Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני הקונה כמובן, חבילת smart עולה 5580 ש״ח. תודה לכולם על הפרגון הייתי זקוק ל״כדור הרגעה״ שעשיתי עסקה טובה כי משום מה תמיד שיוצאים מפגישה עם סוכן מכירות יוצאים בהרגשה שהוא עירבב אותך או יכל להתאמץ יותר רק תלוי כמה הקונה לוחץ יותר.

התחושה שהיית יכול יותר טוב היא חלק מהחיים.

נראה לי שקיבלת תמורה טובה לכספך.

אישית לא הייתי משקיע בענייני אבזור אבל אני יכול להבין את מי שזה עושה לו את זה.

כתבו לפני שמדובר ברכב די וותיק. זה נכון אבל אני מניח שזה גם לא ממש מפריע לך אחרת היית הולך על משהו חדש יותר (קליאו כדוגמא). ובכל מקרה אני חושב שבזכות החסרון המסויים הזה הרווחת הנחות בענייני האבזור והמחיר הסופי.

אין לך מה לדאוג. תנהג ותהנה.

פורסם

מניסיוני בשוק הרכב העסקה שעשית היא בסדר גמור.

אני אישית (אבל זה אינדיווידואלי) הייתי מוותר על חלק מהאבזור.

ואולי זה מאוחר קצת כדי לשאול... אבל לא היית מעדיף רכב קצת יותר חדיש?

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

פורסם

אחלה עיסקה, תהנה. לגבי אלו שמדברים על "רכב מיושן" - לרכב הזה גיר DSG7 ומנוע 1.2 TSI. אלו מכלולים חדשים שעברו את חבלי הלידה שלהם. אלו לבטח יותר חדשים מהמנועים והגירים של המאזדות והיונדאי שנמכרות כמו לחמניות טריות. גם אם הדגם יוחלף בעוד שנה בערך, אני מאמין שהמכלולים הללו יישארו, ויהיה שינוי צורה בלבד.

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים, לגבי עניין שהרכב ישן, לא ממש הזיז לי, רכשתי אותו לאחר שקראתי חוות דעת חיוביות על הרכב. חנוכה שמח לכולם, מחמם את הלב הפרגון שיש פה.

פורסם

הרכב נשמע מדהים, בחירת הצבעים היא 'אמיצה' לדעתי (גג אפור עם גוף שחור? מסקרן מאוד).

תעלה תמונות כשאתה מקבל אותו בבקשה! :)

ותתחדש ! עם מנוע וגיר כזה, אין שום ספק שאתה תעשה חיים...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
הרכב נשמע מדהים, בחירת הצבעים היא 'אמיצה' לדעתי (גג אפור עם גוף שחור? מסקרן מאוד).

תעלה תמונות כשאתה מקבל אותו בבקשה! :)

ותתחדש ! עם מנוע וגיר כזה, אין שום ספק שאתה תעשה חיים...

גוף שחור גג כסוף, אלו צבעים מטאליים אין סיבה שלא יתאימו. (לדעתי)

• תוכן חדש...