Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב הזמן אין הבדל!

כאשר שני המנועים כבויים הם נשמעים בדיוק אותו הדבר.

גם כשהמנועים כבויים הביצועים זהים:

האצה מאפס לאפס בדיוק אותו הדבר.

תצרוכת דלק בדיוק אותו הדבר

בשביל כמה אלפי ק"מ בשנה אתם סתם מלחיצים את בעלי 6 צילינדר.

שלמה דן גדרון

פורסם
מנפילה מצוק הv8 גם יהיה קדימה ...

גם אז, הוא יגיע ראשון...

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
מדי פעם יש דברים יפים בלוחות,צריך להיות מהיר ולפעמים לשלם קצת היות ואחר כך אין עוד אחת כזו ,וגם שאומרים כן צריך מיד להוציא כסף ולחתום היות ויש לא פעם מצב שהבעלים יתחרט ,אני סגרתי עם מישהו על רכב מיוחד ונדיר כפול מהמחירון ,שבאתי לשלם התחרט ולא בוצע עיסקה,לצערי .

בבמוו התחברתי עם הבחור שרצה למכור תאוטו ,נתתי לו הצעה לא קיבל אבל סיכמנו שיתן לי אפשרות להשוות להצעה הגובהה ביותר שיקבל ,וכך היה .

היות והפוסט הזה בנושא קאמרו היה הרבה זמן למכירה קאמרו דור 3 ידנית קונברטיבול מבחור מאור יהודה שחזר בתשובה,רכב מאוד מיוחד אבל קצת רקוב,וזה בעדינות אני כותב נתתי לו הצעת מחיר די טובה היות והרכב נדיר אבל לא קיבל אותה,יש למישהו מושג מה נסגר איתה .רכב מיוחד וגיר רגיל ,מאוד רציתי תאוטו אבל דרש ים עבודה.

הרכב המדובר מודל 91 למיטב זיכרוני עם מנוע v6 הרכב קבריולט ידני,בעבר הרכב היה בצבע ירוק ואצל הבחור הדתי היתה בצבע לבן הרכב היה צריך המון השקעה.הרכב היום נמצא באזור הדרום בנתיבות אם אני לא טועה.. בהצלחה

פורסם
ההבדל הוא כמו

היי אני נוסע בשברלוט קאוליר לבין

Oh shit !!!!!!!!!

הבדל עצום במומנט כוחות סוס

מתלים, סרן

כן,

כן כן כן, כן כן. כן כן כן כן, כן כן כן וגם כן כן כן.

בכל מקרה גם כן כן כן וכן, ואם כן כן כן אז גם כן כן כן כן כן כן כן.

בקיצור, כן.

:-D

איך אתם יודעים?

8)

וקובי, של נעליך מעל רגליך כשאתה מדבר על קוואליר, בייחוד אם הוא משופר מהת*ת:

images?q=tbn:ANd9GcSwmGWeyD0RvxlPLiPGk0IFI1YINS8lNIB-NhW-zIqwCqLM87Xw6Q

פורסם

הם וכדור הטניס... :lol:

אין לי מה להוסיף על מה שאמרו מבחינת ההבדלים הקיימים, אני רק יכול לומר ש-V8 נשמע שונה לגמרי מ-V6 ועם מערכת פליטה מתאימה זה בכלל הופך להיות קונצרט (למרות שאצלי מדובר ב-V8 גרמני ולא אמריקאי).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
האמת שלמשקל המנוע לא תהיה שום השפעה והם יגיעו באותו הזמן בנפילה מהצוק :)

גליליאו הזה...

הם וכדור הטניס... :lol:

.

נכון בתאוריה , לא תמיד במעשה

עד שמגיע האוויר הזה , עם החיכוך שלו, ומאט קצת דברים ....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...