Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שהמחיר לרכישה בלי קשר להזמנה של האוטו החדש יהיה גבוה יותר, אבל לא בכאלו סכומים.

יכול מאוד להיות.

בזמנו כשהייתה לי הגולף (2009-10) בטיפול שגרתי במורשה,שאלתי כמה עולים סט חישוקי 15" כמו שבאים עם רמת אבזור ג'נריישן (הגולף הייתה טרנדליין,עם טאסות)

כמה עלה אז? 8K,כן כן,שמונת אלפים שקלים (לפני הרכבה,מן הסתם גם על זה יגזרו קופון)

חששתי לשאול אם זה כולל צמיגים :) וחזרתי לרכב.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה חדש כאן? כל היבואנים נוקטים באותה שיטה. אם הוספתם גיאנטים במעמד הזמנת הרכב, תשלמו בין 2,500 ל-3,500 ש"ח לסט.

אבל אם אתם רוצים להזמין סט מהיבואן בנפרד, צפו לסכומים שמסתובבים באיזור ה-10,000 ש"ח.

אגב, נסו לשאול כמה עולה סט של טאסות מקוריות. בכלל תתפלצו. זה פחות מסט מגנזיום, אבל יחסית לארבעה דיסקים מפלסטיק המחיר מוטרף.

פורסם

זאת שיטה ידועה של היבואנים בכדי להרוויח כסף מחברות הביטוח, כאשר רכב עובד תאונה או שנגנבים לו ג'אנטים מקוריים והבעלים תובע את הביטוח אז היבואנים מציגים את תו המחיר הזה.

פורסם

ניראה לי שאילו היו מפרקים את סיאט הזו לחלקים, והיו מוכרים אותם, היה אפשר לקנות מרצדס חדשה.

הגזמתי?

בוקר טוב אליהו.

לא רק הסיאט שלך, אלא כל רכב של כל יצרן כלשהוא.

אם תנסה להרכיב אותו, כפאזל מחלקי חילוף מקוריים.

תגיע, לעלות של לפחות פי 10 מהרכב.

SO? מה הפואנטה ?

פורסם

נו, ו? מה הפואנטה של האשכול הזה? הם מוכרים את החלק עם ג'אנטים וסה"כ מוכרים במחיר הנ"ל. טוב לך? תקנה. לא טוב לך? תקנה אצל מישהו אחר - בפרט כשאתה לא צריך את כל החבילה, אלא רק חלק.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שמדובר על ג'אנטים, שגם ככה לא מדובר על חלק שנהרס או יש לו בלאי עצום, ובכל מקרה הרוב המוחלט של מי שקונה ג'אנטים אחרי שקנה רכב, יעשה זאת בחוץ אצל החנויות/ משווקים המתמחים, היבואנים רואים בזה כאב ראש ולא מעוניינים פשוט שתקנה אצלם.

הם יתנו לך מחיר של הג'נט כמשקלו בזהב.

זה לא חלק חילוף שיש במחסן כי מזמינים ממנו הרבה או יש לו בלאי גבוה. בשביל החצי ג'אנט שימכרו בשנה לא שווה להם את המקום שיתפוס במחסן.

אני לפני חמש או שש שנים איבדתי טאסה מקורית של הפוקוס 2006 שהיתה לי, בדקתי במחסן החלפים והם רצו 350 ש"ח לטאסה בודדת מקורית!

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

מה חדש לכם? מה מפתיע אותכם?

חישוק 16' (אחד בודד) של פאביה "ספורט" עולה 6K (!!) :roll:

למען השוואה, באירופה - סט 17' (מקורי. עם צמיגים כמובן) עולה 250 יורו...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא חדש ולא מפתיע בכלל, התעניינתי בזמנו לגבי ג'אנטים מקוריים 15" של סיוויק דור 7 - 4800ש"ח, בעוד על מקוריים (לפי מק"ט) של מה שמשווק היום בתור "פיקנטו ספורט" דרשו 3000שח לחישוק, לפני מע"מ.

כמו שאמרו לפניי, מחירון פיקטיבי שמשרת בעיקר את חברות הביטוח.

כל רכב, לא משנה מאיזה יבואן או יצרן עולה פי 10 בחלקים, זה לא חדש לאף אחד.

מדינה קומבינה אמרנו?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

התקשרו מהפנצריה היום ואמרו לי להגיע מחר בבוקר להתקין את הגיאנטים החדשים, של ה-1100 ש"ח, כולל הרכבה איזון וסמלים.

צירפתי תמונה בפתיחת השרשור. בגמר העבודה אעלה תמונה של הרכב עם החישוקים החדשים. מקווה שלא יהיו בעיות בהרכבה.

פורסם
התקשרו מהפנצריה היום ואמרו לי להגיע מחר בבוקר להתקין את הגיאנטים החדשים, של ה-1100 ש"ח, כולל הרכבה איזון וסמלים.

צירפתי תמונה בפתיחת השרשור. בגמר העבודה אעלה תמונה של הרכב עם החישוקים החדשים. מקווה שלא יהיו בעיות בהרכבה.

אתה "מזדכה" על הג'אנטים הנוכחיים, או שהם נשארים אצלך? אם לא מאוחר מדי, אני ממליץ לשמור אותם.

פורסם

היום הייתי בפאנצריה והחלקים עדיין לא הגיעו. בכל אופן לא כולם. עדיין חסר להם סט ברגים.

אני לא מזדכה על החישוקים הישנים. מצד שני גם אין לי מה לעשות איתם. למה לי לשמור אותם?

פורסם

רצוי לשמור את הברזלים המקוריים, לכל מקרה.

אולי הג'אנטים הסיניים האלה יתחילו לרעוד, אולי תעקם אחד ולא תמצא עוד אחד תואם, אולי יימאס.. לך תדע.

לשמור אותם במחסן\מרפסת לא עולה כסף, לנסות למצוא כאלה חדשים - כן. :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אגב, נסו לשאול כמה עולה סט של טאסות מקוריות. בכלל תתפלצו. זה פחות מסט מגנזיום, אבל יחסית לארבעה דיסקים מפלסטיק המחיר מוטרף.

לא מדוייק או לפחות לא תמיד.

אני רכשתי 4 טאסות, מקוריות מהיבואן, לפיז'ו 206 ב-50 ש"ח לאחת לפני כשנה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
רצוי לשמור את הברזלים המקוריים, לכל מקרה.

אולי הג'אנטים הסיניים האלה יתחילו לרעוד, אולי תעקם אחד ולא תמצא עוד אחד תואם, אולי יימאס.. לך תדע.

לשמור אותם במחסן\מרפסת לא עולה כסף, לנסות למצוא כאלה חדשים - כן. :lol:

אתה לא יודע כמה שאתה צודק!

היום הגיעו החלקים{ברגים + פלסטיק מירכוז}. הבחור עבד, הרכיב, עשה איזון, שילמתי וכשיצאתי משם, עשיתי סיבוב פרסה, במהירות "0", והיו דפיקות חזקות מצד ימין. חזרתי לשם והוא פירק את הגלגל. צלעות החישוק השתפשפו ב-"קליפר" של הבלם הקידמי. הוא רצה לנסות סט אחר{לא זה שהורכב, שצולם בפתיחת השרשור}. הוא הרכיב סט אחר, אבל עדייו היו דפיקות, אם כי חלשות יותר. הוחלט לבסוף שהוא מחזיר לי את הגיאנטים מפלדה המקוריים, וגם את הכסף {1100 שקל} בחזרה לקדמותו.

מיד התקשרתי לשרות הלקוחות של צמפיון, ודיברתי עם נציגה בשם "הילה". הסברתי לה שבמעמד ההזמנה, ביקשנו את חבילת

ה-CHIC שכוללת גיאנטים מקוריים וגג נפתח. אך איש המכירות הטעה אותנו{לא בכוונה} ואמר ש"הגג מורכב בארץ", לדבריו.

ואז וויתרנו. מסתבר שהגג מגיעה מחו"ל מקורי וגם הגיאנטים, שמתוארים בקטלוג שלהם. ובגלל הגג שכביכול לא היה מקורי לא הזמנו את דגם המפואר.

בעקבות זה ביקשתי ממנה הנחה "חריגה" של 50%+עבודה, כלומר ביקשנו לשלם על הכל 5000 ש"ח,{רק על החישוקים כמובן} אך היא הסבירה "זה המדיניות של תמחור החלפים בחברה", אך היא תנסה להגיע למחיר הזה, אך הסיכויים לזה קלושים. בגלל שלטענתה אין קשר בין הזמנת הרכב לרכישת החלפים. ולדעתי דווקא כן! אילו היו אומרים לי את העובדות הנכונות במעמד הרכישה, כל העסק הזה{הגג+החישוקים} היו יוצאים הרבה יותר זול.

נראה איזה תשובה אקבל ממנה.

• תוכן חדש...