Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארבעה ימים מרגע יציאה מארה"ב עד קבלת פתקית אצלך? ממש כמעט שירות UPS אקספרס :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

עם כל התלונות על הדואר - חברות השילוח הישיר לא יותר טובות.

נשלחה אלי חבילה ב-TNT. עלות החבילה 300 ש"ח. משלוח עוד 200.

שכבה אצלהם שבוע בארץ עד שהתקשרתי לראות מה קורה - ביקשו עוד 270 ש"ח. 100 ש"ח מיסים. 170 שקל עמלות של חברת השילוח.

פורסם

לא חוכמה המשלוח יצא מNJ ומשם לJFK לקח כמה שעות :-D.

עד קבלת המוצר, הפתקית למשלוח האחר.

מה שיותר מטריד אותי זה כל שאר ההזמנות מסין שנשלחו בסוף חודש שעבר ואין לי מושג איפה הן.

פורסם

הגיע היום חבילה שהוזמנה מ-HK ב-28.9.14 וחותמת דואר מ-30.9.14.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

"ההסכם כולל בין השאר: שינוי במתכונת עבודת הדוורים ומעבר ל-2.5 (שבוע אחד יומיים ובשבוע שלאחר מכן 3 ימי חלוקה) ימי חלוקה אשר יירד לאחר שנתיים ל-2 ימי חלוקה בשל הירידה בכמות הדואר; שינוי שעות פתיחת סניפי הדואר כך שיתאפשר שירות לציבור עד לשעה 20:00 בערב במשך 3 ימים בשבוע; צמצום מספר המשרות בחברה ב-1,200 משרות ל-5,000.בשבועיים האחרונים הפעיל משרד התקשורת לחץ כדי להכניס לתוכנית ההבראה סעיפים שיביאו לשיפור השירות בדואר ישראל, כמו הכנסת מערכת למעקב אחרי דברי דואר ומערכת לבקרת תורים בסניפים. משרד התקשורת דרש כי הדואר יתחייב לעמידה ביעד המתנה בתור בסניפים של 10 דקות בממוצע."

אתם יודעים שאני ביקורתי מאוד כלפי הדואר, אבל כשצריך לפרגן, אז צריך לפרגן. אתמול הלכתי לאסוף חבילה שהגיעה מסין תוך פחות משבועיים. איזה תענוג לבקר עכשיו בדואר! אפשר לבוא אחרי העבודה, ב 19:30, ולחכות רק 10 דקות בתור זה בכלל משהו שהיינו יכולים לחלום עליו פעם. ובלי קשר, או עם קשר, השירות לבבי ואדיב מתמיד.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

אולי הדואר התחיל לחלק פעם ב-2.5 ימים אבל את הדואר זבל (פלאיירים) הוא ממשיך לחלק בכל יום ומזהם לי את תיבת החלוקה.

מרוב עצבים, תמיד אני זורק להם את הפלאיירים בחזרה לתוך מרכז החלוקה.

אם להם מותר לזהם לי את התיבה, גם לי מותר לזהם להם את מרכז החלוקה.

פורסם

הוא דווקא כן שם לי את הפליירים בתוך התיבה.

בשכונה שלי יש רק מרכזי חלוקה שבהם יש תיבות דואר של כל השכונה.

היחידים שיכולים להכנס לשם הם עובדי הדואר ולאף אחד אחר אין גישה לתיבה.

כמו כן, בזמנו אשתי ביררה על חלוקה של פליירים ע"י הדואר בשכונה ונאמר לה שהדואר לוקח 13 אג' על כל פלייר שהוא מחלק בתאי החלוקה.

פורסם

כמובן מה שכתבתי קודם היה סאטירי. חיכיתי 28 דקות לקבלת חבילה והייתי 7 בתור לחבילות. כרגיל, מנהל הסניף צעק על הלקוחות. הסניף נפתח ב-2 דקות איחור ומערכת התורים הופעלה 5 דקות אחר כך. והחבילה מסין הגיעה אחרי 7 שבועות סטנדרטיים.

אבל הדואר פתוח והחבילות מגיעות (לפעמים) אז אני כבר מרוצה.

בקשר לפליירים - אני כבר זמן ארוך "מחזיר" אותם לדואר. אם הם מזהמים לי את התיבה, גם אני אעשה זאת להם.

:turn-l:
פורסם

דואר רשום שנשלח אלי אתמול מתל אביב, התקבל היום.

חבילה מבריטניה הגיעה היום תוך שבוע.

לחבילה מהונג קונג לקח חודש להגיע. הרסה לי את הממוצע. :evil:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
חבילה קטנה שנשלחה מהודו בעשירי בספטמבר הגיעה שלשום. ללא פתק.

גם אני לא מקבל פתקים מהדואר, הרגשה של "תגיע ותנסה את מזלך, אולי זה הגיע".

אז מזל שהיה לי מספר מעקב ושבועיים הפריט שוכב בסניף שלי לדברי האתר של דואר ישראל, ואני מחכה בתומי להודעה על החבילה ולא מקבל.

אז הגעתי והפקיד היה במצב רוח ממש טוב לחפש ללא פתק, מצא את החבילה ואמר "זה יום המזל שלך היום".

בהחלט יום המזל שלי שמצאת לי את החבילה.

Miata ND2

פורסם

לפני 30 יום בדיוק, הזמנתי שתי פריטים מאיביי, משתי קונים שונים. אחד נשלח עם מספר מעקב והגיעה יום חמישי האחרון (נאסף אתמול), השני נשלח בלי מספר מעקב ועדיין לא קיבלתי פתק. שניהם מסין.

• תוכן חדש...