Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב: סקודה פאביה חדשה 2013 1.2 tsi מחיר מבצע 90,000 ש"ח (רכב בצבע שחור גג כסוף)

גיר: מצמד כפול 7 הילכוים DSG

תוספות: גג כסוף - 2,000 ש"ח

חבילת אלגנס כוללת ציפוי עור להגה ידית הילוכים ובלם יד, 6 כריות אויר במקום 4, חישוקי מגנזיום, לחצני שליטה מההגה על מערכת השמע, פנסי ערפל קדמיים, מערכת בקרת אקלים - 5,000 ש"ח

איתוראן save + עלוקה - 1750 ש"ח

חבילת smart - כוללת dvd , דיבורית בלוטוס, תושבת לפלאפון, gps מובנה, חיישני רוורס ומצלמת רוורס.

על התוספות קיבלתי הנחה בסך הכל של 1,500 ש"ח ועוד הנחה של 1,000 ש"ח על סך כל ההזמנה.

מחיר סופי - 103,304 ש"ח כולל אגרת רישוי בסך 1478 ש"ח.

אשמח לקבל הערות, האם המחיר טוב, האם החבילות ניתן לקבל אותם כהטבות בחינם, והאם לדעתכם רכב בצבע שחור עם גג כסוף זה טעות (בגלל הצבע השחור ותחזוקתו).

תודה וחנוכה שמח לכולם :-D

פורסם

לדעתי זו עסקה מעולה לקבל את כל זה ב-103K על הכביש.

גם הבחירה של שילוב הצבעים מעולה לטעמי.

תתחדש 8)

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

נשמע אחלה עסקה.

לא היית מוציא את התוספות בחינם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם העסקה לא טובה, תמכור?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אולי משהו אמר לו, שעסקה לא ממש טובה ובן אדם התחיל לחשוש :-)

לדעתי עסקה בסדר.

רק שאני אישית לא אוהב עיצוב של פאביה.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם
הרכב: סקודה פאביה חדשה 2013 1.2 tsi מחיר מבצע 90,000 ש"ח (רכב בצבע שחור גג כסוף)

גיר: מצמד כפול 7 הילכוים DSG

תוספות: גג כסוף - 2,000 ש"ח

חבילת אלגנס כוללת ציפוי עור להגה ידית הילוכים ובלם יד, 6 כריות אויר במקום 4, חישוקי מגנזיום, לחצני שליטה מההגה על מערכת השמע, פנסי ערפל קדמיים, מערכת בקרת אקלים - 5,000 ש"ח

חבילת smart - כוללת dvd , דיבורית בלוטוס, תושבת לפלאפון, gps מובנה, חיישני רוורס ומצלמת רוורס.

על התוספות קיבלתי הנחה בסך הכל של 1,500 ש"ח ועוד הנחה של 1,000 ש"ח על סך כל ההזמנה.

מחיר סופי - 103,304 ש"ח כולל אגרת רישוי בסך 1478 ש"ח.

אשמח לקבל הערות, האם המחיר טוב, האם החבילות ניתן לקבל אותם כהטבות בחינם, והאם לדעתכם רכב בצבע שחור עם גג כסוף זה טעות (בגלל הצבע השחור ותחזוקתו).

תודה וחנוכה שמח לכולם :-D

פיספסתי פה משהו:

מחיר מבצע 90,000 ש"ח

+

גג כסוף - 2,000 ש"ח

+

חבילת אלגנס - 5,000 ש"ח

+

98750

-

+

אגרת רישוי בסך 1478 ש"ח.

------------------------------

97,728

איפה טעיתי?

גם אם נניח שהתכוונת שהמחיר של התוספות זה אחרי ההנחה של ה-1000+1500 - עדיין יוצא 100,228.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
איפה טעיתי?

כנראה שלא לקחת בחשבון את החבילת smart.

פורסם

ורק אני שואל אם הבחור מאילת? ואם כן,האם שלם מע"מ? חתיכת סכום :)

חוצמזה יפה להם שרק עכשיו נזכרו להתקין ברכבים מולטמדיה עם GPS,ושליטה מההגה..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני הקונה כמובן, חבילת smart עולה 5580 ש״ח. תודה לכולם על הפרגון הייתי זקוק ל״כדור הרגעה״ שעשיתי עסקה טובה כי משום מה תמיד שיוצאים מפגישה עם סוכן מכירות יוצאים בהרגשה שהוא עירבב אותך או יכל להתאמץ יותר רק תלוי כמה הקונה לוחץ יותר.

פורסם

העסקה טובה, אני באופן אישי הייתי מוותר על חבילת ה-smart. אבל חוץ מזה, אחלה רכב באחלה מחיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עשית עסקה טובה, למעט אולי דבר אחד: רכשת מכונית חדשה, שהיא די זקנה על הכביש. נכון, עשו לה קוסמטיקה, שמו פודרה, זריקות בוטוקס, הגדלת חזה, הכל טוב ויפה, המכונית זקנה.

אני במקומך, הייתי הולך על המקבילה הצעירה יותר: סיאט איביזה, אבל זה ענין של טעם אישי.

לטעמי, אחלה מכונית מבחינת שילוב מנוע וגיר.

תתחדש

• תוכן חדש...