Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

הייתי המגרש מכוניות ומצאתי רכב שממש אהבתי דגם סוזוקי סוויפט החדשה GLX 1490 (08-11) עם 39000

הרכב בעבר היה אובדן להלכה עם פגיעה אחורית בקצה שילדה ותיקון אמבטיה (איפה שנמצא הגלגל הרזרבי)

הרכב עם אחריות יצרן וספר טיפולים עד 1.1.2015

המוכר הציע 65000 סכום אחרון.

המחירון לפי לוי יצחק הוא 72800 ויש לי כמה שאלות:

1) בכמה אחוז ערך הרכב צריך לרדת אחרי אובדן להלכה + פגיעה בקצה שילדה?

2) אם הסוחר הבטיח שאין בעיה בטיחותית יכול להיות מצב שהוא צודק או טועה?

3) האם כדי באופן כללי לגעת ברכב עם היסטוריה כזאת?

פורסם

יקר מאוד לרכב עם פגיעת שלדה. זה לא הדגם החדש, זה הדגם הלפני חדש. אני בטוח שאתה יכול למצוא רכב כזה ממוכר פרטי ללא תאונות.הסוחר חבטיח לך שהרכב מסוגל לטוס לירח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יקר מאוד לרכב עם פגיעת שלדה. זה לא הדגם החדש, זה הדגם הלפני חדש. אני בטוח שאתה יכול למצוא רכב כזה ממוכר פרטי ללא תאונות.הסוחר חבטיח לך שהרכב מסוגל לטוס לירח.

כמה ירידת ערך צריכה להיות?

פורסם

על פי הגדרה אבדן להלכה הוא תיקון שעלותו 50-60% מערך הרכב בעת קרות התאונה. יש להניח שאם הרכב הגיע לידי סוחר הוא תוקן באיכות יותר נמוכה. חעבר לכך - אם מדובר באבן להלכה אני מניח שיש נזקים נוספים ומשמעותיים שלא דווחו לך, שכן תיקון של פגוש ואמבטיה לא צריך לעלות 35,000 ש"ח (מחצית מערך הרכב).

מה שוויו האמיתי רק שמאי יוכל לומר, אבל לפי התאור מדובר ברכב שמוטב שיועבר לפירוקיה. אני הייתי שומר מרחק גדול מאותו סוחר שמנסה להיות ממולח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עשה לעצמך טובה גדולה , תשאיר את הרכב אצלו .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
כמה ירידת ערך צריכה להיות?

אני לא שמאי, אבל ב30"שח? למה אתה צריך את הגרוטאה הזאת? מי יקנה אצלך אח"כ?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא הייתי לוקח את הרכב הזה גם ב 20K ש"ח וזה בדיוק מה שתשמע אם יום אחד תחשוב בטעות למכור אותו.

ואני מאוד בספק אם היצרן יכבד את האחריות ברכב כזה.

אבל זה אחלה רכב לחלקי חילוף.

פורסם

לא הייתי קונה אפילו רכב שהחליפו לו חלקי מרכב ואתה רוצה לקנות רכב שקיבל גראד בתחת ותוקן עם פטיש?

מילא היית אומר שהוא מציע לך את הרכב במחיר זנ*ת אבל הוא גם דורש מחיר שתמורתו אתה יכול למצוא רכב קצת (הרבה) יותר שמור.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

סוחרי רכב זה עם שמצדיק את המוניטין שלו כל פעם מחדש :roll:

הרכב הזה שווה חצי מחירון ומטה. בשל הפגיעה הקשה גם בחינם לא הייתי לוקח אותו.

אני מקווה שאתה מתייעץ איתנו לפני ולא אחרי הרכישה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קח בחשבון שירידת ערך ביטוחית בגין תאונה שכזו , שוב אינני יודע את מהות המכה והחלקים שפגעו/הוחלפו יכולים לנוע בין 15% עד 25% , שוב זוהי ירידת ערך בגין התאונה .

עלות התיקון , שזה משהו אחר, בטוח הגיע ל45% מערך המכונית לכן המכונית הוגדרה ע"י חברת הביטוח אובדן להלכה ולא אובדן מוחלט עם הורדה מהכביש , אתה מבין שפה חברת הביטוח פשוט מפסידה פחות .

אין אני ואתה יודעים מה עבר על המכונית , לכן מציע להתרחק ממכונית שכזו, ישנו את ההיבט הבטיחותי בעניין והכלכלי העתידי במכירת המכונית ואו תיקון נזקים מתיקון לא הולם של התאונה .

בטח שתיתקל גם בבעיה בביטוח המכונית ע"י חברות הביטוח .

מציע שתרכוש מכונית אך ורק דרך אדם פרטי וכמובן לאחר בדיקה , או דרך סניפי טרייד אין (כל מוביל , טרייד מוביל ,אוטודיל ),שחתומים על טופס גילוי נאות ע"פ חוק , גם אז תיקח את המכונית לבדיקה.

בהצלחה

פורסם

בכל סוכנות של סוזוקי ברחבי הארץ:-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ממש קשה למצוא סוויפט מעל שנת 2010-2011

הדגם הנ"ל עם מנוע 1.2 (אותו מנוע כמו בספלאש) לא 1.5 .

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

הדגם הפחות טוב,

אחרי תאונה קשה

בטח עבר תקנה 309 או אוטורובוט או משהו בסגנון,

המחיר יקר,

וכל מה שהעלת פה לא מצדיק.

חפש לך בחברות ליסינג 2011 עם 1.25 סמ"ק ותראה שתוכל למצוא באיזורים של 60 אלף שקל עם אחריות מורחבת.

בהצלחה.

• תוכן חדש...