Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים,

icon_smile.gif

התחדשתי היום בסובארו B4 שנת 2005, גיר רובוטי או טיפטרוניק לא יודע בדיוק מה זה אךזה לא אוטומטי רגיל, יש בורר עם +\-, מנוע 2 ליטר, 137 כ"ס.

אשמח לקבל עזרה מקצועית מהח'ברה פה, להלן מספר שאלות שאהיה אסיר תודה למי שיוכל לעזור לי בהן:

1. איזה סוג שמן מומלץ? סינטטי\חצי סינטטי? איזו חברה?

2. איזה נוזל קירור מומלץ?

3. באיזו צמיגות השמן גיר?

4. מהו מק"ט הפלאגים של חברת NGK אשר מתאימים לרכב?

5. האם מישהו יוכל לתת לי קישור לחנות מקוונת של חלקי חילוף אשר משם אוכל להוציא מק"טים של חלקים?

הסיבה לשאלות אלו הינה שאין ברשותי ספרות רכב מקורית וחיפוש באינטרנט אינו מניב תוצאות מתאימות.

תודה מראש לכל מי שעזר או שניסה לעזור,

המשך ערב נפלא לכולם,

יבגניmm_thumb_up.gif

FIAT BRAVO

פורסם

באופן כללי לרכב מומלץ שמן סינטטי אבל כמה ק"מ הוא עבר? אם עד עכשיו הוא היה עם חצי סינטטי וק"מ גבוהה אז לא בטוח שכדאי לעבור לסינטטי מלא או שנדרשת החלפה בפרוצדורה שונה.

אצלי בסובארו יש 5w30 ועושה את העבודה של valvoline.

נוזל קירור באופן עקרוני יש נוזל של סובארו, אבל אם הוא לא מטופל במורשה צריך לבדוק איזה נוזל כבר קיים ברכב, אפשר לשים גם פרסטון ירוק. אם אתה רוצה להיות בטוח תרוקן את כל הנוזל מהרכב ותשים את אחד הנוזלים שכתבתי קודם. לא מומלץ לערבב בין 2 נוזלים.

בקשר למקטים, אתה יכול להרים טלפון לסובארו, לבקש הצעת מחיר לחלקים האלה עם המספר רכב שלך

בהצעת מחיר שתקבל יצויינו גם המקטים של החלפים.

במודל 2007 על 60K יש טיפול גדול של שמנים ודיפרנציאלים

ב105 יש טיימינג.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

תודה על העזרה.

הרכב ברשותי עבר 124,000 ק״מ.

אינני יודע איזה שמן הוכנס למנוע או איזה נוזל קירור.

האם שמן סינטטי מלא של castrol יתאים?

לגבי הנוזל קירור, אקנה של פרסטון לפי המלצתך.

אשמח אם תוכל לומר לי מספר דברים נוספים:

1. מהו המק״ט פלגים של חברת NGK אשר מתאימים לרכב.

2. מה כולל טיפול הדיפרנציאל שציינת בתגובתך?

התקשרתי הבוקר למרכז שירות לבקש ספר רכב, אמרו לי שיחזרו אליי ביום א׳ בנושא.

בברכה,

יבגני

FIAT BRAVO

פורסם

בחברה ממלאים 10W40, אני אישית הייתי ממלא 5w40 סינטתי.

נוזל קירור במידה וישנה מדבקה על פקק הרדיאטור שכתוב החלפה כל 220/180 אלף ק"מ אז הולך נוזל קירור מקורי לונג לייף.

במידה ולא כתוב אז שים נוזל שנמכר במוסכי הרשת תוצרת פז. פרסטון שלא תעיז לשים.

פורסם

כנס למוסך בקש לעשות ישור קו . או שתיכנס לחנות לחלקי חילוף בקש את החלקים הם כבר ידעו מה לתת לך .

במידה ואתה מהקריות חיפה אני יכול לעזור לך גם בחלקים וגם במכונאי

פורסם
שלום רב חברים,

icon_smile.gif

התחדשתי היום בסובארו B4 שנת 2005, גיר רובוטי או טיפטרוניק לא יודע בדיוק מה זה אךזה לא אוטומטי רגיל, יש בורר עם +\-, מנוע 2 ליטר, 137 כ"ס.

אשמח לקבל עזרה מקצועית מהח'ברה פה, להלן מספר שאלות שאהיה אסיר תודה למי שיוכל לעזור לי בהן:

1. איזה סוג שמן מומלץ? סינטטי\חצי סינטטי? איזו חברה?

2. איזה נוזל קירור מומלץ?

3. באיזו צמיגות השמן גיר?

4. מהו מק"ט הפלאגים של חברת NGK אשר מתאימים לרכב?

5. האם מישהו יוכל לתת לי קישור לחנות מקוונת של חלקי חילוף אשר משם אוכל להוציא מק"טים של חלקים?

הסיבה לשאלות אלו הינה שאין ברשותי ספרות רכב מקורית וחיפוש באינטרנט אינו מניב תוצאות מתאימות.

תודה מראש לכל מי שעזר או שניסה לעזור,

המשך ערב נפלא לכולם,

יבגניmm_thumb_up.gif

שלום יבגני,

תתחדש, אנו בטוחים שתהנה מה-B4 שלך.

ברכבך הנ"ל אין תיבת הילוכים רובוטית.זוהי תיבת הילוכים אוטומטית רגילה עם אפשרות טיפטרוניק.

לעניין שאלותיך,

שמן סינטטי טוב יותר למנוע משמן חצי סנטטי או מינרלי, השמן אותו אנו ממליצים לשימוש במנוע רכב זה הוא פז ניוסינט, שמן חצי סינטטי ברמה גבוהה, המתאים למנועי סובארו מדגם זה.

נוזל קירור צריך להחליף ברכב זה כל 30000 ק"מ או שנתיים וחשוב שיהיה מאותו סוג של נוזל הקירור הקודם שהיה המערכת הקירור. ערבוב בין נוזל קירור מסוג אחד עם שאריות נוזל קירור מסוג אחר עלול לגרום לריאקציה שפוגעת במערכת הקירור ובמנוע.

שמן הגיר הטוב ביותר עבור הרכב הוא SUBARU ATF - שמן גיר מקורי של סובארו. ניתן להשתמש גם בדקסרון III. יש להחליף כל 60000 ק"מ וחשוב לעשות זאת אצל מי שמכירים סובארו מקרוב.

בקשר לספר הפעלה תוכל לפנות לשירות סובארו בטלפון *6263, או בכל אחד ממרכזי השירות של סובארו.

אגב,

יש כעת מבצע טיפולים מוזלים הכולל גם B4 2005, חפש בגוגל והדפס שובר, תוכל לבצע טיפול "יישור קו" בכל אחד ממרכזי השירות ברשת סובארו.

אייל מסובארו

פורסם
שלום יבגני,

תתחדש, אנו בטוחים שתהנה מה-B4 שלך.

ברכבך הנ"ל אין תיבת הילוכים רובוטית.זוהי תיבת הילוכים אוטומטית רגילה עם אפשרות טיפטרוניק.

לעניין שאלותיך,

שמן סינטטי טוב יותר למנוע משמן חצי סנטטי או מינרלי, השמן אותו אנו ממליצים לשימוש במנוע רכב זה הוא פז ניוסינט, שמן חצי סינטטי ברמה גבוהה, המתאים למנועי סובארו מדגם זה.

נוזל קירור צריך להחליף ברכב זה כל 30000 ק"מ או שנתיים וחשוב שיהיה מאותו סוג של נוזל הקירור הקודם שהיה המערכת הקירור. ערבוב בין נוזל קירור מסוג אחד עם שאריות נוזל קירור מסוג אחר עלול לגרום לריאקציה שפוגעת במערכת הקירור ובמנוע.

שמן הגיר הטוב ביותר עבור הרכב הוא SUBARU ATF - שמן גיר מקורי של סובארו. ניתן להשתמש גם בדקסרון III. יש להחליף כל 60000 ק"מ וחשוב לעשות זאת אצל מי שמכירים סובארו מקרוב.

בקשר לספר הפעלה תוכל לפנות לשירות סובארו בטלפון *6263, או בכל אחד ממרכזי השירות של סובארו.

אגב,

יש כעת מבצע טיפולים מוזלים הכולל גם B4 2005, חפש בגוגל והדפס שובר, תוכל לבצע טיפול "יישור קו" בכל אחד ממרכזי השירות ברשת סובארו.

אייל מסובארו

תודה רבה על התגובה אייל.

ברשותך, שתי שאלות נוספות:

1. איזו צמיגות מומלצת לשמן מנוע?

2.איזה סוג שמן מחליפים בדיפרנציאל?

FIAT BRAVO

פורסם
תודה רבה על התגובה אייל.

ברשותך, שתי שאלות נוספות:

1. איזו צמיגות מומלצת לשמן מנוע?

2.איזה סוג שמן מחליפים בדיפרנציאל?

היי יבגני

הצמיגות המומלצת לשמן מנוע לרכב הנ"ל היא 10W40

השמן המומלץ לדיפרנציאלים (קדמי ואחורי) הוא שמן המתאים לגיר ידני. הצמיגות המומלצת היא 80W90

אייל מסובארו

פורסם

הקבעון של היבואנים מפתיע אותי כל פעם מחדש. בעצם כבר לא מפתיע :roll:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...