Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתוך הכתבה שפורסמה:

מכיוון שתקנות הרישוי האירופאיות החדשות עדיין לא נכנסו לתוקף בישראל, בד.ל.ב מייבאים את הדיוק 390 מוגבל לרישיון נהיגה A1...

מנועו של הדיוק 390 הוא בנפח 375 סמ"ק. בגרסה הבלתי מוגבלת שלו הוא מפיק 44 כ"ס ב-9,500 סל"ד. אלינו כאמור הוא מגיע מוגבל עם 10 כ"ס פחות, אבל המומנט המרבי נשאר 3.5 קג"מ, והוא מגיע ב-7,250 סל"ד.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

יש צפי לעדכון תקנות הרישוי אצלנו בארץ?

חבל שאני אקנה כלי חלש מדיי מדגם ישן כחודשיים לאחר מכן ייצאו גרסאות חדשות עם מומנט טוב יותר.

הKTM נראה יפיוף, צריך לבדוק אותו בשטח.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אין באמת צפי לשינוי, אבל אין לדעת אצלינו. יש לך זמן עד שתקנה, אולי עד אז יהיה שינוי, או מידע על שינוי.

יש גם דיוק 200, קצת יותר איטי מהCBR, אבל אם אתה לא יוצא מהעיר הוא עדיף.

אם יש נסועה בינעירונית, רק CBR\NINJA.

אגב אתה מודע לזה שיש מדרגת ביטוח 251 סמ"ק?

הבדל של 1500 ש"ח בערך

גוגל - מחשבון ביטוח חובה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ממליץ לכם לראות את הסרטון הבא על הKTM 390 :

משווים אותו ל200 ולנינג'ה, נתונים רציניים , השוואות וגם קצת הומור על הדרך.

בסרטון רואים את ה390 משאיר אבק לנינג'ה,

לא שאני חובב מהירות כזה גדול, אבל מומנט מאוד חשוב לי (אני רגיל למנועים חזקים בכלי הרכב שאני נוהג בהם)

אני מבין שבישראל מקבלי את ה44 כ"ס מוגבל ל33 כ"ס, אלקטרונית, במידה ואני רוכש אחד מוגבל והתקנות משתנות, תהיה בעיה לשחרר את ההגבלה?

עריכה: נכנסתי לאתר שלהם ולא מצאתי את ה390 > http://ktmracing.co.il/?CategoryID=337

פורסם

יש הרבה כלים שונים על כבישי הארץ שהורידו בהם את ההגבלות, וכמובן ספק אם המשטרה תחפש עוד 10 כ"ס אצלך בגלגל, אבל חוקי זה פשוט לא וכנראה גם לא יהיה לעולם. אם חלו שינויים בתקנות בשנה האחרונה ומישהו יכול להציג לכך סימוכין רשמיים, אשמח להשכיל.

אתר האינטרנט כנראה לא מעודכן, זו מחלה אופיינית ליבואנים ישראליים.

פורסם

עוד כלי מומלץ לדעתי, שלא יחרוג ממדרגת הביטוח של 250, יהיה גם בית ספר מצויין לרכיבה, גם אמין מאוד, וגם שומר על ערך, וגם פאן לא נורמלי לעומת זוג ה"ספורטיבים", זה הWR250X, כלי מקצועי.

פורסם
עוד כלי מומלץ לדעתי, שלא יחרוג ממדרגת הביטוח של 250, יהיה גם בית ספר מצויין לרכיבה, גם אמין מאוד, וגם שומר על ערך, וגם פאן לא נורמלי לעומת זוג ה"ספורטיבים", זה הWR250X, כלי מקצועי.

החיפוש בגוגל הראה לי אופנוע שטח, הישבן שלי עדיין לא בנוי למושב כזה...

פורסם

אני חושב שזו טעות לקנות אופנוע ראשון חדש.

ויותר מזה אחרי שנה, אם תרצה, יפתח לך כל עולם האופנועים אם תבחר להגדיל את הרשיון, אז כבר תדע מה אתה רוצה מעצמך.

בקשר לכח, 33 הסוסונים של הנינג'ה הקטן מביאים אותו ל100 קמ"ש בכ8 שניות (תלוי משקל רוכב) ולמהירות מרבית של כ160 קמ"ש. מהירות השיוט הנוחה היא בין 110 ל120. חוסר הכח מורגש רק בנסיעות של יותר מחצי שעה על כביש מהיר.

בעיר, אתה יותר מהיר בזינוק מכל רכב כמעט, רכב שיאיץ בצורה דומה (עד 80-90) זה רכב עם מעל 160-180 כ"ס.

הסיביאר אפילו זריז יותר בעיר, בזכות יתרון המומנט, אך חלש יותר בבינעירוני (110 שיוט, 145-150 מהירות מרבית).

היתרון הגדול של ההונדה הוא בצריכת דלק ובABS.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
יש הרבה כלים שונים על כבישי הארץ שהורידו בהם את ההגבלות, וכמובן ספק אם המשטרה תחפש עוד 10 כ"ס אצלך בגלגל, אבל חוקי זה פשוט לא וכנראה גם לא יהיה לעולם. אם חלו שינויים בתקנות בשנה האחרונה ומישהו יכול להציג לכך סימוכין רשמיים, אשמח להשכיל.

http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=120793&p=1337264&viewfull=1#post1337264

פורסם

לצורך העניין, יש אפשרות לרכוש נינג'ה 300 חדש עם 39 כ"ס, להגביל אותו באופן ייזום בכדי שיתאים לA1 ואז לאחר קבלת הרשיון הבלתי מוגבל לפתוח אותו בחזרה?

פורסם

בקצרה - לא. הציפיה היא שבקרוב דרגות הרשיון בארץ יותאמו מחדש לדרגות האירופאיות המעודכנות ואז תוכל פשוט לקנות אותו כמו שהוא.

לגבי מה שאומר שם הבחור מ-BMW אני כלל לא בטוח. הבטחות דומות נשמעו בעבר גם מכיוון ליגל (יבואני דוקאטי) כשהם מכרו את המונסטר המוגבל, אך בסופו של דבר הסתבר שזה לא אפשרי.

בכל מקרה, אם היה פתרון להסרת הגבלה ברמת החקיקה - האם נראה לכם הגיוני שרק ליבואן אחד או שניים היה ניתן היתר כזה?

פורסם

אני חושב שאופנוע דו"ש הוא דווקא כלי מצויין למתחילים, תנוחת הישיבה הגבוהה, יכולת התמרון בעיר, הקלילות שבתפעול...

אני לא יודע כמה הwr200 שווה אבל אני זוכר שבזמנו מכרתי כמה drz400 מוגבלים ל33 כ"ס, כלי מצויין, נוח גם בבין עירוני, יש את הסופר מוטו שנותן את כל היתרונות שציינתי מעלה בשילוב אחיזה גבוהה ונוחות עדיפה.

וכן, לקנות חדש זה לא רעיון טוב, שנה ומתקדמים. ותמיד מתקדמים.

אפילו אני עם ה900, לנסוע 200 זה לא בעיה, התאוצה מדהימה (אפשר לראות בסרטון שצירפתי בערך בדקה החמישית) ועדיין בא לי לשדרג ל2000 סמ"ק, סתם ככה בלי סיבה אמיתית.

haters will hate

• תוכן חדש...