Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי ספוג מלמין , אחריי שהבחנתי שהוא פולט "אבק" בכל ניעור או חיתוך , רצתי לגוגל והדעות חלוקות (ויקיפדיה מדברים על חשיפה ממושכת טווח למלמין , לא יודע באיזו תצורה) .

הספוג שקניתי הוא פלטות שטוחות , עד היום היה לי ניסיון עם "תבניות ביצים" שלא שמתי לב לתופעה ולכן הנחתי שיהיה בטוח לעבוד איתו .

 

א. היות וזה חומר נפוץ , למישהו ידוע על סיכונים בריאותיים?

ב. המלצה לחומר אחר?

אני זקוק לספוגים קשיחים למחצה בעובי 2 ס"מ ו-1 ס"מ שניתן לחתוך בקלות עם סכין יפנית ולהדביק עם דבק חם , עמידים בתנאים אטמוספיריים קיצוניים ולא מוליכי חשמל - פוליאתילן מוקצף ומצולב היה מצוין אבל זוועה לעבודה עם דבק חם .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

הספוג מיושם בתוך קופסא פלסטית כתושבת עבור לוחות אלקטרוניים ופק סוללות .

דרישות : עובי 2 ס"מ ו-1 ס"מ , נחתך בקלות , לא סופג מים , עמיד בחום ולא מוליך חשמל .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

שוחחתי עם אחד החשמלאים אצלנו בעבודה, הוא מציע שתשתמש בחתיכת פלסטיק או יריעת גומי, כמו כן אתה יכול גם להשתמש בעץ (אולי יש סוגי עצים רכים כמו שעם אם אפשר להשיג איפה שהוא דבר כזה).

לדעתי יריעת גומי יכולה להיות טובה עבורך מכיוון שהיא נחתכת בקלות, הלא כן?.

פורסם

בשמחה, אגב מצאתי באתר של האגודה למלחמה בסרמן מאמר קטן, מציינים שם את אלו שעובדים בתעשיית הגומי שהם אנשים שנמצאים בסיכון, אבל כניראה שהם מתכוונים לאלו ששואפים את האדים של הגומי בעת הייצור.

בכל מקרה הייתי שולח להם מייל/מתקשר לקבל התייעצות.

 

בהצלחה,

איתמר.

פורסם

קודם כל תודה על העזרה ,

אכן דיברתי איתם ומדהים עד כמה נחמדים ומפורטים באגודה הזו .

לא נתנו "תשובה ישירה" , אז נשאר לי לחקור קצת .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

×
×
  • תוכן חדש...