Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

ברשותי פיאט אונו 1400,שנת 94.

הרכב הנ"ל הוא בעל הזרקה חד-נקודתית.

אני מעוניין להחליף את סעפת היניקה שלו בסעפת עם הזרקה ישירה\רב נקודתית,ובכך גם לשים על הדרך מזרקים טובים יותר.

השאלה שלי היא איזו סעפת אני יכול לשים? אין לי יותר מדי נסיון בכל התחום,והבנתי שלמצוא סעפת מקורית של אונו טורבו לדוגמא זה דבר כמעט בלתי אפשרי בימינו (בארץ).

למישהו יש עצות? דעות? אשמח לשמוע :)

פורסם

תצטרך להחליף את כל הראש לראש הזרקה רב נקודתית, הסעפות שונות בגודל ובהברגות.

תצטרך גם להעביר את ה"מחשב" של ההזרקה הרב נקודתית.

לגמרי במקרה יש לי ראש קומפלט עם הסעפת ועם מזרקים. דבר איתי בפרטי ;)

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

במקרה אינני יכול לשלוח הודעות פרטיות בשלב זה (צריך לצבור 25 הודעות בפורום).

אשמח אם תיצור קשר בפייסבוק Alexei Razouvaev או בנייד 053-521-2215.

בנייד לרוב אין לי קליטה,לכן העדיפות היא לפייסבוק כרגע.

פורסם
תיקח בחשבון שהשינוי יהרוס לך את המנוע , העלות של כל החלקים גבוהה ,תנסה אולי לחפש באי ביי אם יש חלקים כאלו משומשים שם בדרך כלל יותר זול מבארץ

עד כה לא מצאתי שום דבר רלוונטי באיביי :(

פורסם
חבל שאתה לא עונה... יש לי את כל מה שתצטרך

לא קיבלתי ממך שום הודעה :(

הכי טוב תיקח מנוע תמה טורבו וגיר ויאללה באלגן

תמה?

פורסם

לנצ'יה תמה... בשביל להכניס את המנוע הזה לאונו (ואני כבר בכלל לא מזכיר את עניין החוקיות) תצטרך כלכך הרבה התאמות, שאני בספק אם יהיה כדאי, כי גם אם תצליח להכניס, בשביל כל דבר קטנטן שצריך להחליף במנוע תצטרך להוציא אותו החוצה מהרכב.

דבר איתי בפייסבוק Oz Shpigel

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

• תוכן חדש...