Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קוראים לזה מצב S, בגיר, וזה קיים כבר כמה דורות. ועדיין, גם במצב D, יש לך הכל מהכל. על כל פנים, על טעם ועל ריח אין מה להתווכח, במיוחד עם מי שמבריז ממפגש טעימות ;-)

אני לא יודע אם אפשר לקרוא לכמה ק"ג חומוס (ותוספות) "טעימות". אני מנחש שזה יותר קרוב לבליסה חסרת רסן :)

אני לא מדבר על מצב S של הגיר. הרי בדור החדש (ולא רק בGTI) יש הרבה יותר אפשרויות כוונון.

אם כבר, זה לא מעצבן אותך שה-DSG מתערב במצב M ומעלה/מוריד הילוכים בניגוד לרצונך? או העובדה שהם מיקמו את ה(+) למעלה ואת ה(-) למטה?

שים לב שזה לא בדיוק במחיר של משפחקורולית, כלשונך, אלא משפחקורולית וחצי, לפעמים אפילו פלוס פלוס. אני באתי אליהם פעמיים כדי לנסות ולסגור על ידנית, בהפרש של שנתיים, אבל המחירים שלהם היו בשמיים. וזה עוד בלי BT, חיישנים (בזמנו) וכו'. עם כל הכבוד, ברכב של 180K, אני לא רוצה להתקין PARROT... זה אמור להיפתר במתיחת הפנים האחרונה.

בדיוק. אך כאמור, יש אור בקצה המנהרה: להבנתי, ברגע שיתחילו לשווק בארץ את הגרסה המעודכנת של הג'ולייטה (עוד מעט), גם התמחור וגם רמות האבזור יעברו מקצה שיפורים.

מישהו התנסה פה על ג'ולייטה 170 ידנית ו TCT?

איזה תיבה הייתם מעדיפים?

אני מחפש כרגע לאחותי ג'ולייטה משומשת, היא רוצה ידנית אני נוטה יותר לכיוון ה TCT. האם בידנית יש HILL HOLD?

Hill Holder קיים בכל הגרסאות של הג'ולייטה.

לגבי הגיר, אחותך רוצה ידני ואתה רוצה TCT? משהו מסריח פה... :)

וברצינות, אני נוסע על אחת עם TCT ויצא לי לא מעט לנהוג בגרסה הידנית. אין ספק שגיר ידני לעולם יהיה מערב יותר מכל סוג של גיר אוט', אבל מצד שני ה-TCT הוא אכן מוצלח מאוד (לדעתי).

*לגיר הידני הילוכים טיפה קצרים יותר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחר אני סוגר שנתיים עם הג'ולייטה TCT שלי,

ואני יכול להגיד לך בוודאות שאני הייתי מעדיף ידני,

אבל מאילוצים אלו ואחרים נאלצתי לקנות את ה TCT,לא שאני מתחרט אבל עדיין מעדיף ידני.

Vw Polo GTI

פורסם

אני מעדיף אוט' בשבילה מ3 סיבות:

א. יש יותר מבחר ביד2, והאוטומטיות בדרך כלל יותר מאובזרות.

ב. שאר בני המשפחה יכולים לעשות שימוש ברכב אם יהיה צורך.

ג. זה לא רכב ספורטיבי, אז אני לא יודע עד כמה באמת יש ערך מוסף לגיר הידני.

מצד שני, יש את החשש מאמינות הגיר.

בינתיים אני מחפש אחת בלי תעדוף מסויים, כרגע יותר חשוב לי למצוא אחת מאובזרת במחיר הגיוני ובצבע נורמלי (לא שחור).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
לי יש גם בראבו. עם כסאות של גוליטה. לאבא שלי יש גוליטה 170 כוח סוס.

לידע כללי הבראבו אפילו קצת מפוארת יותר בכמה דברים.

סה"כ דומות מאוד.

קצת תמונות מהסופש.

קודם כל מזל טוב לחתן וכלה!!!

יצא לי לראות לפני כשנה לפני החתונה שלי זוג עם ג'ולייטה כסופה, אחרי שסיימתי להרטיב בתחתון אמרתי לאישתי שזה הרכב שאני רוצה לחתונה!

אך בגלל אילוצים כאלו ואחרים וחברים מתחום השכרות הרכב, נאלצנו להסתפק באמריקנית קטנה - ביואיק לה-קרוס חדשה.

שחר אני חייב לציין שהבראבו שלך היא אחת הבראבו היפות שראיתי!

אך האם נתקלתי בה ביד2 למכירה?

נ.ב - אשמח אם תצרף לנו תמונות בגודל מלא של הבראבו והג'ולייטה. יכול להיות אחלה דסקטופ.

אין צורך בחתימה....

פורסם
אני מעדיף אוט' בשבילה מ3 סיבות:

א. יש יותר מבחר ביד2, והאוטומטיות בדרך כלל יותר מאובזרות.

ב. שאר בני המשפחה יכולים לעשות שימוש ברכב אם יהיה צורך.

ג. זה לא רכב ספורטיבי, אז אני לא יודע עד כמה באמת יש ערך מוסף לגיר הידני.

מצד שני, יש את החשש מאמינות הגיר.

בינתיים אני מחפש אחת בלי תעדוף מסויים, כרגע יותר חשוב לי למצוא אחת מאובזרת במחיר הגיוני ובצבע נורמלי (לא שחור).

א. לא יודע לגבי מבחר, אבל קח בח-ן שהידנית הושקה כשנתיים לפני האוט'. מבחינת אבזור אין יתרון לגרסאות האוט' (לא במקרה של הג'ולייטה).

ג. גולף GTI זה רכב ספורטיבי? הג'ולייטה לא רחוקה מהGTI.

לגבי אמינות גיר, לפחות כרגע, אין לך סיבה לחשוש. כמו בכל מכונה, תקלות יכולות להתרחש, אך עד כה לא שמענו על תקלות סדרתיות בנוסח פולקסוואגן.

בעניין האבזור (לרשימה מלאה לחץ כאן), בגדול קיימות 3 רמות אבזור (עבור ה-170 כ"ס):

- "פרוגרשיין" (בסיסי ורק בשילוב עם האוט', לא הייתי שוקל את הגרסה בזו בכלל).

- "דיסטינקטיב" שהיא יחסית סבירה (קיימות גם גרסאות של זו עם גג שמש).

- "מילאנו" אשר מוסיפה לקודמת מושבי עור, חישוקי 18'', מראות בגימור כסוף וגג שמש.

- לאחרונה התווספה גרסת "ספורטיבה" אבל כנראה שלא תמצא משומשת עדיין.

- בנוסף לכל זה, אני מאמין שאפשר למצוא אקזמפלרים שהבעלים שלהם ביצעו הזמנה מיוחדת והוסיפו תוספות מקוריות מעבר למה שסמל"ת מציעים (כמו מסך מקורי, דיבורית BT מקורית ועוד).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

תודה רבה על המידע.

מילאנו עוד לא יצא לי לראות בלוחות, רוב ה 170 ביד2 הם דיסטינקטיב. אני לא מעוניין לוותר על הגג, אז אני אתמקד בדיסטינקטיב עם גג או מילאנו באם אמצא (יש מילאנו ב 2011 ?).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
תודה רבה על המידע.

מילאנו עוד לא יצא לי לראות בלוחות, רוב ה 170 ביד2 הם דיסטינקטיב. אני לא מעוניין לוותר על הגג, אז אני אתמקד בדיסטינקטיב עם גג או מילאנו באם אמצא (יש מילאנו ב 2011 ?).

אם הגג חשוב לך-יש דגם של פרוגרשן+ גג.

מילאנו אאל"ט יש משנת 2012.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
.

שחר אני חייב לציין שהבראבו שלך היא אחת הבראבו היפות שראיתי!

אך האם נתקלתי בה ביד2 למכירה?

נ.ב - אשמח אם תצרף לנו תמונות בגודל מלא של הבראבו והג'ולייטה. יכול להיות אחלה דסקטופ.

תודה.

אכן מפורסמת למכירה אבל לא ממש רוצה למכור.

אעלה יותר מאוחר את התמונות באיכות גבוהה .

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם
בבקשה

תמונות מדהימות! והבראבו מרשימה ביותר!

הג'אנטים של אבארט יושבים עלייה יופי יופי! (קוטר 17?)

בנוסף ההזזת מספר שעשיתי די מרשימה. את הגריל צבעת בפלסטי דיפ?

ועוד שאלה, האם עשית השחרה כלשהי לפנסים הקדמיים? (שמתי לב שיש כיתוב בראבו בצידו של הבקלית, האם אני טועה?)

אפשר להיות חצוף ולשאול שחר אילו עוד תוספות יש לה?

אין צורך בחתימה....

פורסם

כן הפנסים עברו השחרה.גנט אבארט 17 אינץ. צמיגים r1r.

הנמכה 40 מ"מ. ציפ אבסולוט.

ספייסרים לגלגלים 15 מ"מ.

מושבים של אלפא גוליטה.

הגריל הקידמי לא צבוע. זה מדבקה שחורה על הטמבון.

צבעתי רק את הניקל.

לאחורנה התקנתי דאון פאיפ.

כרגע האוטו על 165-170 סוסים. היעד הסופי זה 200 פלוס.

אם תרצה עזרה והכונה לתוספות דבר איתי.

שחר

פורסם

שחר - הבראבו שלך מרשימה . אין ספק שאם הבראבו שלי לא היתה משמשת כרכב עבודה עם נסועה כזאת משמעותית בשנה ההיתי מעביר אותה מקצה שיפורים כזה. לפחות בעניין הצמיגים והגנטים . אגב לבראבו ניתן להתקין 18 אינץ מאושרים ברשיון! מבחינת מראה וביצועים זה ללא ספק יהיה הטופ של הטופ ואם כבר אפשר לבחור גאנטים של אבארט אז את אלו של הפונטו עם רגלי העקרב או את מרובי החישורים של גרסאות האסא אסא..בשבילי.

בעניין הגולייטה - זאת ששירתה אותי ביום החתונה היתה בגרסת מילאנו מאובזרת בכל טוב - מושבי העור נראים מדהים! . לעומת זאת חבר אחר רכש לפני חודשיים את גרסת הספורטיבה החדשה עם חישוקים גדולים יותר וחצאיות והרכב נראה עוד יותר טוב.לדעתי

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

הספורטיבה זה מה שיש לאבא שלי. ומופיע בתמונות.

גנטים 18 לא נוח על האוטו מנסיון. והאוטו שלי גם משמש לעבודה ובית. חצי שנה אחרונה עשיתי כ 24 אלף קילומטר באמינות מוחלטת.

פורסם
בבקשה

האמת היא שהאוטו הזה של שחר נראה הרבה יותר מרשים מאשר הג'ולייטה שלידו בצילומים, אולי הצבע, אולי השיפורים, לא יודע, אבל זה מעלה באופן בלתי נמנע את השאלה מה היה רע באוטו הזה כאוטו חתונה שהרי היה, כך אני מבין, זמין לפחות כמו המיני קופר של החברה/רעיה. וענין זה מצידו גורר את ההנחה העגומה שיש לנו פה ענין של אפליה על רקע מיתוגי שהרי להגיע בפיאט לחתונה זו כנראה הצהרת עליבות פתטית ובאמת כבר עדיפה איזה קופר עליזה, צפופה, אבל מלאת פוזה סלבריטאית מכאן ועד למגדלי צמרת.

• תוכן חדש...