Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1000 סמ"ק, אוטומטי ב- 30-35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

**** הכותרת נערכה ****

קרא את כללי הפורום.

תן כותרת עניינית להודעות שלך, כדי שאחרים יוכלו לדעת מהו התוכן, וכדי שיוכלו להשתמש בעתיד במנוע החיפוש למציאת נושאים דומים.

זה שהרכב עבור חברה שלך לא ממש צריך להיות בכותרת, וגם אם לא היית מציין "דחוף" בכותרת, היו עונים לך.

האמת, אני לא מבין גדול במכוניות ואין לי עם מי להתייעץ.... אני רוצה לקנות לחברה שלי רכב ואני לא כל כך יודע מה עדיף. מדובר ברכב לנסיעות קצרות עירוניות אך שישמש גם לנסיעות ארוכות בין עירוניות, עדיף אוטומטי ושלא "אוכל" דלק, לדעתי היא תסתפק במנוע 1000 אך אני לא יודע אם זה באמת יענה על צרכיה. כמובן מעל הכול רכב אמין ונוח.התקציב נע בין 30000-35000 לרכב עצמו (ללא ה"מסביב"). עדיפות כמובן לרכב יד ראשונה מפרטי. קיבלתי המלצה חמה על דייהטסו סיריון מחברה של חברתי אבל לא יודע כמה היא מבינה גדולה.... חשובה לי ההתייחסות דווקא לסיריון כיוון שחברתי די "נעולה" עליו והייתי רוצה להיות בטוח ברכישה. מודה מראש על עזרת המבינים :smile:

פורסם
האמת, אני לא מבין גדול במכוניות ואין לי עם מי להתייעץ.... אני רוצה לקנות לחברה שלי רכב ואני לא כל כך יודע מה עדיף. מדובר ברכב לנסיעות קצרות עירוניות אך שישמש גם לנסיעות ארוכות בין עירוניות, עדיף אוטומטי ושלא "אוכל" דלק, לדעתי היא תסתפק במנוע 1000 אך אני לא יודע אם זה באמת יענה על צרכיה. כמובן מעל הכול רכב אמין ונוח.התקציב נע בין 30000-35000 לרכב עצמו (ללא ה"מסביב"). עדיפות כמובן לרכב יד ראשונה מפרטי. קיבלתי המלצה חמה על דייהטסו סיריון מחברה של חברתי אבל לא יודע כמה היא מבינה גדולה.... חשובה לי ההתייחסות דווקא לסיריון כיוון שחברתי די "נעולה" עליו והייתי רוצה להיות בטוח ברכישה. מודה מראש על עזרת המבינים :smile:
אני יכול להגיד לך ששמעתי רשמים חיוביים מהסיריון.

המנוע שלו נחשב דיי "זריז" (עד כמה שאפשר להגדיר זריז) וההספק של 103 כ"ס מורגש ומספק.

שמעתי את אותם הרשמים גם על סיריון שנת 2000 ואתמול שמעתי את אותו דבר גם על סיריון 2005 בת שבועיים על הכביש.

לגבי צריכת דלק, אני משאר שהיא ממוצעת כמו כל מנוע 1300 סמ"ק (דיי חסכוני לדעתי).

אמיר.

פורסם

103 כ"ס תמצא רק ב- 1.3, ה- 1.0 מוציא בערך 80.

הסיריון אמינה, חסכונית ונוחה, אידיאלית לבחורה.

אם הסיריון מתאימה לחברה של חברה שלך, כנראה שהיא מתאימה גם לחברה שלך, לא?

בכל זאת הייתי מנסה להגיע לדגם החזק (1.3), ולו רק בגלל שפע הניקלים המפארים את האוטו כאילו היה הארלי דוידסון וגם פנסים בנוסח פורשה...

נכון שזה לא אוטו מירוץ, אבל בגלל זה הוא מתאים.

dirty old man

need love too

פורסם

אוי..

חבל שאני לא החברה.

חוץ מהסריון יש לך גם את האתוס של יונדאי(בכלל לא רע לעיר)

ואם מדובר רק בנפח של 1000..אז יש גם את ONE

וטיפה למעלה יש את היורוסויפט.

איזה צרות יש לכם בזוגיות הזו שלכם..:mad:

אוי חבל שאני לא החברה.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם
103 כ"ס תמצא רק ב- 1.3, ה- 1.0 מוציא בערך 80.

.

בסיריון 1.0 גם אם תשתדל לא תמצא 80 כוחות סוס. למנוע 1000 יש בערך בסביבות ה 60 כוחות סוס המופקים ממנוע 3 צילינדרים 12 שסתומים.

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

פורסם
בסיריון 1.0 גם אם תשתדל לא תמצא 80 כוחות סוס. למנוע 1000 יש בערך בסביבות ה 60 כוחות סוס המופקים ממנוע 3 צילינדרים 12 שסתומים.
זה באמת מה שמשנה?

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...