Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי רכב שהוא משועבד לבנק .האוטו לא על שמי אלה על שם הבעלים הקודם שחייב עדין כסף לבנק ולכן האוטו משועבד ולא ניתן להעביר בעלות.

השאלה היא מה קורה ברגע שייש תאונה מי מקבל את הכסף?פוליסת הביטוח היא על שמי בלבד ואינה כפופה לשיעבוד

מי שמקבל את הכסף זה הבנק

למה קנית ממישהו רכב משועבד, שיוריד את השעבוד על הרכב, כל עוד הרכב משועבד לבנק הוא לא בבעלותך!!!

פורסם

בואו נעשה קצת סדר.המכר אינו משפחה או קרוב אפילו. המכר הוא בעל מיקצוע .בעל מיפעל גדול וברוך השם גם עבודה.

האוטו הגיע אליו כאשר עשה עבודה למישהו(בעל האוטו) ב100000 שח והאוטו היה חלק מתשלום.הוא עצמו נהג על האוטו הזה כשנה וחצי

כסף אני יודע שאקבל ,אני בטוח שלא הכי נוח לו להחזיר או לבטל את העיסקה ולכן חושב שאיך שישלם לי יגרום לי לחזור בי.

פורסם

לדעתי אם אתה לא מקבל כסף מזומן אז אל תחזיר לו את האוטו.

גם צ'קים לא טוב - הבנאדם כבר בחובות ועיקולים, צ'קים בלי כיסוי לא תצליח לגבות ממנו גם ככה.

לא מדבר בכלל על צ'קים של חברה בע"מ.

אה, ובטל את המקיף, חבל על הכסף.

ממילא בטוטל לוס או גניבה לא תראה כסף.

תעשה צד ג', יותר זול.

לדעתי הסיכוי שהבנק ינסה לממש פיזית עיקול של רכב ששווה אולי 25K במימוש מהיר - קלוש.

בטח אם קשה למצוא את הרכב.

ממחסומים בדרכים לא נראה לי שיש לך מה לפחד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
בואו נעשה קצת סדר.המכר אינו משפחה או קרוב אפילו. המכר הוא בעל מיקצוע .בעל מיפעל גדול וברוך השם גם עבודה.

האוטו הגיע אליו כאשר עשה עבודה למישהו(בעל האוטו) ב100000 שח והאוטו היה חלק מתשלום.הוא עצמו נהג על האוטו הזה כשנה וחצי

כסף אני יודע שאקבל ,אני בטוח שלא הכי נוח לו להחזיר או לבטל את העיסקה ולכן חושב שאיך שישלם לי יגרום לי לחזור בי.

אז הוא בעצם לא קשור אליך, נכנסת ל"סמטוחה" רצינית.

לפי ההתנהלות שאני רואה בשרשור הזה של בעל העסק הוא בדרך ליפול, הרכב היה חלק מהתשלום, ואז הוא מכר לך בחאפריות רכב שהסכמת לקבל בלי העברת בעלות, עכשיו כשאתה רוצה להחזיר לו את הרכב הוא מציב תנאים, לא בטוח שיש לו בכלל את המזומן להחזיר לך ואי אפשר לבטוח בצ'ק מאדם בחובות.

מה שמחזיר אותי לנקודה שכבר רשמתי בהודעה הקודמת שלי: לא עושים עסקים עם אדם חאפר במצוקה.

אני מציע לך לנסות לדרוש מזומן, או בעלות מלאה על הרכב.

אתה מודע לעובדה שיכול להיות שיום אחד הוא פשוט יפנה את המעקלים לכיוון החניה שלך ויגיד "הרכב הזה בבעלותי- קחו אותו" ולהשאיר אותך עם הבטחות שהמצב יסתדר ושתראה את הכסף.

כמו שאמר WILL- כסף מזומן = אוטו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מה זה משנה מה מחיר המחירון של הרכב - הוא לא שייך לך באופן חוקי. וככל הנראה גם לעולם לא יועבר על שמך.

למעשה שילמת כסף עבור הזכות להשתמש בו.

נראה לי שה"בן דוד" שעשה איתך את העסקה הוא ממולח יותר ממך. הוא גלגל אליך את רכב המעוקל אחרי שהבין שלא ניתן למכור אותו.

פורסם

למען האמת כרגע המצב שלך די פשוט:

עשית טעות וכנראה שהאוטו הזה לעולם לא יעבור לבעלותך, אבל גם להחזיר אותו תמורת צ'קים או הבטחות זה לא הגיוני, ולכן נשארו לך שתי אופציות פשוטות:

1. להחזיר אותו תמורת קבלת כסף מזומן ביד (וכמובן לוודא שהכסף לא מזוייף...) - ואז ההפסד הכספי יהיה שכר הלימוד שלך.

2. לבטח אותו חובה + צד ג' בלבד (הסבירו לך קודם שמקיף לא רלוונטי) ולהמשיך להשתמש בו כל עוד תוכל כדי להפיק כמה שיותר תועלת מההשקעה שלך, וכשלא תוכל כבר להשתמש בו אז למכור אותו לפירוק ולקבל עוד כמה גרושים (יש מספיק מפרקים שלא בודקים יותר מדי את הרשיונות), לצבוע בכחול ולזרוק לים, להפוך אותו לבריכת שחיה, או שאר שימושים יצירתיים.

פורסם

ביטחתי אותו בצד ג בלבד. במידה ויקחו לי אותו אחשוב שבאותו מידה יכלו לגנוב לי אותו והמצב היה דומה

שכר לימוד יקר אבל אילו החיים .אני לוקח בקלות את זה כי בחיים כמו בחיים לא הכל מושלם

לי לפחות יש משהו ביד ,זה עדיף על הסיפור של חבר בפורום שמכר רכב וקיבל ציק בנקאי מזוייף ונישאר בלי כלום

• תוכן חדש...