Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפתעה טובה: בבקר בדקתי את החבילה מהולנד - עדיין בסטטוס "נשלחה". בצהריים נמצא פתק ורוד בתיבה, הסטטוס השתנה ל"נמצאת בבית הדואר לצורך העברה ליחידת הדואר לשם מסירה" (בערך). כעבור כמה דקות SMS, וכעבור עוד שעה - הטלפון החדש בטעינה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הפתעה טובה: בבקר בדקתי את החבילה מהולנד - עדיין בסטטוס "נשלחה". בצהריים נמצא פתק ורוד בתיבה, הסטטוס השתנה ל"נמצאת בבית הדואר לצורך העברה ליחידת הדואר לשם מסירה" (בערך). כעבור כמה דקות SMS, וכעבור עוד שעה - הטלפון החדש בטעינה.

איזה הזמנת ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני דווקא מקבל שירות מצויין מדואר ישראל. פתחו אצלנו סניף של דואר חבילות בקניון, מעולם לא המתנתי שם יותר מ3 דקות, האמת היא שלרוב הייתי הראשון בתור כשהגעתי.

הסניף עובד 10 שעות ביום רצוף, כולל שישי ומוצ"ש.

חבילות מארה"ב ומאירופה שבועיים עד שלוש, מהמזרח חודש עד חודשיים.

עדיין יותר טוב מבעבר.

פורסם

הזמנתי, לראשונה, חבילה מ BUY2USA, שלצערי עובדים עם דואר שליחים של דואר ישראל.

השירות של BUY2USA ושל אמאזון, לא פחות ממצויין. השירות של דואר ישראל, מחפיר.

בניגוד להתחייבות, ובסתירה למעקב המשלוחים, לא נעשו 2 נסיונות מסירה, ואפילו לא אחד. לא הושאר פתק, לא יצרו איתי קשר טלפוני (את המספר שלי היה להם כדי לשלוח את ה- SMS המטופש). את החבילה הם לא העבירו לסניף הדואר (המקומי, אם היו טורחים לציין) ב-28.12 אלא רק לפני יום-יומיים, וגם הסניף המקומי כמובן לא טרח להודיע לי על הגעת החבילה, וסמך על דואר שליחים בעניין.

סיכום - 3 ימים ממחסן אמאזון עד להגעה לישראל; שבועיים מהמסירה בדואר שליחים ישראל עד שהחבילה בידי.

מספר מעקב דואר ישראל - 0128XXXXX7IL

28/12/2015 18:22 - העבר לסניף דואר

28/12/2015 08:37 - יצא לחלוקה

27/12/2015 15:36 - נקלטה במוקד דואר שליחים

24/12/2015 16:47 - החבילה בתהליך שחרור מכס

23/12/2015 23:20 - החבילה בדרך לארץ

22/12/2015 21:17 - התקבלה במחסן21/12/2015 17:48 - הוזמנה מהספק21/12/2015 17:02 - שולמה

:turn-l:
פורסם
אני דווקא מקבל שירות מצויין מדואר ישראל. פתחו אצלנו סניף של דואר חבילות בקניון, מעולם לא המתנתי שם יותר מ3 דקות, האמת היא שלרוב הייתי הראשון בתור כשהגעתי.

הסניף עובד 10 שעות ביום רצוף, כולל שישי ומוצ"ש.

חבילות מארה"ב ומאירופה שבועיים עד שלוש, מהמזרח חודש עד חודשיים.

עדיין יותר טוב מבעבר.

לרגע חשבתי שתכתוב שאתה גר במדינה אחרת, אך חזרתי לתחילת ההודעה

וראיתי שמדובר בדואר ישראל - מבחינתי מפתיע לטובה.

לאחרונה קיבלתי חבילה בדרך מאוד נוחה, דרך המכולת שליד הבית.

כבר התחלתי לשבח אותם על הרעיון הנפלא לפיו הם התחילו לעבוד, רק

שאתמול קיבלתי הודעה כי חבילה אחרת מחכה לי בסניף שלא מובן מה

הקשר שלו אלי - אין מדובר בסניף המשויך לשכונתי ולא מדובר גם

בסניף המרכזי (שיותר קרוב לביתי מאשר הסניף אליו הגיעה החבילה).

על זמני המשלוח אני כבר בכלל לא מדבר - כשנוצר מצב בו חבילה מגיעה

ממדינות מרוחקות מאוד תוך ימים בודדים - אך בתוך ארצנו הקטנטונת,

ואפילו בתוך גוש דן בלבד, לוקח לה פעמים רבות שבועות ארוכים להגיע ליעדה.

פורסם
איזה הזמנת ?

Xiaomi Mi4C.

סקירה בימים הקרובים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואגב, שאלתי פה לפני כמה ימים לגבי מידת יעלותם לגבי חבילות שיוצאות לסין. אז לאחר שבועיים וחצי, הסטטוס של המשלוח נשאר בדיוק אותו הדבר: "בדרך לסין".

חס וחלילה שיעדכנו מיקום אמיתי אחת לכמה ימים או צפי מסירה - השם תשמור. הצחקתם אותם.

את ההודעה הזו העליתי ב5 בנובמבר.

נחשו מה?

החבילה עדיין בדרך לסין.

מסכן השליח שהולך את כל הדרך הזו.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

השעון הגיע אלי היום באמצעות שליח במיקור חוץ של ups.

החבילה הגיעה מרוטה לגמרי אחרי הטיפול של אנשי המכס, אך שום דבר לא נשבר.

1560 ש"ח עד הבית.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הזמנתי אתמול מסין כבל לפלסטיישן 1 (!)

מקווה שזה יגיע לפני שההתלהבות שלי מהמציאה תדעך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קיבלתי היום חבילה שהזמנתי מאיביי ללא מספר מעקב ב-05.11

יש עוד חבילות מאותה תקופה שלא הגיעו. אולי יפתיעו ואכן יגיעו בהמשך...

פורסם
הזמנתי, לראשונה, חבילה מ BUY2USA, שלצערי עובדים עם דואר שליחים של דואר ישראל.

השירות של BUY2USA ושל אמאזון, לא פחות ממצויין. השירות של דואר ישראל, מחפיר.

בניגוד להתחייבות, ובסתירה למעקב המשלוחים, לא נעשו 2 נסיונות מסירה, ואפילו לא אחד. לא הושאר פתק, לא יצרו איתי קשר טלפוני (את המספר שלי היה להם כדי לשלוח את ה- SMS המטופש). את החבילה הם לא העבירו לסניף הדואר (המקומי, אם היו טורחים לציין) ב-28.12 אלא רק לפני יום-יומיים, וגם הסניף המקומי כמובן לא טרח להודיע לי על הגעת החבילה, וסמך על דואר שליחים בעניין.

סיכום - 3 ימים ממחסן אמאזון עד להגעה לישראל; שבועיים מהמסירה בדואר שליחים ישראל עד שהחבילה בידי.

מספר מעקב דואר ישראל - 0128XXXXX7IL

28/12/2015 18:22 - העבר לסניף דואר

28/12/2015 08:37 - יצא לחלוקה

27/12/2015 15:36 - נקלטה במוקד דואר שליחים

24/12/2015 16:47 - החבילה בתהליך שחרור מכס

23/12/2015 23:20 - החבילה בדרך לארץ

22/12/2015 21:17 - התקבלה במחסן21/12/2015 17:48 - הוזמנה מהספק21/12/2015 17:02 - שולמה

אני פיצחתי את השילוב דואר שליחים וBUY2USA:

ברגע ששילמתי להם, יש לי מספר מעקב, שם אותו בפלאפון באפליקציה מעקב.

מתעורר בבוקר עם התראה ״התקבל במוקד״, עובר בדרך לעבודה במוקד השליחים, לוקח את החבילה.

• תוכן חדש...