Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה קילומטר האוטו עבר? האם ידוע לך מה צריך להחליף? רק שמן מנוע ופילטר שמן?

פלאגים, אולי רצועת טיימינג? תן יותר פרטים, אילו טיפולים האוטו עבר לאחרונה וכו וכו.

• ספונסר פורום
פורסם

כפי שציינו כאן, בפולו אין טיפול 10,000 אלא כמה סוגים של טיפולים שעושים בכל 10,000 קילומטרים. חלק מהטיפולים הם טיפולים קטנים שכוללים רק שמן ומסננים וחלק טיפולים גדולים יותר ולכן גם יקרים יותר. אחת לחמש שנים או 90 אלף קילומטרים צריך גם להחליף רצועת טיימינג.

אם תציין מהיכן אתה בארץ ננסה להפנות אותך למוסך מתאים.

פורסם
כמה קילומטר האוטו עבר? האם ידוע לך מה צריך להחליף? רק שמן מנוע ופילטר שמן?

פלאגים, אולי רצועת טיימינג? תן יותר פרטים, אילו טיפולים האוטו עבר לאחרונה וכו וכו.

האוטו 158 אלף קילומטר ולפי מה שהבנתי צריך להחליף רצועת טיימניג, כמה יעלה הדבר הזה כולל הטיפול?

כפי שציינו כאן, בפולו אין טיפול 10,000 אלא כמה סוגים של טיפולים שעושים בכל 10,000 קילומטרים. חלק מהטיפולים הם טיפולים קטנים שכוללים רק שמן ומסננים וחלק טיפולים גדולים יותר ולכן גם יקרים יותר. אחת לחמש שנים או 90 אלף קילומטרים צריך גם להחליף רצועת טיימינג.

אם תציין מהיכן אתה בארץ ננסה להפנות אותך למוסך מתאים.

אני גר בפתח תקווה שמעתי על מוסך רון שהוא מוסך טוב..

פורסם
אני גר בפתח תקווה שמעתי על מוסך רון שהוא מוסך טוב..

אם אתה גר בפתח תקווה אני לא רואה שום סיבה ללכת למקום אחר מלבד מוסך רון (אני מהצפון ונוסע עד לשם).

אני מעריך שטיפול גדול כולל טיימינג (אולי גם משאבת מים) במוסך רון יעלה לך לא יותר מ-2000 ש"ח.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
אם אתה גר בפתח תקווה אני לא רואה שום סיבה ללכת למקום אחר מלבד מוסך רון (אני מהצפון ונוסע עד לשם).

אני מעריך שטיפול גדול כולל טיימינג (אולי גם משאבת מים) במוסך רון יעלה לך לא יותר מ-2000 ש"ח.

הבנתי ורצועת טיימניג זה משהו שאפשר לדחות להחליף או שברגע שצריך להחליף אין מה לעשות..?

פורסם

זה טיפול שממש לא מומלץ לדחות, במקרה שהרצועה נקרעת הנזק יכול להיות יקר מאוד (הרבה יותר מ 2000 שקל).

אם כבר אתה גר במרכז אני מציע לך ללכת ישר לרון, אני נוסע 70 ק"מ לכל כיוון כדי לטפל אצלו.

• ספונסר פורום
פורסם
הבנתי ורצועת טיימניג זה משהו שאפשר לדחות להחליף או שברגע שצריך להחליף אין מה לעשות..?

אפשר לדחות את ההחלפה אבל דע שאתה משחק באש. כל זמן שהרצועה עובדת, אין שום סכנה והכל בסדר. לא נגרם בלאי חריג למנוע.

אבל, ברגע שהרצועה כושלת עלול להיגרם למנוע נזק בלתי הפיך שיחייב החלפה שלו.

לכן ההמלצה היא לא לשחק עם טיימינג ולהחליף בזמן. בחלק מהמקרים נהוג להמליץ להחליף אפילו לפני הזמן, כי הדגם ידוע כבעייתי בנושא הזה.

לגבי המוסך, מוסך רון על הכיפאק ומומלץ לפולקסווגן אבל יש מוסכים טובים נוספים קרוב יותר אליך ואני לא בטוח שכדאי לנסוע עד לתל אביב ולעבור את הפקקים של ז'בוטינסקי בבני-ברק (סיוט!). לשיקולך...

בפתח תקווה יש לך את המוסך הירוק, שגם הוא מומלץ מאוד. ראה המלצות רבות בקישור שצירפתי.

• תוכן חדש...