Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם. ואם אתה בעל מקצוע שמזלזל בזה ולא מבין את המשמעות אז כדאי שתתמקצע יותר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חס וחלילה אני לא מזלזל להיפך, אבל נוצר פה הרושם בפורום כאילו שמן בצמיגות 10w40 הוא נחות ולא נותן הגנה למנוע כמו שצריך.

פורסם

הוא נותן הגנה טובה, אבל שמנים סינטיים בעלי "צמיגות" קרה 5 מגנים טוב יותר. כמו הפרסומת ההיא, "זה טוב, אבל לא מצויין".

ההמלצה של אייל מסובארו נשמעת כמו תקליט שמצטט מספר הרכב העתיק ולא המלצה מקצועית (שלא לדבר על החטא הקדום שבמשך שנים מוסכים מורשים שמו 10W60 באימפרזות לסוגיהן בלי שמץ של מושג מה הם עושים ולא הבינו למה קראנקים נטחנים כמו סביח אצל עובד). :roll:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, האם אתה אישית היית ממלא שמן 5w40 סינטטי מלא בסובארו?

רועי, עד כמה שאני יודע שמן סינטטי מלא בריא יותר למנוע על אך שהוא יקר יותר.

אני אישית מעדיף להשקיע עוד כמה עשרות שקלים בשמן טוב. השאלה מה יותר בריא למנוע הספציפי בסובארו B4.

FIAT BRAVO

פורסם
איתמר, האם אתה אישית היית ממלא שמן 5w40 סינטטי מלא בסובארו?

רועי, עד כמה שאני יודע שמן סינטטי מלא בריא יותר למנוע על אך שהוא יקר יותר.

אני אישית מעדיף להשקיע עוד כמה עשרות שקלים בשמן טוב. השאלה מה יותר בריא למנוע הספציפי בסובארו B4.

ברור, אין כאן שאלה בכלל. הייתי אפילו יורד ל 5W30 ובתנאי שזו צמיגות שיצרן הרכב אישר, השמן הוא ממותג מוכר העומד במפרט המינימום שקבע היצרן ובתנאי שהמנוע עדיין במצב טוב ולא עייף או מוזנח.

עולם השמנים הינו עולם מ-פ-ו-צ-ץ מיתוסים, בורות וחצאי אמיתות.

איתמר

• תוכן חדש...