Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב של סבי ז"ל . הרכב הינו וולבו שנת 71 יד ראשונה במצב מצוין נוסע ופעיל. ברצוני להעלותו לכביש על שמי וכן להעבירו להיות רכב אספנות עד כה נתקלתי בעתימות ובירוקרטיה ארוכה מסובכת ומסועפת.

סבי הינו סבא חורג וכל ילדיו מתגוררים מאז ומתמיד בחו"ל.

לא היו בארץ ולא בכוונתם להגיע לכאן

טרם פתירתו של סבי כחודש טרם נפתר העביר לי טופס העברת בעלות חתום ע"י ובנוכחות עו"ד .

משום מה לא העברתי את הרכב על שמי וכרג לא נותנים לי לעשות כן היות והוא נפתר.

למי יש הצעה?פיתרון?רעיון?

הרכב הינו רכב מצוין נוסע שמור היטב ועובד.

במשרד הרישוי מבקשים אישור נטוריוני של 3 הילדים המתגוררים בחו"ל. וכל בניו נדרשים ללכת לקונסוליה הישראלית במדינתם

הנושא מסובך מידי אין משהו פשוט יותר?

פורסם

גם אני ביצעתי את ההליך הזה פעמיים לפי דעתי בגלל שיש כמה יורשים אין ברירה זה מה שתצטרך לעשות

אולי אפשר לעשות איזשהי שיחה וועידה בנוכחות עורך דין ולהעביר חתימות של כולם בדואר רשום זה יכול לפתור את הבעיה

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

פורסם

אין ברירה הם חיביים לחתום בקונסוליה הישראלי שם. היה לי סיפור דומה עם דירה שבעל הנכס נפטר והיו לו 2 ילדים בחו"ל.

פורסם

טרם פתירתו של סבי כחודש טרם נפתר העביר לי טופס העברת בעלות חתום ע"י ובנוכחות עו"ד .

משום מה לא העברתי את הרכב על שמי וכרג לא נותנים לי לעשות כן היות והוא נפתר.

משרד הרישוי סתם ראש קטן.

הסיפור עם החתימות של היורשים תקף רק במקרה ואין אישור חתום אצל עו"ד.

במקרה שלך העו"ד צריך לפנות למשרד הרישוי, אם הוא לא יצליח תבע את משרד התחבורה בבית משפט שיבצעו העברה על שמך.

זו הדרך הכי קצרה

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...