Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תפיסת חניית נכים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יגאל

פחחחח

בכלא יושבים אנשים פעמים רבות כי המקצוע שלהם זה פשיעה

בכביש רובינו אנשים נורמטיביים שיחשבו 19 פעמים אם לחנות בחניית נכים אחרי שיחטפו 5000 ש"ח קנס!!

והפושעים על הכבישים ישלמו וישלמו, ואוסיף כי אם יימצא כי מדובר בפושע סדרתי יעלה הקנס ליותר.

דרך אגב הייתה המלצה להעלות את הקנס ל 5000 ש"ח אבל זה נדחה כי זה לא בסמכות השר אלא יש להעביר זאת בחקיקה הראשית דרך הכנסת.

לדעתי זה בצנרת.

פחחח

יש לי הצעה יותר טובה .

אפשר לחייב פסילה מינימום של שנתיים והשבתת הרכב ל 30 יום וקנס לפי ראות השופט בד"כ כמה אלפים, הרי זה כל הצליח עם עבירת השכרות.

אין שום בעיה להעלות את הקנס ל5000 שח ע"י כך שבעבירה זו לא תתאפשר ברירת משפט וכל עבירה תיהיה העמדה לדין, אבל אז לא יוכלו להדפיס כסף והשופטים עוד עלולים לגלות חופש פעולה שיפוטי.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ל' אני מפתע ממך. גם אם התמרור היה לא-חוקי לחלוטין, והיה מוצמד אליו צו מבית משפט חתום ע"י שופט שקובע שהוא לא חוקי,

יש דבר שנקרא אנושיות.

המטרה של התמרור היא לשמור מקום לנכה. כשיגיע נכה ולא יהיה לו איפה לחנות, האם יתנחם בכך שהנהג שחנה במקום המסומן (בצורה לא חוקית) כמקום לנכה, בעצם לא עבר אף עבירה?

אם זה לא חוקי הוא לא צריך להענש, גם אם כוונת אותו אדם שהציב שם את התמרור היתה טובה.

אדם לא צריך להענש אם הוא לא עבר על החוק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יש לי הצעה יותר טובה .

אפשר לחייב פסילה מינימום של שנתיים והשבתת הרכב ל 30 יום וקנס לפי ראות השופט בד"כ כמה אלפים, הרי זה כל הצליח עם עבירת השכרות.

אין שום בעיה להעלות את הקנס ל5000 שח ע"י כך שבעבירה זו לא תתאפשר ברירת משפט וכל עבירה תיהיה העמדה לדין, אבל אז לא יוכלו להדפיס כסף והשופטים עוד עלולים לגלות חופש פעולה שיפוטי.

תאר לעצמך מה היו מספר העבריינים אילו העונש היה 250 ₪.

ומכיוון שאני מחשיב עצמי נורמטיבי, אלגום לגימה קטנה לפני שאעלה על ההגה ולא 4 פחיות בירה ועדיין אהיה כשיר לנהיגה בדיוק בגלל הענישה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תאר לעצמך מה היו מספר העבריינים אילו העונש היה 250 ₪.

ומכיוון שאני מחשיב עצמי נורמטיבי, אלגום לגימה קטנה לפני שאעלה על ההגה ולא 4 פחיות בירה ועדיין אהיה כשיר לנהיגה בדיוק בגלל הענישה.

1+

כשיודעים שקנס על חניית נכים גבוה ומוגזם, לא תראה מישהו מסתכן.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
1+

כשיודעים שקנס על חניית נכים גבוה ומוגזם, לא תראה מישהו מסתכן.

-10

כולם יודעים שהקנס על שתיית אלכוהול הוא אסטרונומי , בשילוב רשיון מחדש המחיר עובר 10,000 שח וכמובן שנפרדים מהרשיון לשנתיים.

לדעתם אף אחד לא מסתכן בנהיגה בשכרות יותר ?

פורסם
-10

כולם יודעים שהקנס על שתיית אלכוהול הוא אסטרונומי , בשילוב רשיון מחדש המחיר עובר 10,000 שח וכמובן שנפרדים מהרשיון לשנתיים.

לדעתם אף אחד לא מסתכן בנהיגה בשכרות יותר ?

הרבה הרבה הרבה פחות.

אישית יש לי חבר שלפני כמה שנים טובות כשהיינו צעירים והמודעות שאפה ל-0, היה שותה (לא בהגזמה) ונוהג חופשי, יום אחד אפילו ראיתי אותו נוסע שיכור בקרבה למכונית משטרה שעמדה בצד. כשאמרתי לו שהוא משוגע ואיך הוא עושה את זה ועוד ליד מכונית משטרה הוא צחק עלי, אמר שאף אחד לא בודק. באמת לא בדקו.

ברגע שנכנסו החוקים החדשים של החרמת הרכב, השלילה, והדוחות הגבוהים, אין יותר - הוא נוסע במונית בלבד.

עוד סיפור על מישהו שאני מכיר, היה נוהג אחרי ששתה, למרות שהצעתי אני להסיע אותו כשהייתי איתו, הוא המשיך בשלו, עד שתפס אותו שוטר, קיבל שלילה חודשיים, עמד למשפט ושילם הון תועפות לעורך דין. מיותר לציין שעכשיו הוא כבר לא עושה את זה.

פורסם

יגאל בוא ננסה איתך כיוון אחר

לא פעם ולא פעמיים נפתח כאן שרשור

השכן שרט לי את הרכב /תופס את החנייה שלי מה לעשות. הבן אלף חתך אותי על הכביש מה לעשות

בעיה

כרגע המחוקק קבע שעל עבירת רצח העונש הוא 250 ש"ח.

האם לא תרצח את אותו אחד , בוודאי שכן.

האם לא רוצחים כאשר העונש כרגע הוא מאסר עולם. בוודאי שרוצחים אבל לא באותה כמות כמו אם העונש היה 250 ש"ח.

שמתי לך סולם ליד העץ הגבוה שעלית עליו רד לאט לאט ובטוח ממנו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
יגאל בוא ננסה איתך כיוון אחר

לא פעם ולא פעמיים נפתח כאן שרשור

השכן שרט לי את הרכב /תופס את החנייה שלי מה לעשות. הבן אלף חתך אותי על הכביש מה לעשות

בעיה

כרגע המחוקק קבע שעל עבירת רצח העונש הוא 250 ש"ח.

האם לא תרצח את אותו אחד , בוודאי שכן.

האם לא רוצחים כאשר העונש כרגע הוא מאסר עולם. בוודאי שרוצחים אבל לא באותה כמות כמו אם העונש היה 250 ש"ח.

לפי ההגיון שלך אם נטיל עונש מוות על רצח, לא יהיו יותר רציחות ?

תסביר את זה לאמריקאים.

פורסם

לפי ההגיון שלך אם נטיל עונש מוות על רצח, לא יהיו יותר רציחות ?

תסביר את זה לאמריקאים.

עונש מוות או מאסר עולם היינו הך וכתבתי בוודאי שיהיו רוצחים אבל בוא תנסה להסכים איתי כי אם העונש היה רק 250 ₪ כמות הרציחות הייתה גדולה בהרבה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

יגאל

למה אינך עונה על הודעתי האחרונה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
יגאל

למה אינך עונה על הודעתי האחרונה

אני ממש לא חושב שהיו יותר או פחות רציחות אם היו משנים את רף הענישה

כי אף רוצח לא אומר לעצמו

250 שח נשמע לי זול קניתי

זה לא השוואת מחירים של ZAP

פורסם

בוא נקצין

אין ענישה בכלל נראה לך שיהיה עולם טוב יותר?

אם התשובה שלך חיובית אז אתה חי בסרט. סרט רע

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני אומר שהענישה צריכה להיות פרופוציואונלית למעשה,האינטרס המוגן,עבירות אחרות דומות.

הרי לא הגיוני מצב שבו בעבירה אחרת המכילה בתוכה גם את עבירת החניה על מקום נכים רף הענישה יהיה נמוך הרבה יותר.

אני גם חושב כמו שציינתי בהתחלה שההגדרה של עבירה היא רחבה מדיי ולדעתי יש מקום לצמצם את ההגדרה.

השאלה שלך אם בלי סנקציה יהיה משפט או יהיה מוסר או בכלל תיהיה חברה זו שאלה רחבה מאוד ויש הוגי דעות שהציגו מודלים שונים החל מכאלה שהעמידו את הסנקציה במרכז כאלה שהעמידו את הנורמה הבסיסית במרכז ואפילו נוהג ומנהג.

קצת פחות ברצינות :

• תוכן חדש...