נצרפ.

פורסם

סליחה רגע אבל לא נשמע הגיוני שיוניט נידפקת בגלל משהו שתקע את המאוורר...

כניראה שהמאוורר היה בתנועה בזמן שהראם איר נתקע בין הלהבים-והמנוע של המאוורר נישרף כתוצאה מהתנגדות לעומס.

אבל זו רק דעתי...

רועי.

פורסם

רועי

ה"ראם אייר" נישען עליו ולא נתן לו להיסתובב.

כרגע המאורר עובד בחיבור ישיר .

בתודה רועי יחיא

פורסם

לא יודע אם זה ברור לך או לא, אבל למאוורר בראלי יש פיוז משלו.

לי הייתה בזמנו ראלי MK1 שקרה בה דבר מאוד דומה, הפילטר הפתוח נכנע לכח המשיכה והתיישב על המאוורר, כתוצאה מכך נוצר עומס (התנגדות) גדול מדי על מנוע המאוורר והפיוז נשרף.

בקיצור לפני שאתה רץ להחליף חצי מנוע, תבדוק את הפיוז,

שחר

פורסם

לי הייתה בזמנו ראלי MK1 שקרה בה דבר מאוד דומה, הפילטר הפתוח נכנע לכח המשיכה והתיישב על המאוורר, כתוצאה מכך נוצר עומס (התנגדות) גדול מדי על מנוע המאוורר והפיוז נשרף.

שחר

הוא אמר שהמאוורר עובד!

עושה רושם באמת, שהיוניט החדש דפוק כמו ש m&t אמר. בוודאות, אם הוא קיצר בין שני המגעים של היוניט והמאוורר עובד.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

שחר

פיוז:razz: - איפה בדיוק ?, חיפשתי בלוח פיוזים והכל בסדר(הקטן מצד שמאל) , האם הוא נמצא מאחורי הלוח(גם שם יש ?)?.

אני צריך לבצע בדיקה קלה באיזור.

* המאורר פועל בחיבור ישיר למצבר עם מפסק בדרך.

* כשחיברתי את שני החוטים שמיתחברים ל"יוניט" המאורר לא עבד- משמעות שה"יוניט" בסדר(בוצע היום בבוקר).

פורסם
פיוז:razz: - איפה בדיוק ?, חיפשתי בלוח פיוזים והכל בסדר(הקטן מצד שמאל) , האם הוא נמצא מאחורי הלוח(גם שם יש ?)?.

אני צריך לבצע בדיקה קלה באיזור.

* המאורר פועל בחיבור ישיר למצבר עם מפסק בדרך.

* כשחיברתי את שני החוטים שמיתחברים ל"יוניט" המאורר לא עבד- משמעות שה"יוניט" בסדר(בוצע היום בבוקר).

בוא נאמר שבסבירות נמוכה היוניט דפוק אבל לא ניתן לקבוע בודאות שהוא תקין.

חיבור ישיר הכוונה חוטים חדשים מהמצבר למאורר, או מהמצבר להדקים שמגיעים ליוניט?

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

היוניט של הוונטה שלך נמצאת בתוך קופסה שחורה כזאת בתוך בתא מנוע...

היא נימצאת לדעתי הצד ימין ליד המצבר... היא בקופסה שחורה סגורה...

אם כבר מנוע... אז שיהיה לו קרבורטורים

www.psi.co.il

פורסם

משהו מסריח פה,אתה אומר שעם היוניט מחובר,המאוורר לא עובד וגם כשאתה מקצר את החוטים של היוניט ללא היוניט ,עדיין המאוורר לא עובד....אולי זה משהו בחוטים ליוניט עצמו...צריך לבדוק לאן מתחברים החוטים שהולכים ליוניט,אולי יש פיוז בדרך...

פורסם
משהו מסריח פה.

ביגלל זה אני שואל פה בפורום(יותר נכון לומר משהוא חשוד ניסתר מהעין-שטפתי אותה אתמול).

• תוכן חדש...