Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

20+- אלף

Deceiver
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, טוב הייתי בעלים של פיאט פונטו ספייס(2001 ELX) ידנית,

אתמול שבת בשעה 03:00 לפנות בוקר,

נסעתי עם הרכב בישוב, וממש לפני הפניה, לרמות שסובבתי את ההגה, הרכב המשיך בשלו ונכנסתי בעמוד.

עם כמה שתמיד צחקתי שספייס זה אלומיניום, למרבה הצער צדקתי, הרכב הלך טוטאלוס(כל החזית "נכנסה" פנימה)

הלך מנוע, ציריות ועוד,

במילה אחת אין מה להשקיע על תיקון...

אז נעזוב את זה שנלקחה הלוואה בשביל הרכב והושקע די הרבה ברכב,

אני אצטרך בזמן המאוד קרוב לחפש רכב חדש,

אקח הלוואה נוספת, אני מאמין שסביבות ה-20 אלף(אני סטודנט בסופו של דבר, ואין לי אפשרות נכון לעכשיו לעבוד בזמן הלימודים)

אני מחפש רכב שיהיה חיסכוני, לא יקר לתיקון, מאוד חשוב אמינות ויציבות..

השמות שעלו לי לראש הן:

סקודה פאביה(ידנית הדגם של 100 כ"ס)

פיאט גרנדה(למרות שיש לי חששות עקב המצב שלי חח)

סיאט איביזה(בעיה שאני לא מוצא אחת נורמלית)

אשמח לדעות והצעות

נ.ב.

לכל השאלות של:"האם בסדר?" וכו',

כן כולם יצאו בסדר מהתאונה, רק אני עם זעזוע קל וכמה חבלות חיצוניות, אבל הכל בסדר

ולא אין ביטוח מקיף, רק ביטוח צד ג' שחברת ביטוח די לא התעניינה במה שקרה.

פורסם

למה שלא תשאר עם הספייס,רק תעלה שנתון? אתה יכול למצוא אחת שמורה 05-06 שתענה על כל הדרישות שלך,תשתה פחות מכל שאר הרכבים שכתבת,ועוד ישאר לך עודף.

פורסם
עם כמה שתמיד צחקתי שספייס זה אלומיניום, למרבה הצער צדקתי, הרכב הלך טוטאלוס(כל החזית "נכנסה" פנימה)

הלך מנוע, ציריות ועוד,

תגובה לא כ"כ קשורה, אבל כל הרכבים המודרניים בנויים ככה שהרכב "מתאבד" כדי להציל את הנוסעים. מה שכן, אם לא התקלה בהגה, כנראה שלא היית במצב הזה :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה אני אעבוד על אנשים שעשיתי תאונה...

ההגה תפקד כשורה, גלגלים הסתובבו(לפחות הגלגל הימני שנשאר בסדר רואים שסובב ההגה)

פורסם

בשביל גרנדה תצטרך יותר מ 20, למה באמת שלא תתקדם בשנתון של הספייס כמו שהוצע?

הפאביה לא רעה,היא תהיה זריזה יותר,אבל כניראה גם יותר יקרה מבחינת החלפים והביטוח,שווה לבדוק.

יונדאי גטס תהיה פחות חסכונית,אבל גם לא יקרה לאחזקה,פה שווה לחפש רמות איבזור gls/gli כי ב glf אין abs ויש כרית אוויר אחת.

בקשר לזה שהרכב ״התקמט״ הוא עשה את מה שצריך,להפחית את האנרגיה לתא הנוסעים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...