Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

30K חסכוני בדלק ואמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!

אז ככה .קודם כל קצת רקע עלי אני סטודנט מאיזור המרכז בן 26..אני עומד לפני רכישת רכב בפעם הראשונה. לאחר שנים רבות על דו"ג החלטתי ללכת על יותר בטוח:)

בגדול אני מחפש רכב טוב!(מפתיע אה?) מה הכוונה לטוב? חשוב לי מאוד צריכת הדלק והאמינות. בעדיפות השניה נמצאים הבטיחות(בכל זאת עובר מאופנוע8) אחזקה זולה וירידת ערך סבירה. גם למראה ולהנאה יש חשיבות.. אך במקום הראשון כמו שאמרתי צריכת דלק נמוכה. אני סטודנט ודיי תפרן ככה שאני לא יכול להרשות לעצמי "לבקר" במוסך ולשלם ריבית דריבית.

בחישוב מהיר אני נוסע כ 200 ק"מ בשבוע..

התקציב שלי : 25-30 אלף.

עד כמה יש הבדל בין ידני לאוטומט ?

כמו שאמרתי מדובר כאן ברכישה ראשונה . כל חוות דעת שאתם נותנים כאן נלקחת בחשבון ונשקלת בכובד ראש. אז מי שיודע ויש לו ניסיון בבקשה להמליץ :)

תודה לכולם , יוסי.

פורסם

אתה יכול להכניס פיאט פנדה נחמדה, ידנית, בתקציב שלך. רכב אמין מאוד (במיוחד בגרסא הידנית), חסכוני וזול לאחזקה ולקנייה.

פורסם

שלום יוסי, יש לי ניסיון מאד טוב עם פיאט גרנדה פונטו.

ממליץ פחות על גירסת הטיפטרוניק היקרה, פחות מוצלחת והפחות אמינה.

הגרסה הידנית זולה, אמינה ועם חלפים זולים.

רכב בסיסי שנראה טוב, וסה"כ עושה עבודה טובה.

פורסם
אתה יכול להכניס פיאט פנדה נחמדה, ידנית, בתקציב שלך. רכב אמין מאוד (במיוחד בגרסא הידנית), חסכוני וזול לאחזקה ולקנייה.

+1 מניסיון שלי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אלא ראשי תיבות של אנשים שחיים בעבר,היום זה ממש לא ככה.

בכול מקרה,

תבדוק גם את היונדאי גטס,היא פחות חסכונית אבל אמינה ולא יקרה לאחזקה,קח בחשבון שברמת איבזור glf אין abs ויש כרית אוויר אחת לכן כדאי לחפש gli/gls.

היאריס מאוד חסכונית,אבל החיסרון שלה שהיא תהיה הכי ישנה לעומת שאר הסופר מיני,היא אמינה אמנם אבל לא פשוט למצוא עם קמ נמוך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פיאט חברה טובה מאוד! הפנדה רכב שנותן תמורה מעולה לכסף, הגרנה פונטו אוטו טוב מאוד, חסכוני ואמין מאוד ( במיוחד בגרסה הידנית), אני ממליץ בחום!

טיפשי מאוד מצידך לפסול רכב על סמך דעה קדומה.

פורסם
פיאט יורדת מהפרק ...

fiat------Fix It Again Tony ר"ת של פיאט :))) חס וחלילה לא על סמך ניסיון פשוט מעדיף לא פיאט..

גרנדה פונטו אחלה אוטו שבעולם,

הבראבו עוד יותר טובה.

כל הסטיגמות של פיאט מזמן פג תוקפן.

מכונות מעולות.

עשה לעצמך טובה,

כמו ידידי שהגיבו בשרשור,

קח לך פיאט,גם מהנה יותר משאר המכונות שתוכל להביא בתקציב הזה...

פורסם

יש לך יותר מדיי דרישות שמתנגשות.

חסכוני זה אומר רכב קטון ו/או מודרני.

מודרני = יקר. מעל התקציב שלך.

קטן ולא יקר = מאוד ישן. ויותר סיכוי לתקלות. = לא אמין. את זה אתה גם לא רוצה.

פיאט דווקא אחלה.

אם לא - איגניס או מאזדה דמיו. קח בחשבון שהן ישנות מאוד. בנות 10 פלוס מינוס.

תעשה החלטה כלכלית - בנסועה שלך הבדל בין רכב שעושה 9 ק"מ/ל לרכב חיסכוני ב-33% (חתיכת הבדל - כן???) שעושה 12 ק"מ/ל היא 2,000 ש"ח לשנה.

זה הכל.

אולי קח רכב יפני/קוריאני אמין מודרני יחסית שטיפה פחות חסכוני.

הצעה לסדר - יונדאי אלנטרה עד 2007 או אקסנט עד 2006 אתה קונה בקלות בטווח של 20,000 - 28,000 ש"ח.

מצא אחת טובה וזה משאיר לך הרבה תקציב לדלק.

ירידת ערך שלהן היא כבר נמוכה.

או תמצא לאנטיס - אבל אז תלך אחורה בשנתונים (2003) שזה שוב לא הכי טוב לאמינות.

או שכמו שאמרו לך קנה פאנדה ידנית - הכל לטובתה...

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מה אתם אומרים על דייהטסו טריוס שנת 98 יד 1 113 אלף קילומטר. מבחורה. נראה רכב שמור.. איך הדגם הספציפי הזה?

ובכל מקרה אני חושב שאלך על יפניות/קוריאניות ,הן יותר סחירות ופחות יקרות מבחינת חלפים ואחזקה. הייתם הולכים לבדוק אצל סוחרים ?או שמומלץ לא להתקרב אליהם כי הם רמאים?

חשבתי גם על i10 אבל הן לא נכנסות בתקציב שלי בגלל שהן יחסית חדשות..

רבותיי אני פתוח להצעות ! תנו עוד המלצות בבקשה

פורסם

הטריוס לא נוחה,נסעתי פעם אחת על כזאת וזה מה שזכור לי,מאוד קשיחה.

אם יש לך תקציב גדול אפשר ללכת למגרשי הליסינג של חברות גדולות,בתקציב שלך אני לא חושב שתמצא שם משהו,לכן עדיף מפרטי ולא מגרש פרטי.

פורסם

חפש קליאו ידנית שמורה ומטופלת ותהנה מכול העולמות - חסכנית בדלק, בטוחה, נוחה, אמינה מאוד...

ממליץ לרכוש במשהו יותר קרוב ל 20K ולשמור עודף ליישור קו.

יכול לעזור לך לאתר מכונית כזו, צור קשר בפרטי אם תרצה.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אם כבר המליצו פיאט, אז מכל הפיאטים, הכי מהנה\חזק\מרווח זה הפיאט פונטו ספייס.

גם חזקה, גם חסכונית, וגם אוטומטית וגדולה יותר מהפנדה.

• תוכן חדש...