Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכנסתי את הרכב לפוליש רכב חדש בצבע שחור כהה , לאוטו היה כבר כמה שריטות פה ושם לא משהו רציני

ושהוצאתי את הרכב מהפוליש הרכב היה מלא בכמו אבק אבל לא ראיתי כלום ואחרי יומיים ששטפתי אותו האוטו שלי לאט לאט אני קולט מלא שריטות על כל הרכב !! ולמרות שהיו קצת שריטות אני שוטף את הרכב של פעם ושובע ואני מכיר אותו וכול חור ..

בקיצר הכנסתי את הרכב שיוריד קצת שריטות ויצא עם יותר ואפילו יש נזק של צבע כמו חתחים כאלה.. ויש מקום אחד באוטו ששם יש גוש ענק שבודאות רואים שזה מהפוליש כי כול הגוש זה מלא מלא שריטות בצורה מעגלית..

עכשיו העובד שטיפל לי ברכב היה ערבי בערך בין 18-19 לאומת כל שאר העובדים שהם מבוגרים ונראים מקצועים

והלכתי למנהל שמה וורבתי איתו והוא ראה את הרכב ואמר לי שהסימן הגדול זה כן מהפוליש וזה יכול לרדת וכל השאר היה ,ואמרתי לו שאני באתי ואני מכיר את הרכב והרכב לא היה במצב כזה !! והוא אמר לי שבחיים פוליש לא יכול לשרוט את הרכב או לפגוע בצבע והעשות חתחים..

ואמר לי אני יכול לעשות לך פה ושם פוליש וגג לעשות על חלק מהשריטות עם מכחול..

ואני מרגיש לא מסופק מזה כי זה נשמע שהוא פשוט רוצה לעשות בפוליש תנזק הבולט שעשו לי ופה ושם על דברים גדולים למלא בצבע איפה שבולט וזהו כדי שאחרי זה לא יהיה לי הוכחות..

קיצר השאלה האם כדי לי לתבוע ? או להשתפר איתו.. והאם הוא צודק ובחיים לא יכול להיגרם נזק לצבע וסריטות מפוליש לא מצקועי?

והאם אחרי פוליש צריך לשים לקה? או לא? כי חבר אמר לי שצריך לשים אחרי זה כי הפוליש מוריד תלקה ואם לא יעשו זה יפגע בצבע לאט לאט..

כי חייב תעזרה שלכם

תמונה

siz.co.il/my.php?i=lyhjnym3yq2n.jpg

פורסם

תגיד למנהל הזה שיפסיק לבלבל את המוח.

פוליש אמור להוריד שריטות ולחדש את הצבע ולא לגרום לשריטות חדשות. אם נגרמו לך שריטות חדשות אז זה כנראה משימוש לא נכון במכונה,לי למשל בקצה אחת הדלתות יש לכה שרופה שנשרפה כתוצאה משימוש לקוי במכונת פוליש (בהשבחה לפני המכירה).

בכללי אחרי פוליש מורחים ווקס או אוטם צבע כדי שישמור על השכבה החדשה של הצבע שנחשפה.

בקיצור תיפגש עם בעל מקצוע מתמחה כגון פחח/דיטלר ותתבע לבחור ההוא את התחת.

אגב זה לא משנה שהפוליש נעשה לך ע''י "בחור ערבי" בן 19. לי ולאבא שלי עושה פוליש ילד ערבי בן 15 שעובד עם ההורים ותאמין לי הוא אחד השפיצים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• ספונסר פורום
פורסם
הכנסתי את הרכב לפוליש רכב חדש בצבע שחור כהה , לאוטו היה כבר כמה שריטות פה ושם לא משהו רציני

ושהוצאתי את הרכב מהפוליש הרכב היה מלא בכמו אבק אבל לא ראיתי כלום ואחרי יומיים ששטפתי אותו האוטו שלי לאט לאט אני קולט מלא שריטות על כל הרכב !! ולמרות שהיו קצת שריטות אני שוטף את הרכב של פעם ושובע ואני מכיר אותו וכול חור ..

בקיצר הכנסתי את הרכב שיוריד קצת שריטות ויצא עם יותר ואפילו יש נזק של צבע כמו חתחים כאלה.. ויש מקום אחד באוטו ששם יש גוש ענק שבודאות רואים שזה מהפוליש כי כול הגוש זה מלא מלא שריטות בצורה מעגלית..

עכשיו העובד שטיפל לי ברכב היה ערבי בערך בין 18-19 לאומת כל שאר העובדים שהם מבוגרים ונראים מקצועים

והלכתי למנהל שמה וורבתי איתו והוא ראה את הרכב ואמר לי שהסימן הגדול זה כן מהפוליש וזה יכול לרדת וכל השאר היה ,ואמרתי לו שאני באתי ואני מכיר את הרכב והרכב לא היה במצב כזה !! והוא אמר לי שבחיים פוליש לא יכול לשרוט את הרכב או לפגוע בצבע והעשות חתחים..

ואמר לי אני יכול לעשות לך פה ושם פוליש וגג לעשות על חלק מהשריטות עם מכחול..

ואני מרגיש לא מסופק מזה כי זה נשמע שהוא פשוט רוצה לעשות בפוליש תנזק הבולט שעשו לי ופה ושם על דברים גדולים למלא בצבע איפה שבולט וזהו כדי שאחרי זה לא יהיה לי הוכחות..

קיצר השאלה האם כדי לי לתבוע ? או להשתפר איתו.. והאם הוא צודק ובחיים לא יכול להיגרם נזק לצבע וסריטות מפוליש לא מצקועי?

והאם אחרי פוליש צריך לשים לקה? או לא? כי חבר אמר לי שצריך לשים אחרי זה כי הפוליש מוריד תלקה ואם לא יעשו זה יפגע בצבע לאט לאט..

כי חייב תעזרה שלכם

תמונה

siz.co.il/my.php?i=lyhjnym3yq2n.jpg

לפי התמונה נראה כי הברק של הצבע גם נפגע ,התמונה לא ברורה כל כך .

לעינין הפוליש ,לא צריך להיות שריטות בצבע ,ולא צריך לקה ,וכל הסיפורים ,פוליש צריך לנקות כתמים ולכלוך מהצבע ,לתשתש שריטות ,וכו .

פוליש צריך לעשות בצורה מקצועית ולא לגרום לנזק לצבע הרכב ולברק .

צור איתי קשר טלפוני ללא התחיבות מצידך , אני מוכן לראות את הרכב ,ולייעץ לך אם יש מקום להגיש תביעה ,ומה גובה הנזק .

0546999223 אלי אמרן שמאי רכב .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...